Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

aekoupoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια μια ερωτηση.

πως μπορω να σβησω τους κωδικους μου απο το store για να μην μπαινει αυτοματα?

θελω να πουλησω το μηχανημα και δεν θελω αυτος που θα το παρει να μπαινει με τους κωδικους μου, δεν θελω να τους εχει αποθυκευμενους.τι πρεπει να κανω?

εχω πατησει restore the ps vita system,format memory card και clear learning dictionary και παω να μπω στο store να δω αν θα μου ζητησει login αλλα μπαινει κατευθειαν απο μονο του δλδ εχει ακομη κρατημενους τους κωδικους μου.τι ακριβως πρεπει να κανω?

πρεπει να κανεις την συσκευη deactivate.πανε στα settings,μετα playstation network,system activation,game κ μετα κανε deactivate!νομιζω ετσι γινεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρεπει να κανεις την συσκευη deactivate.πανε στα settings,μετα playstation network,system activation,game κ μετα κανε deactivate!νομιζω ετσι γινεται.

το εκανα αλλα ουτε παλι εγινε τιποτα, μολις κανω deactivate παλι με διχνει συνδεμενο, παταω sign out και αν πατησω sign in εχει παλι τα στοιχεια μου στην φορμα δλδ το email και το password.

EDIT : παιδες το βρηκα, johnnyman thnx φιλε, τελικα επρεπε να πατησω την επιλογη restore settings.ειχα κανει ολα τα αλλα εκτος απο αυτο. :wacko:

Επεξ/σία από kjtzemis

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eμένα το μπλέ μου άρεσε κάπως, αλλά θα προτιμήσω το μαύρο οταν κινηθω για αγορά. :)

Εμένα θα εξαρτηθεί από τον αδερφό μου :P

Επεξ/σία από naruto14

Τα παιχνιδια που εχει μια καρτα μνημης αμα την πουλησω σε καποιον αλλον μπορουν να μεταβιβαστουν??

μονο αμα δωσεις μαζι κ το psn id σου μαζι με το κωδικο!!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...