Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

aekoupoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον φτιάχνεις κάνεις redeem το παιχνίδι στον λογαριασμό και ναι πρέπει να αλλάζεις μετά τους λογαριασμούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να φτιάξει αμερικάνικο λογαριασμό όμως και να λειτουργεί στο Vita σαν δεύτερος λογαριασμός θα πρέπει να έχει δεύτερη κάρτα μνήμης αν δεν κάνω λάθος.

Για να φτιάξει αμερικάνικο λογαριασμό όμως και να λειτουργεί στο Vita σαν δεύτερος λογαριασμός θα πρέπει να έχει δεύτερη κάρτα μνήμης αν δεν κάνω λάθος.

Άρα πρέπει να δώσω άλλα τόσα για να πάρω και καινούρια κάρτα. Κατάλαβα...

Πωλείται αμερικάνικος digital code NBA 2K13 για PSVita σε τιμή ευκαιρίας!  :-D

Άρα πρέπει να δώσω άλλα τόσα για να πάρω και καινούρια κάρτα. Κατάλαβα...

Πωλείται αμερικάνικος digital code NBA 2K13 για PSVita σε τιμή ευκαιρίας! :-D

Μπορείς και με μία αλλά είναι λιγο χρονοβόρο να αλλάζεις accounts.

Αμα είχες ρωτήσει τον δεκάχρονο πριν αγοράσεις θα είχαμε γλυτώσει διάφορα....  :-D  :-D  :-D

Αν εννοείς να τον ρωτούσα αν ήθελε PS Vita, αυτός θα μου ζητούσε PS4 και εγώ θα έπρεπε να πουλήσω το νεφρό μου.

Αν εννοείς να τον ρωτούσα τι παιχνίδι θέλει, τον ρώτησα και μου ζήτησε κάποιο μπασκετάκι.

Αν εννοείς να τον ρωτούσα για τον region lock, δε θα είχα τύχη γιατί δεν έχει ιδέα. Αντιθέτως ρώτησα εσάς πριν καμιά βδομάδα (http://www.insomnia.gr/topic/410627-playstation-vita-ps-vita/?p=55287506), αλλά με γράψατε, μη πω που...

Περιμένω να περάσουν μερικά χρονάκια να του συστήσω τον κύριο Steam να στρώσει γιατί με τις κονσολομαλ..ίες, αυτά τραβάμε..

• Like 1

Εχει βγει ο 3ος κυκλος για το vita παντα στο the walking dead γιατι εχω το 1 και 2 και το περιμενα....?

http://www.eurogamer.net/articles/2016-09-03-the-walking-dead-season-3-gets-title-and-release-date

Ακομα τιποτα ρε γαμωτο εχουν πει για ποτε...?

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα πρόσφατα πήρα στα χεριά μου το psvita άλλα λόγο ότι τα πιο πολλά παιχνίδια είναι αρκετά μεγάλα για να χωρέσουν στην 4giga κάρτα που ήταν μαζί με το σύστημα χρειάζομαι μια μεγαλύτερη μεγέθους.

Έψαξα γενικά και βρεικα αυτό:

http://www.play-asia.com/playstation-vita-memory-card-32gb/13/704fak

Aπω Ελλάδα δεν βρεικα κάτι.

Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι πιο φτηνό η τζάμπα θα φάω το χρόνο μου?

ποσο να δωσω ps vita με 16αρα καρτα και το μαγικο firmware 3.60? σκεφτομαι 150 αν αναλογιστω οτι μπορεις με αυτο και παιχνιδια του psp και emu να εχεις εκτος απο του ps vita

Το μεγάλο πρόβλημα της κονσόλας. Δε υπάρχουν συμβατές μνήμες

Υπαρχουν Κινεζικες απομιμησεις στο aliexpress. Υποτιθεται πως κανουν καλα την δουλεια τους. Επισης υπαρχει εξαρτημα που κανει να δεχεται microsd αλλα δεν ειναι καλο ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...