spinemm Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αστα!!!! και αλλα τοσα που δεν εγραψα.....narutακο η "πληρης" λιστα μου περιλαβανει : Uncharted GA Blazblue EX UMvC3 Lego HARRY POTTER LEGO BATMAN2 RAYMAN Modnation Racers Everybodys Golf LITTLE BIG PLANET (BETA) Hustle Kings Top Darts Super StarDust Delta Pure Chess Gran Turismo (απο PSP) Sega Rally (απο PSP) ΑssasinS Creed Bloodlines(απο PSP) GTA Vice Stories (απο PSP) Little Big Planet (απο PSP) MotorStorm Arctic Edge (απο PSP) Ratchet and Clank Size Matters (απο PSP) Field Runners (mini) 5in1 Arcade (mini) Blast off (mini) +TOM Blitz, Jewel Keepers, Urbanix, FarmFrenzy που ηταν δωρεαν και τα 3 που ηταν απο την αρχη δωρεαν για τις AR Cards. Για να καταλαβεις η 16αρα εχει φουλαρει και προσθετω/αφαιρω οποια θελω να παιξω!! Tα Unit13 και Resistance τα εχω παιξει στο VITA του αδερφου μου.
naruto14 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αστα!!!! και αλλα τοσα που δεν εγραψα.....narutακο η "πληρης" λιστα μου περιλαβανει : Uncharted GA Blazblue EX UMvC3 Lego HARRY POTTER LEGO BATMAN2 RAYMAN Modnation Racers Everybodys Golf LITTLE BIG PLANET (BETA) Hustle Kings Top Darts Super StarDust Delta Pure Chess Gran Turismo (απο PSP) Sega Rally (απο PSP) ΑssasinS Creed Bloodlines(απο PSP) GTA Vice Stories (απο PSP) Little Big Planet (απο PSP) MotorStorm Arctic Edge (απο PSP) Ratchet and Clank Size Matters (απο PSP) Field Runners (mini) 5in1 Arcade (mini) Blast off (mini) +TOM Blitz, Jewel Keepers, Urbanix, FarmFrenzy που ηταν δωρεαν και τα 3 που ηταν απο την αρχη δωρεαν για τις AR Cards. Για να καταλαβεις η 16αρα εχει φουλαρει και προσθετω/αφαιρω οποια θελω να παιξω!! Tα Unit13 και Resistance τα εχω παιξει στο VITA του αδερφου μου. Χωράνε όλα αυτά στην 16άρα?
spinemm Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ε οχι βρε....αυτα τα εχω σε "στικακια" αγοραστα απο ΠΛΑΙΣΟ-PUBLIC-MULTIΔΡΑΜΑ Uncharted GA (ηταν στο "πακετο" οταν αγορασα το PSVITA) Blazblue EX UMvC3 Lego HARRY POTTER LEGO BATMAN2 RAYMAN Τα υπολοιπα στη μνημη, αυτα που εχω δηλαδη συνεχεια "μεσα" ειναι: Modnation Racers Everybodys Golf LITTLE BIG PLANET (BETA) Hustle Kings Top Darts Super StarDust Delta Pure Chess TOM Blitz Gran Turismo (απο PSP) Sega Rally (απο PSP) Field Runners (mini) 5in1 Arcade (mini) Blast off (mini) Jewel Keepers(mini), Urbanix(mini), Και αυτα που μπαινωβγαζω αναλογα με το τι θελω να παιξω ειναι αυτα: ΑssasinS Creed Bloodlines(απο PSP) GTA Vice Stories (απο PSP) Little Big Planet (απο PSP) MotorStorm Arctic Edge (απο PSP) Ratchet and Clank Size Matters (απο PSP) FarmFrenzy(mini) και τα 3 που ηταν απο την αρχη δωρεαν για τις AR Cards.
naruto14 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Και αυτά που αγοράζεις όμως από retailer δεν θέλουν εγκατάσταση στην μνήμη?
spinemm Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Οχι βεβαια!!!! εκτος και εαν εννοεις τα 0~88 ΜΒ που χρειαζεται το καθενα...πχ Uncharted GA ---->88ΜΒ Blazblue EX---->3(σχεδον)ΜΒ UMvC3---->Mου βγαζει - που μαλλον σημαινει 0 Lego HARRY POTTER---->Mου βγαζει - που μαλλον σημαινει 0 LEGO BATMAN2---->768ΚΒ RAYMAN---->2ΜΒ Και με ολα τα παραπανω εχω και 4033ΜΒ, (4GB) ακομη ελευθερα!!!!
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οχι βεβαια!!!! εκτος και εαν εννοεις τα 0~88 ΜΒ που χρειαζεται το καθενα...πχ Uncharted GA ---->88ΜΒ Blazblue EX---->3(σχεδον)ΜΒ UMvC3---->Mου βγαζει - που μαλλον σημαινει 0 Lego HARRY POTTER---->Mου βγαζει - που μαλλον σημαινει 0 LEGO BATMAN2---->768ΚΒ RAYMAN---->2ΜΒ Και με ολα τα παραπανω εχω και 4033ΜΒ, (4GB) ακομη ελευθερα!!!! Α ναι ρε συ? Γιατί εγώ κάπου είχα ακούσει πως θέλει περίπου 2 γίγα στην κάρτα μνήμης το uncharted GA και τρελάθηκα. Αν είναι έτσι εντάξει τότε.
spinemm Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μαλλον τα 2 γιγα ειναι σε περιπτωση "κατεβασματος" απο το store!!
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Μαλλον τα 2 γιγα ειναι σε περιπτωση "κατεβασματος" απο το store!! A εντάξει τότε...
konstado2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια επειδη δεν ειχα ποτε μου κοσνσολα psp και ενδιαφερομαι για psvita δεν ομως ξερω τι ακριβως παιζει, μπορειτε μηπως να μου πειτε αν τα παιχνιδια τα αγοραζεις ή μηπως υπαρχει κανενας τροπος να τα βρεις σπασμενα....! Και γενικοτερα αν δεν βαριεσται μια γενικη εικονα γυρω απο τα παχνιδια.Υπαρχουν μονο οι μεγαλοι τιτλοι ή και μικροπαιχνιδακια...? Το ιντερνετ τι λεει ? παλευεται ή σε καμια περιπτωση..? Το κοστος ανεβαινει για 3g ? Ευχαρηστω Γιώργος !!
optimus_crime Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το ModNation Racers: Road Trip αξιζει να το κατεβασω απο το store ή μπα; Επειδη μολις κατεβασα το racing του crash σε ps3 και psp και θελω κατι παρομοιο και στο ps vita. Τι λετε, αξίζει;
kjtzemis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Εγω αποφασησα ποια παιχνιδια θα τσιμπησω για το vita, το gravity rush και το rayman origins, αργοτερα μπορει να τσιμπησω και το reality fighters γιατι απο ενα Gameplay που ειδα μαρεσε αρκετα.
johnnyman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το ModNation Racers: Road Trip αξιζει να το κατεβασω απο το store ή μπα; Επειδη μολις κατεβασα το racing του crash σε ps3 και psp και θελω κατι παρομοιο και στο ps vita. Τι λετε, αξίζει; εγω το εχω κατεβασει φιλε εδω κ καποιες μερες!!για τα λεφτα του μια χαρα παιχνιδακι ειναι!!καπου στα 10 ευρω το κατεβασα εαν θυμαμε καλα!!
optimus_crime Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 εγω το εχω κατεβασει φιλε εδω κ καποιες μερες!!για τα λεφτα του μια χαρα παιχνιδακι ειναι!!καπου στα 10 ευρω το κατεβασα εαν θυμαμε καλα!! Οκ, ty .
spinemm Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Το ModNation Racers: Road Trip αξιζει να το κατεβασω απο το store ή μπα; Επειδη μολις κατεβασα το racing του crash σε ps3 και psp και θελω κατι παρομοιο και στο ps vita. Τι λετε, αξίζει; Για την τιμη του ειναι παρα πολυ καλο!!! πολλα Mods για αυτοκινητακια, πιστες, "φατσoοδηγους" ωραια γραφικα, ωραιες πιστες, πολυ modification γενικοτερα, μονο ο editor για τις πιστες ή τα καρτακια, εαν θελεις να ασχοληθεις, θα σε κρατησει πολλες ωρες επανω στο vita....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα