Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

aekoupoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.youtube.com/watch?v=uNTu0WbbDZk

εχεις κανεις γνωση επι του θεματος? θα θελα πολυ να το περασω στο vita

εχω κατεβασμενα ολα τα roms για snes..και με γυρω στα 700-900ΜΒ θα εχω

τα αγαπημενα μου (chrono trigger, final fantasy κτλ) διαθεσιμα στο vita :) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αγορασα και εγω το psvita(3g) το θεμα ειναι ομως οτι δεν εχει πολλες επιλογες παιχνιδιων(επειδει ειναι καινουργιο..??) τερματισα και το uncharted και τωρα το ξαναπαιζω γιατι εκανα μια ερευνα για κανα παιχνιδι ιδιου τυπου αλλα δεν..Μηπως ξερετε κανενα εσεις..?

Ιδιου τυπου ακομα οχι....επιλογες για παιχνιδια υπαρχουν Πολλες πχ απο Platform το Rayman Origins και απο "ξυλικια" το Ultimate Marvel vs Capcom 3 & to Blazblue EX, απο ποδοσφαιρο το FIFA, τα οποια "Αγγιζουν" απο γραφικα, κινηση, και gameplay γενικοτερα τα αντιστοιχα των "μεγαλων" κονσολων!!! απο εκει και περα εχει αρκετες επιλογες για "κατεβασμα" παιχνιδιων απο το PSN, πχ Hustle Kings, Top Darts, Super Stardust, Pure Chess, A-men, Escape Plan, Lumines, Motorstorm και φυσικα παρα πολλα απο το πρωτο Psp!!!! οποτε σιγουρα αυτοπου μπορει καποιος να σκεφτει ειναι οτι για καινουρια κονσολα μονο λιγα παιχνιδια δεν εχει!!

Ιδιου τυπου ακομα οχι....επιλογες για παιχνιδια υπαρχουν Πολλες πχ απο Platform το Rayman Origins και απο "ξυλικια" το Ultimate Marvel vs Capcom 3 & to Blazblue EX, απο ποδοσφαιρο το FIFA, τα οποια "Αγγιζουν" απο γραφικα, κινηση, και gameplay γενικοτερα τα αντιστοιχα των "μεγαλων" κονσολων!!! απο εκει και περα εχει αρκετες επιλογες για "κατεβασμα" παιχνιδιων απο το PSN, πχ Hustle Kings, Top Darts, Super Stardust, Pure Chess, A-men, Escape Plan, Lumines, Motorstorm και φυσικα παρα πολλα απο το πρωτο Psp!!!! οποτε σιγουρα αυτοπου μπορει καποιος να σκεφτει ειναι οτι για καινουρια κονσολα μονο λιγα παιχνιδια δεν εχει!!

δεν τα λες ομως και πολλα γιατι αν εξαιρεσεις τα παιχνιδιου του PSP που σου δινει το δικαιωμα να τα ΞΑΝΑ αγορασεις απο το PSN και τα παιχνιδια που ειναι μεταφορα απο PS3 δεν μενουν και πολλα παρα μονο 6-7 παιχνιδια (ισως να λεω και πολλα).

Παω να συνδεσω το psvita με το PC αγγουρια..Μου λεει να κανω εγκατασταση το Content Manager Assistant το κανω download παω να το εγκαταστησω δεν κανει εγκατασταση στο pc(vista εχω..)..ΠΑω να το συνδεσω με το PS3 αγγουρια παλι μου λεει οτι πρεπει να κανω update το PS3 και αλλα τετοια..Παω να στηλω με Bluetooth απο το κινητο και μου βγαζει psvita not support that device connection failed..μα τι στο καλο γινεται δεν υπαρχει κανενας τροπος να μεταφερω αρχεια απο καπου μεσα στο psvita?? :lol:

δεν τα λες ομως και πολλα γιατι αν εξαιρεσεις τα παιχνιδιου του PSP που σου δινει το δικαιωμα να τα ΞΑΝΑ αγορασεις απο το PSN και τα παιχνιδια που ειναι μεταφορα απο PS3 δεν μενουν και πολλα παρα μονο 6-7 παιχνιδια (ισως να λεω και πολλα).

Κοιτα αναλογικα και μονο να το παρεις κονσολα που κυκλοφορει 3 μηνες -περιπου- και να εχει τετοια γκαμα και ποσοτητα παιχνιδιων, αν μη τι αλλο την λες εντυπωσιακη.....απο εκει και περα η $ΟΝΥ εκανε παλι το "θαυμα" της οσον αφορα τα παιχνιδια του psp Που ενω τα εχεις ηδη αγορασει πρεπει να τους τα ξαναπληρωσεις.... απο την αλλη στη συγκεκριμενη περιπτωση μονος κερδισμενος βγαινει οποιος δεν ειχε αγορασει Psp Και πλεον μπορει να "απολαυσει" τα παιχνιδια του με πιο "ομορφα" γραφικα και φυσικα σε καλυτερη τιμη απο οτι τα αγοραζαμε ή τα απολαμβαναμε εμεις.....οσον αφορα τις "μεταφορες" απο το Ps3 προωπικα δεν με χαλαει να τις απολαμβανω και στο vita αλλα και στο 3, γιατι μην ξεχνας οτι πληρωνεις μια φορα αλλα μπορεις να τα παιξεις και στις 2 κονσολες!!!

ποιο παιχνιδι προτεινετε απο την γκαμα που χει στο network για psp να κατεβασω? θελω να κρατησει λιγο καιρο και οχι να το τερματησω σε 3 μερες οπως το uncharted :-/ κατα προτιμηση RPG φαση Final Fantasy :-)

...δεν με χαλαει να τις απολαμβανω και στο vita αλλα και στο 3, γιατι μην ξεχνας οτι πληρωνεις μια φορα αλλα μπορεις να τα παιξεις και στις 2 κονσολες!!!

δηλαδή φιλε μου εννοεις τωρα οτι εγω που αγορασα το mortal kombat για το psvita απο το psn store, η sony μου δινει και το Mortal kombat στο ps3 για δωρεαν download apo to psn??? :rolleyes:

Φιλη.... :) :) κοιτα καλα θα ηταν oταν αγοραζουμε ενα παιχνιδι retail Να μπορουσαμε να κατεβασουμε και το αντιστοιχο απο το PSN αλλα δε νομιζω οτι η $ΟΝΥ ειναι τοσο γενναιόδωρη απεναντι μας οσο απατο και εαν συνεχιζει να πηγαινει το vita!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...