Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To έβαλα και στο PS4 topic αλλά να το γράψω και εδώ. Δεν μπορούμε να κατεβάσουμε για κάποιο λόγο το Bloodstained μετά την αγορά του. Εχει βρει κανείς καμιά λύση στο θέμα; 

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά το έφτιαξαν το download πρόβλημα αλλά τώρα έχουμε άλλο πρόβλημα. Το παιχνίδι κρασάρει και κατά 99% είναι πρόβλημα και πάλι του PSN. Ρε παιδιά ειλικρινά κανείς σας δεν το αγόρασε στο vita; 

Δημοσ.

Καθαρά για πρακτικούς λόγους το LCD και ΜΟΝΟ. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά. Οι ευκολίες που έχουν βάλει στο μηχάνημα το κάνουν μονόδρομο. Το θεωρώ τόσο πολύ σημαντικό που σκέφτομαι να πάρω και δεύτερο Vita (έχω το πρώτο) μόνο και μόνο για να μην με αφήσει χρόνους και δεν υπάρχει δυνατότητα αποκατάστασης. Για να καταλάβεις είχα θέμα με τον φορτιστή (διόλου απίθανο με το πρώτο Vita) και έχω ξοδέψει μέχρι στιγμής μια μικρή περιουσία σε φορτιστές που μετά από κάποιο διάστημα χαλάνε. Αυτό με το LCD δεν θα υπάρχει γιατί έχει κανονική θύρα micro-USB για φόρτιση που σημαίνει ότι φορτίζει με οποιονδήποτε φορτιστή smartphone. 

Και μόνο λοιπόν γι αυτό το θέμα μην κοιτάξεις καν για το OLED μοντέλο. 

• Like 1
Δημοσ.

Σ ευχαριστω για την συμβουλη σου.απλα εβλεπα στο youtube διαφορες συγκρισεις για την ευκρινεια εικονας ως προς το oled.για αυτο εστειλα και σε εσας για να μαθω καλυτερα.😉

Δημοσ.

H οθόνη του OLED είναι καλύτερη αλλά όχι απόλυτη. Εχει περιπτώσεις που η LCD βγαίνει από πάνω. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι καλύτερα το να βλέπεις την οθόνη από το να μην βλέπεις τίποτα γιατί το μηχάνημα σου θα είναι απλά κλειστό. Μια κλειστή OLED είναι απείρως χειρότερη από μια ανοιχτή LCD. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

H οθόνη του OLED είναι καλύτερη αλλά όχι απόλυτη. Εχει περιπτώσεις που η LCD βγαίνει από πάνω. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι καλύτερα το να βλέπεις την οθόνη από το να μην βλέπεις τίποτα γιατί το μηχάνημα σου θα είναι απλά κλειστό. Μια κλειστή OLED είναι απείρως χειρότερη από μια ανοιχτή LCD. 

τι ακριβώς εννοείς?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Daredevil είπε

τι ακριβώς εννοείς?

To εξήγησα. Το πρώτο έχει θέμα με τους φορτιστές και δεν υπάρχουν πλέον για αντικατάσταση άρα άπαξ και σου δημιουργηθεί πρόβλημα τότε καληνύχτα ολόκληρο το μηχάνημα. Το δεύτερο δεν έχει τέτοιο θέμα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dark_son20 είπε

Το έχω ξαναγράψει από το ebay με 1.5 ευρω  το καθένα πήρα  3 καλώδια και ειναι ανθεκτικοτερα των original για το OLED

Το ίδιο έχω κάνει και εγώ, έχω αγοράσει άπειρα μέχρι τώρα και το μόνο που κατάφεραν είναι να χαλάνε μετά από λίγο καιρό. Σκέτη ταλαιπωρία και είμαι σίγουρος ότι επειδή δεν τροφοδοτούν σωστά ρεύμα (πρέπει να έχεις κλειστό το μηχάνημα για να φορτίσει σωστά αλλιώς αναβοσβήνει η λάμπα του) ότι προκαλεί ζημιά και στο μηχάνημα. 

Δημοσ.

δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα καλώδια του psvita σαφώς και βολεύει καλύτερα το micro usb αλλά να επιλέξεις το lcd για την micro usb μου φαίνεται υπερβολή.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι εκτος συγκρισης οι οθονες παιδια.Εχω το πρωτο μοντελο με oled οθονη και δεν το αλλαζω με τιποτα.Ουτε εγω αντιμετωπισα προβληματα με τα καλωδια του.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Ειναι εκτος συγκρισης οι οθονες παιδια.Εχω το πρωτο μοντελο με oled οθονη και δεν το αλλαζω με τιποτα.Ουτε εγω αντιμετωπισα προβληματα με τα καλωδια του.

Καλά εκτός σύγκρισης δεν είναι. Μπορώ να σκεφτώ κάμποσα παιχνίδια που έχω δει στην LCD και φαινόντουσαν πιο ομαλά και σωστότερα χρωματικά. Βέβαια κάποια άλλα παιχνίδια είναι χάρμα οφθαλμών στην OLED (κατά κύριο λόγο τα 2D παιχνίδια). 

Το θέμα των φορτιστών του πρώτου μοντέλου παιδιά έχει ήδη απαντηθεί και εδώ και αλλού, υπάρχει γενικότερο θέμα. Χαλάνε εύκολα. Και πριν προλάβει κάποιος να πει ότι εγώ τα κάνω κάτι να πω ότι ταυτόχρονα δουλεύω PSP, 3DS και WiiU tablet χωρίς κανένα πρόβλημα με τους φορτιστές του. Είναι ρίσκο που καλύτερα θα ήταν να μην το πάρει τη δεδομένη στιγμή. Το LCD είναι η ασφαλής επιλογή τη δεδομένη στιγμή. 

Για να καταλάβει κάποιος τα πλεονεκτήματα του LCD: Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, πολύ πιο βολικό κράτημα και ελαφρύτερο, 1GB built in storage για saves, συμβατικός τρόπος φόρτισης. 

Τα πλεονεκτήματα του OLED είναι κατά γενική ομολογία η οθόνη και η περισσότερο "μουράτη" κατασκευή, τίποτε άλλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...