giorgos147 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Εαν δεν ειναι Fake ειλικρινα απορω Και θελω να μαθω πως το εκανε!!!!! Από το PC το κάνει stream. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Εχω ενα 3g vita,του εβαλα μια καρτα vodafone καρτοιντερνετ,συνδεεται κανονικα...απλα θελω να μαθω πως θα βλεπωποσα gb μου μενουν? στο my vodafone εχω ενα κινητο γραμμενο..το νουμερο του vita που θα το βλεπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Οδηγο βασικα...απλα βαζω τη sim,παιρνω μια καρτα ανανεωσης και εχω ιντερνετ? εχει κατι ρυθμισεις apn κλπ...πειραζω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Από το PC το κάνει stream. Ειπα και εγω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Παρατημένο το έχετε όλοι το PSVita? Τώρα το καλοκαίρι έπρεπε η sony να έβγαζε 2-3 exclusives (εκτός του Gravity Rush)μπας και προωθήσει το καημένο λόγω καλοκαιριού...ελπίζω να έχουμε τίποτα εκπλήξεις-ανακοινώσεις για νέους τίτλους. Ένα GoW στο Vita θα "μαζέψει" πολύ την κατάσταση πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Γιατί πόσοι νομίζεις έχουν Vita στο Insomnia; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Συγνώμη αν έχει ερωτηθεί πιο παλιά..μπορούμε να παίξουμε παιχνιδια του psp απο το store στο vita? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Συγνώμη αν έχει ερωτηθεί πιο παλιά..μπορούμε να παίξουμε παιχνιδια του psp απο το store στο vita? Ε για να υπάρχουν στο store φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Έπαιξα το Gravity Rush demo στα public σήμερα και μπορώ να πω πως με ενθουσίασε. Ο στόχος μου φάνηκε λίγο δύσκολος αλλά πιστεύω είναι θέμα συνήθειας. Πολύ καλό παιχνίδι πάντως. Σίγουρα το πρώτο μου όταν πάρω Vita. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatoulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δεν Μπορώ να βάλω στο vita την κάρτα της Vodafone mobile broadband που έχω στο pc?γιατι την έβαλα και μου λέει network error και ένα νούμερο. Πρεπει να κάνω τπτ ρυθμίσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Sony scales back expectations for Vita after weak sales performance http://arstechnica.com/gaming/2012/08/sony-scales-back-expectations-for-vita-after-weak-sales-performance/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asimodrakos2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 παιδια σκευτομαι να παρω αλλα θελω να ρωτησω αν καποιοσ εχει συναντησει προβλημα με framerate και crushαρισματα.μηπως μετα τα τελευταια update εχουν φτιαχτει τα περισσοτερα προωληματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Βασικα ακομα μην παρεις. Το μηχανακι ειναι πανακριβο για αυτα που προσφερει, και οταν εννοω προσφερει, εννοω τα Games. Αστο να τσουλησει καλα να βγουν και αρκετοι αξιολογοι τιτλοι και τοτε προχωρα σε αγορα. Αν το παρεις τωρα σε 1 βδομαδα θα το κλειδωσεις στην ντουλαπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asimodrakos2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 λεσ?και το 3ds κλειδωμενο το εχω μετα το resident.απλα ηθελα να παιξω τα uncharted και gravity rush.μεταζειρισμενο σκετομαι να το παρω αλλα μαλλον εχεισ δικιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ted Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Βασικα ακομα μην παρεις. Το μηχανακι ειναι πανακριβο για αυτα που προσφερει, και οταν εννοω προσφερει, εννοω τα Games. Αστο να τσουλησει καλα να βγουν και αρκετοι αξιολογοι τιτλοι και τοτε προχωρα σε αγορα. Αν το παρεις τωρα σε 1 βδομαδα θα το κλειδωσεις στην ντουλαπα. +1000!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα