naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αυτες ειναι προσφορες ξερει κανεις αν τωρα που εχει αγοραστει απ'τον λογαριασμο μου το motorstorm rc αν πχ παω σε καποιο αλλο psvita και δωσω κωδικους..θα μπορει να κατεβει και απο κει? αν ναι συμφερει να φτιαξουμε ενα sname του στυλ psvitainsomnia και να βαζουμε ολοι απο 10 ευρω και να παιρνουμε παιχνιδαρες! Εννοείς να φτιάξουμε όλοι ένα psn account και να το μοιρααζόμαστε? Στο ps vita δεν μπορεί να τρέχει πάνω από 1 psn account, εκτός αν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων.
spinemm Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 λες ε? αν ειμαστε 3 ατομα δηλαδη (οχι 43 ) και εχουμε ενα κοινο mail/sname με διαφορετικα save games (εννοειται) ο καθενας στο vita του (πχ εγω το uncharted μου το εχω τερματισμενο και η κοπελα μου ακομα το παιζει στο very easy..hmm).. δεν νομιζω να παρουν πρεφα κατι παντως για 3-4 games. και στην τελικη ψιλοχε**ηκα για τα trophies αν ειναι να εχω το fifa και ολα τα top games με 10-12 ευρω! Βρε και εμενα στα παλια μου τα παπουτσια τα trophies, ουτε trophohunter ουτε achievohunter ειμαι, απλα προσπαθω να σου εξηγησω οτι δεν μπορει να γινει και το πως θα σε καταλαβουν (?), βεβαια αυτο που γραφει ο Naruto ειναι ακομα ενα "εμποδιο".
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 κριμα...πφφ.. υπομονη λοιπον μεχρι να "σπασει" η συσκευη
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 κριμα...πφφ.. υπομονη λοιπον μεχρι να "σπασει" η συσκευη πφφφ εχει ακουστει ποτε θα σπασει? αμαν περιμενω πως και πως. :/ Υ.Γ.ακυρο αλλα μπας και σου ηρθε κανενα πληκτρολογια απο το get it now?
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 πφφφ εχει ακουστει ποτε θα σπασει? αμαν περιμενω πως και πως. :/ Υ.Γ.ακυρο αλλα μπας και σου ηρθε κανενα πληκτρολογια απο το get it now? χαχαχα εδω δεν πηραν οι αλλοι τον δισκο στα 50 ευρω θα παρω εγω το keyboard στα 1,50? χαχχαχαχ φακ get it now
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 χαχαχα εδω δεν πηραν οι αλλοι τον δισκο στα 50 ευρω θα παρω εγω το keyboard στα 1,50? χαχχαχαχ φακ get it now μωρε εγω τωρα το πασχα θαχα τσιμπησει keyboard απο την ελεκτρο αλλα δεν μαρεσε κανενα αλλιως...
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 straight from techblog.gr Η σημαντικότερη προσθήκη στο PlayStation Vita από τότε που κυκλοφόρησε το φορητό δεν είναι άλλη από το Skype. Το Skype app του PS Vita επιτρέπει δωρεάν Skype-to-Skype φωνητικές κλήσεις, καθώς και βίντεο κλήσεις με χρήση των καμερών της συσκευής, ενώ τρέχει στο background παράλληλα με κάποιο παιχνίδι ή άλλο app. Το Skype app είναι διαθέσιμο στο PS Store, δωρεάν. Δείτε πώς δουλεύει παρακάτω και πείτε μας γνώμη! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eNgpSaNuWwQ
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 straight from techblog.gr Η σημαντικότερη προσθήκη στο PlayStation Vita από τότε που κυκλοφόρησε το φορητό δεν είναι άλλη από το Skype. Το Skype app του PS Vita επιτρέπει δωρεάν Skype-to-Skype φωνητικές κλήσεις, καθώς και βίντεο κλήσεις με χρήση των καμερών της συσκευής, ενώ τρέχει στο background παράλληλα με κάποιο παιχνίδι ή άλλο app. Το Skype app είναι διαθέσιμο στο PS Store, δωρεάν. Δείτε πώς δουλεύει παρακάτω και πείτε μας γνώμη! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eNgpSaNuWwQ μπορεις και το χρησημοποιεις και σαν μικροφωνο μονο?χωρις ανοιχτες τις καμερες δλδ.
naruto14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 μπορεις και το χρησημοποιεις και σαν μικροφωνο μονο?χωρις ανοιχτες τις καμερες δλδ. Λογικά ναι όπως είναι κανονικά το skype στα windows.
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 κοντευω να τερματισω και το motorstorm rc και πλεον πολυ δυσκολες οι πιστες.. και ετσι ψαχνομαι να κατεβασω και κανα αλλο παιχνιδακι.. κοιταω κανα final fantasy η το metal slug.. αλλα μετα σκεφτομαι.. ποσο πολυ θελω να σπασει εστω για παιχνιδια του psp.. θα ταν πολυ καλη φαση γιατι ενταξει μπορει να κανουν μονο 9,99 αλλα δεν ειναι και λιγα 9,99 ...ειδικα τη στιγμη που ειναι παλαιωτερης γενιας τα γραφικα κτλ... γκρρ....
naruto14 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 κοντευω να τερματισω και το motorstorm rc και πλεον πολυ δυσκολες οι πιστες.. και ετσι ψαχνομαι να κατεβασω και κανα αλλο παιχνιδακι.. κοιταω κανα final fantasy η το metal slug.. αλλα μετα σκεφτομαι.. ποσο πολυ θελω να σπασει εστω για παιχνιδια του psp.. θα ταν πολυ καλη φαση γιατι ενταξει μπορει να κανουν μονο 9,99 αλλα δεν ειναι και λιγα 9,99 ...ειδικα τη στιγμη που ειναι παλαιωτερης γενιας τα γραφικα κτλ... γκρρ.... Εγώ στη θέση σου θα περίμενα να σπάσει πρώτα και να παίξω τα παιχνίδια του psp. Καλύτερα πάρε κανά retail παιχνίδι και παίξε το και μόλις σπάσει το πουλάς
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Να ρωτήσω το psp vita 3G ,το 3G σε τι χρησιμεύει και πως δουλευει?Χρεώνεσαι κάτι γι αυτό?
spinemm Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Να ρωτήσω το psp vita 3G ,το 3G σε τι χρησιμεύει και πως δουλευει?Χρεώνεσαι κάτι γι αυτό? To 3G χρησιμευει ΜΟΝΟ για να Μπαινεις στο Internet, τιποτα αλλο, και με τις ληστρικες τιμες των παροχων στην Ελλαδα ειναι καλυτερα....μακρια και αγαπημενοι!!!! προτιμησε την εκδοση wifi Που ειναι και πιο φθηνη.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 εγω όμως το χρειάζομαι το 3G γιατι ταξιδέυω συχνα και δεν έχω λαπτοπ να μπαίνω στο ιντερνετ
spinemm Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 E!!! τοτε εαν βρεις κανενα καλο πακετο (πχ η voda εδινε μαζι το wipeout) αγορασε το 3G!! Δικα σου ειναι τα λεφτα, εαν νομιζεις οτι μπορεις να αντεξεις-ανεχτεις την "κοροιδια" των ελληνικων παροχων δωστα και παρτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα