guy_threepwood Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 3 hours ago, ikaruga24 said: Από χλωμό εως ψόφιο. Ειδικά τώρα. Από ψόφιο έως αποσυντιθεμένο ψόφιο. Δεν υπάρχει περιθώριο κέρδους, θέλει πολλά χρόνια για να χτίσει ένα υπόβαθρο. Στο τρελό σενάριο πού θα βγει συμβατό με ps4, δεν μπορώ να δω πιο θα είναι το κέρδος της Sony. Λεφτά βγάζουν από τα παιχνίδια, αν παίζεις τα ίδια και σε φορητό δεν βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, pollop είπε σωστα ολα αυτα αλλα με την (απροσμενη) επιτυχια του switch μυριστηκαν $$$$, οποτε πλεον δεν το αποκλειω να εχουμε καποια εκπληξη To Switch όμως δεν είναι απλά μια φορητή κονσόλα. Η Sony είχε την ευκαιρία της να πάρει τις κιλότες της Nintendo. Τεχνολογικά είχε μια Ferrari και είχε να ανταγωνιστεί ένα Yugo και έφαγε τα μούτρα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) απο τι στιγμή που "σκοτώσαν" το vita με αυτό το τρόπο δεν υπάρχει περίπτωση για 2ο handheld. Καταρχήν το βιτα μια χαρά μπορεί να υποστιρήξει τους indy τίτλους που βγαίνουν κατα καιρούς όπως το πολύ πρόσφατο stardew valley. Το μόνο που έμενα να κάνουν είνια να βάλουν μερικά απο τα first party studios να φτιάξουν AAA τίτλους για το βίτα. Είναι πολύ κρίμα πραγματικά και μεγάλη χαζομάρα της sony που το έθαψε έτσι. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από shadowlike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε To Switch όμως δεν είναι απλά μια φορητή κονσόλα. Η Sony είχε την ευκαιρία της να πάρει τις κιλότες της Nintendo. Τεχνολογικά είχε μια Ferrari και είχε να ανταγωνιστεί ένα Yugo και έφαγε τα μούτρα της. Ιστορικά μιλώντας η nintendo πάντα με Yugo κέρδιζε τον αγώνα. Η Ελληνική ρήση "πηγαίνοντας αργά, πας μακριά" είναι η σοφή πορεία που ακολουθούσαν και ακολουθούν μέχρι σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 15 hours ago, Mr_Terror said: Η σονυ απο οικονομικης πλευρας δεν ειναι και στα καλυτερα της. Δεν ισχύει αυτό. Η Sony αυτή τη στιγμή είναι στο καλύτερο σημείο που έχει υπάρξει την τελευταία δεκαετία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Ιστορικά μιλώντας η nintendo πάντα με Yugo κέρδιζε τον αγώνα. Η Ελληνική ρήση "πηγαίνοντας αργά, πας μακριά" είναι η σοφή πορεία που ακολουθούσαν και ακολουθούν μέχρι σήμερα. Εννοείται. Έχει πατήσει όλους τους ανταγωνιστές της με το Yugo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 παιδια να κανω μια ερωτηση επειδη εστειλα μινιμα στο φιλο που εφτιαξε το ποστ αλλα εχει μερες να μπει...... πως κανω disable την αυτοματη αναβαθμιση για να μην φαμε καμια ητα εχω το 3,60, απο που κλεινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 6:38 ΜΜ, dukepapass είπε παιδια να κανω μια ερωτηση επειδη εστειλα μινιμα στο φιλο που εφτιαξε το ποστ αλλα εχει μερες να μπει...... πως κανω disable την αυτοματη αναβαθμιση για να μην φαμε καμια ητα εχω το 3,60, απο που κλεινει? Λογικά από το wifi . Αν δεν είσαι συνδεμένος στο ίντερνετ δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση. Εγώ έχω άλλη απορία: έχω το βιτα με 3.60 για henkaku. Μπορώ να κατεβάσω ή να μεταφέρω και να παίξω τα παιχνίδια που έχω από το πλας; Έχω ps4 & ps3 και pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakisoriginal21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Καλησπερα σας.εχω ξανακανει την ερωτηση.αλλα στην πορεια ακουσα διαφορα .και με μπερδεψαν.αλλοι μου ειπαν το oled λογο οθονης χρωματα.και αλλη το slim λογο usb.δεν ξερω που να καταληξω για αγορα.συγνωμη αν σας κουρασα απλα θελω να σιγουρευτω πριν κανω καποια αγορα.και παλι σας ευχαριστω!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 14 ώρες πριν, Sakisoriginal21 είπε Καλησπερα σας.εχω ξανακανει την ερωτηση.αλλα στην πορεια ακουσα διαφορα .και με μπερδεψαν.αλλοι μου ειπαν το oled λογο οθονης χρωματα.και αλλη το slim λογο usb.δεν ξερω που να καταληξω για αγορα.συγνωμη αν σας κουρασα απλα θελω να σιγουρευτω πριν κανω καποια αγορα.και παλι σας ευχαριστω!!!!! Ε τι να σου πούμε τώρα; Και τα δύο έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Οπότε ζυγίζεις τι είναι το λιγότερο κακό για σένα και αποφασίζεις. Εγώ δύο φορές που έχω πάρει το πρώτο μοντέλο με την OLED οθόνη δεν είχα ποτέ θέμα με την θύρα φόρτισης ή το φορτιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) OLED. Τα χρωματα ειναι πολυ σημαντικοτερα από την μεγαλύτερη διαρκεια μπαταρίας και τη USB. Αν δε συμφωνείς, πας σε Slim. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από xaerialtwistx 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ήρθε σήμερα Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2018 από Grim Ripper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Είχα την εντυπωση πως είχες. Με γεια!! Εγώ ειχα μισο χρονο να παιξω κανονικα (εννοω με trophy, να μπαινω online κτλ), χτες εκανα restore και ξαναρχισα κανονικα, θα μεινω στο 3.60 βεβαια αλλα δεν εχει HENKaku μεχρι να αποφασισω να (ξανα)παρω δευτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Καλά θυμάσαι, έχω ήδη ένα oled. 😛 Σήμερα ήρθε το slim, το οποίο θα αντικαταστήσει το oled για hacks/κτλ και το oled θα το έχω για legit πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Εγώ βρηκα μια τηλεοραση Full HD Samsung εξω απο το σπιτι μου πεταμενη... Και θα παω να παρω ενα PS4 τωρα. Μισω τις τηλεορασεις και λυπομουν να δωσω εστω και 100 ευρω για μεταχειρισμενη μιας και ξερω οτι δε θα παιζω πολυ, ειχα και παλια PS4 και επαιζα μια ωρα την εβδομαδα. Τωρα θελω να λιωσω το Wipeout ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα