deadendkings Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Απολαυσα σε υπερβολικό βαθμό τα persona 4 και child of ligth και αυτή την περίοδο παίζω το darkest dungeon που δεν το περίμενα τόσο εθιστικο .θα τα τσεκαρω και τα τρια .χρονος να αφιερωσω υπάρχει .το Βίτα είναι έρωτας . 1
xaerialtwistx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Εγώ μόλις ξεκίνησα το God Eater 2 και είχα 3+ μήνες να πιάσω παιχνίδι παρόλο που αγοράζω κάθε μήνα τίτλους, οι περισσότεροι μένουν σφραγισμένοι για καιρό. Και τα 2 παιχνίδια που ανέφερες τα έχω τελειώσει 100% πάντως, στο Persona έχω χαλάσει 250+ ώρες, ένας χρόνος που έχω ξεπεράσει μόνο με το Terraria (300+).
deadendkings Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Με τα danganronpa εχεις ασχοληθεί; τα παρομοιάζουν με το persona .
xaerialtwistx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ναι έχω τελειώσει το trigger happy havoc. Αφιερώνεις την ημέρα σου σε ότι θες όπως και στο Persona αλλά μέχρι εκεί είναι τα κοινά τους στοιχεία.
deadendkings Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Θα χαρώ πολύ αν τα βγάλουν σε προσφορά κάποια στιγμη στο store .Φιλέ μου χαρηκα που τα είπαμε και παλι ευχαριστώ για τις προτάσεις σου .καλη συνέχεια και καλό βράδυ .
zio10 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αν πετύχει τίποτα καλό κάποιος για black friday ας το γράψει εδώ. Ο Κωτσόβολος έχει κάποιες καλές τιμές αλλά μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα.
xaerialtwistx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν πετύχει τίποτα καλό κάποιος για black friday ας το γράψει εδώ. Ο Κωτσόβολος έχει κάποιες καλές τιμές αλλά μόνο σε συγκεκριμένα καταστήματα. Δεν παίζει τίποτα, τα εχω τσεκάρει. Τα Public δεν θα βαλουν τίποτα, το ίδιο και για Nintendo (το ξερω εκ των εσω). Το καλυτερο που βρηκα ειναι το World of Final Fantasy στον Κωτσόβολο στα 19,5 ευρώ (επιτέλους το αγόρασα!) Πήρα και το Uncharted 4 με την ευκαιρία επίσης λίγο πριν τα 20 ευρώ. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2017 από xaerialtwistx 1
zio10 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δεν παίζει τίποτα, τα εχω τσεκάρει. Τα Public δεν θα βαλουν τίποτα, το ίδιο και για Nintendo (το ξερω εκ των εσω). Το καλυτερο που βρηκα ειναι το World of Final Fantasy στον Κωτσόβολο στα 19,5 ευρώ (επιτέλους το αγόρασα!) Πήρα και το Uncharted 4 με την ευκαιρία επίσης λίγο πριν τα 20 ευρώ. Τα είδα του Κωτσόβολου αλλά δεν με βολεύουν τα καταστήματα που υπάρχουν...τέλος πάντων, δεν πειράζει
sils Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Έχω 6 ευρώ στο wallet και μου τρώγονται. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο game απο το store σε αυτά τα χρήματα καλοδεχούμενος .Darkest dungeon...... Και φια ps4Απολαυσα σε υπερβολικό βαθμό τα persona 4 και child of ligth και αυτή την περίοδο παίζω το darkest dungeon που δεν το περίμενα τόσο εθιστικο .θα τα τσεκαρω και τα τρια .χρονος να αφιερωσω υπάρχει .το Βίτα είναι έρωτας .ςχεις κανενα οδηγο στα ελληνικα gia to darkest dungeon γιατι τα εχω βρει μπαστουνια!
xaerialtwistx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω πρεπει να εχεις συνδρομή στο πλας και εγώ δυστηχως δεν έχω .ευχαριστώ για την απάντηση παντός . Ξανακοίταξε το για Gravity Rush, δεν ζητάει plus πλέον.
deadendkings Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς δεν έχω κάποιο οδηγό φιλέ μου στα ελληνικά .θα υο κοιτάξω μόλις σχολασω Μακάτι να μην ζητάει ! Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση . Δεν ζητάει ! 3,74 gravity rush αγαπώ όλο τον κοσμο !! 1
zio10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παίζω rayman origins κι έχω κολλήσει, καιρό είχα! Πολύ ωραίο!
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παίζω rayman origins κι έχω κολλήσει, καιρό είχα! Πολύ ωραίο! Πιστευω πως το Origins ειναι καλύτερο από το Legends αλλά το Legends έχει τα μουσικά επίπεδα, τα έχεις δει; https://www.youtube.com/watch?v=E7TRB8gka-4 Επίσης είναι τα μόνα παιχνίδια στα οποία δεν σιχαίνομαι τα υποθαλάσσια επίπεδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα