spinemm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εχεις κανει τα updatres? σε ποιο firmware eisai? εαν ΝΑΙ και 2.01 τοτε διεγραψε απο τον βιτα την συνδεση που εχεις κανει και βαλε το βιτα να ξαναψαξει αφου την βρει ξαναπερνα του τον κωδικο, εαν και παλι δεν βρει τσεκαρε τις ρυθμισεις του ρουτερ σου, πχ εμενα σε ενα level1 που ειχα δεν "εμπαινε" σε ενα USROBOTICS (που δεν εχει ασυρματο "μπαινω" μεσω connectify) και στο ΖΤΕ του ΟΤΕ μπαινει κανονικα!! Επισης στα μοντεμ της CYTA μπαινει κανονικα μεσω connectify. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 στην 2.01 ειμαι..δεν εχω ρουτερ..ειναι σε πολυκατοικια κα καθε δωματιο μια θυρα υποδοχης ethernet οπου συνδέεται το καθε pc..οποτε δεν μπορώ να ελεγξψ κατι...στην 2.01 είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 απο οτι ξερω τα παιχνιδια του vita είναι region free.Αν εγω αγοράσω απο το ebay.com θα πληρώσω τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δεν εχει σχεση το region free με το τελωνειο, εαν ειναι απο Αμερικη και δεν στο κανει "δωρο" τοτε πιθανον να πληρωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ναι αυτο εννοω επειδη θα το παραγγείλω απο ebay.com αρα με την παραγγελια θα του στειλω μηνυμα as a gift και ολα οκ ετσι?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Λογικα ναι. Εκτος και εαν οι τελωνειακοι εγιναν ΞΑΦΝΙΚΑ τοσο "ψειρες" (που δεν το νομιζω υστερα και απο τις μειωσεις που εχουν "φαει" και αυτοι) και ασχοληθουν με ενα πακετακι που θα φτασει σαν gift. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ποια θα ειναι τα επομενα δυο παιχνιδια που θα δοθουν δωρεαν στο ps plus?τωρα ειναι το Gravity rush,uncharted..γενικα καθε ποτε αλλαζουν αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Τωρα δινουν το Big sky infinity (δεν αξιζει) Στις 19 Δεκ ειναι το Mortal Combat (!!!!!!) για το vita Που θα δοθει "δωρεαν" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ωραια!δηλαδη οποτε τους καπνισει βαζουν και βγαζουν παιχνιδια?η ειναι ξερω εγω καθε μηνα φευγει ενα βαζουν ενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Κοιτα απο οτι εχω καταλαβει τοσο καιρο που ειμαι plus (γιατι δεν το παρακολουθω και συνεχεια) η συχνοτητα αλλαγης παιζει απο μια εβδομαδα εως ανα μηνα. Αυτο για το 3, Τωρα πχ στο vita, ουτε μηνας δεν εχει κλεισει που εχει εφαρμοστει οποτε θα δειξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ναι οκ εχεις δικιο ειναι νωρις ακομα για να ξερουμε...απλα δεν μιλαω για παιχνιδια οπως big sky infinity μιλαω για τίτλους βαρβάτους οπως uncharted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 παιδια η προσφορα με το uncharted k gravity rush ισχυει ακομα..?αν ναι μεχρι ποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Θα ισχυει μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες της Τεταρτης 19 Δεκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Θα ισχυει μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες της Τεταρτης 19 Δεκ. Νομίζω τα UC και Gravity Rush θα κρατήσουν παραπάνω από το συνηθισμένο. Έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον στο ps blog. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Nαι ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, γραφουν οτι αυτα τα δυο θα τα κρατησουν μεχρι τελος Δεκεμβρη. Το ειδα απλα δεν ημουν σπιτι για να το διορθωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα