efo355 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Παντως από την ώρα που έβαλα ps plus επιτέλους παίζω με το vita και δεν μαζεύει σκόνη. Το gravity rush τελικά είναι παιχνιδάρα όπως και το mutant glob attack
arsenal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 τι free παιχνιδια ειχε το πλας?εχει και μειωμενες τιμες για να αγορασεις games απο εκει μεσα?αν ναι πες ενα παράδειγμα
JohnVani18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Έχει ακόμα Uncharted, Gravity Rush (τα οποία θα είναι διαθέσιμα για περισσότερο καιρό) και το παιχνίδι Δεκεμβρίου είναι το Mortal Kombat. Είναι και άλλα παιχνίδια, αλλά δεν τα θυμάμαι. υγ : τα παραπάνω αφορούν μόνο το Vita, στo PS3 έχει άλλα παιχνίδια
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 H τριμηνη στο Ελληνικο store εχει 5.6 ευρω απο 15 ευρω για λιγες μερες ακομα(μεχρι το Σαββατο νομιζω).
ultralisk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 αν εγώ που έχω ήδη 3μηνη σε ισχύ και την αγοράσω, θα προστεθεί στη συνδρομή μου ή ισχύει για καινούριες εγγραφές?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 αν εγώ που έχω ήδη 3μηνη σε ισχύ και την αγοράσω, θα προστεθεί στη συνδρομή μου ή ισχύει για καινούριες εγγραφές? Θα προστεθει. Εγω αυτο εκανα.Εβαλα εναν χρονο + ακομα.Ο ενας χρονος βγαινει στα 22 και κατι νομιζω. Ειναι πολυ καλη προσφορα και για καποιον λογο η προσφορα σε ολη την Ευρωπη ειναι 9.99 απο 15.Μονο σε εμας ειναι 5.62.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Χαλαρα θα εβαζα PS+ στο vita αλλα δεν θα το κανω γιατι θα χασω ολα τα παιχνιδια PSP μου πανω του και αυτο δεν παιζει να το κανω.
naruto14 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Κολοφαρδία στο μέγιστο. Θα βάλω και εγώ λογικά αύριο. Χαλαρα θα εβαζα PS+ στο vita αλλα δεν θα το κανω γιατι θα χασω ολα τα παιχνιδια PSP μου πανω του και αυτο δεν παιζει να το κανω. Γιατί να τα χάσεις?
naruto14 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Emulation μικρε, emulation. Διακρίνω ένα ειρωνικό ύφακι χωρίς να υπάρχει λόγος. Και που θες να ξέρω εγώ αν έχεις emulation στο Vita σου?
JohnVani18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Emulation μικρε, emulation. Αν δεν κάνω λάθος τρέχει και στο 2.01 ο VHBL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα