Grim Ripper Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Το limited edition ps4 pro να πάρεις που είναι και ημιδιάφανο. 😛
xaerialtwistx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εχω μερικες limited αλλα τις εχω σφραγισμένες, τις παιρνω καθαρά για την συλλεκτικη τους αξία (και δε μου αρεσουν και τα διαφανα gadget ) Εχω ηδη βρει παντως απο φιλο, θα το εχω σε καμια εβδομαδα στα χερια μου.
Grim Ripper Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Ωραίος, άντε με το καλό. Αυτή την φορά μην το δώσεις. 😛
xaerialtwistx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εχω συνηθιζει με portable τα τελευταια χρονια και δε μπορω να παιζω σε TV. Παντως δε νομιζω να το ξαναδωσω αν και η TV δε βλεπω να μενει για πολυ!!! 1
Love Mac Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας Στο psvita χρησιμοποιούμε το ίδιο account με το ps4???
Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Love Mac είπε Καλησπέρα σας Στο psvita χρησιμοποιούμε το ίδιο account με το ps4??? Ναι φυσικά και μπορείς κι εγώ το ίδιο έχω κάνει. Απλά να ξέρεις ότι το account στο vita δένεται με την κάρτα μνήμης του. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Eddy_Gordo 1
Love Mac Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όλα οκ Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Love Mac
dukepapass Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να ρωτησω κατι επειδη ασχολουμε με τους emulators και εχω τελιωσει με το μαμε εχει κανεις ασχοληθεί με εξωμιωτες για 1)NES 2)GENESIS-MEGADRIVE ( GENESISPLUSGXVITA) που ανοιγει ρομς με καταλιξη md ειναι και για mega drive αλλα και genesis γιατι εμενα δεν τρεχουνε δεν ξερω γιατι........οπως και amiga΄;;; αλλα οχι στο psp με adrenaline αλλα ως bubble στο βιτα ::: Καλα για nidento ds δεν το σιζητω δεν τρεχει καν οπως και για nitendo 64 αλλα τρεχουν gameboy και nes. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από dukepapass
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 6 hours ago, Eddy_Gordo said: Απλά να ξέρεις ότι το account στο vita δένεται με την κάρτα μνήμης του. Δηλαδή; Δεν γίνεται φορματ η κάρτα για να γυρίσει στην πρότερη κατάσταση;
Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δηλαδή; Δεν γίνεται φορματ η κάρτα για να γυρίσει στην πρότερη κατάσταση; Η κάρτα γίνεται φορμάτ μια χαρά και είναι σαν να την πρωτοχρησημοποιεις για πρώτη φορά. Αλλά αν έχω εγώ παιχνίδια στην κάρτα από το δικό μου account και πας να βάλεις εσύ μετά το δικό σου για να τα παίξεις απλά δεν γίνεται
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 6 minutes ago, Eddy_Gordo said: Η κάρτα γίνεται φορμάτ μια χαρά και είναι σαν να την πρωτοχρησημοποιεις για πρώτη φορά. Αλλά αν έχω εγώ παιχνίδια στην κάρτα από το δικό μου account και πας να βάλεις εσύ μετά το δικό σου για να τα παίξεις απλά δεν γίνεται Εντάξει, αυτονόητο πιστεύω. Όλα τα αποθηκευτικά μέσα είναι encrypted σε κάθε κονσόλα. Άλλο κατάλαβα ότι εννοούσες.
xaerialtwistx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, dukepapass είπε Να ρωτησω κατι επειδη ασχολουμε με τους emulators και εχω τελιωσει με το μαμε εχει κανεις ασχοληθεί με εξωμιωτες για 1)NES 2)GENESIS-MEGADRIVE ( GENESISPLUSGXVITA) που ανοιγει ρομς με καταλιξη md ειναι και για mega drive αλλα και genesis γιατι εμενα δεν τρεχουνε δεν ξερω γιατι........οπως και amiga΄;;; αλλα οχι στο psp με adrenaline αλλα ως bubble στο βιτα ::: Καλα για nidento ds δεν το σιζητω δεν τρεχει καν οπως και για nitendo 64 αλλα τρεχουν gameboy και nes. Δε γινονται bubbles τα roms, εκτος απο του PSP / PS1 (Adrenaline πάντα) NES και Genesis, τι διαφορα εχει το Genesis απο το Mega Drive?! Το ιδιο πράγμα είναι. Το RetroArch τα τρεχει όλα αν δε θες να εχεις πολλους emulators (αν και εγω προτιμω να εχω πολλους, ειναι ψιλομπάχαλο η δομη του RetroArch). Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από xaerialtwistx
dukepapass Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Εψαχνα οπως και εσυ τα περισοτερα να βρισκονται με τα υπολοιπα μεσα στο μενου του βιτα και οχι ως psp........αλλα δυστηχως δεν γινεται......... πχ. για nes δεν εχει βγει εξωμιοτης για βιτα αλλα μονο για psp για το genesis εχεις δικιο δεν το ηξερα ειναι ωντος το ιδιο αλλα απλα εχει μια λεπτομερια σε σχεση με τα αλλα τα ρομ τρεχουν μονο σε zip.
xaerialtwistx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι λάθος μου, τα link που έδωσα είναι για το PSP (μέσα από Adrenaline), δεν πρεπει να εχουν βγει ξεχωριστα emulators, θυμαμαι παλια σε εποχες Rejuvenate (πριν βγει το HENKaku) ειχαν βγει καποιοι αλλα τωρα την δουλειά κατά 90% την κάνει το RetroArch. Πρωτη φορα ακουω για εξομειωτη που τρεχει μονο ζιπαρισμένα, πιο λογικο θα ηταν να τρεχει μονο ξεζιπαρισμενα
Love Mac Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά παιχνίδια από που αγοράζετε???🤔 Ebay???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα