Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Τον φτιάχνεις κάνεις redeem το παιχνίδι στον λογαριασμό και ναι πρέπει να αλλάζεις μετά τους λογαριασμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Για να φτιάξει αμερικάνικο λογαριασμό όμως και να λειτουργεί στο Vita σαν δεύτερος λογαριασμός θα πρέπει να έχει δεύτερη κάρτα μνήμης αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Για να φτιάξει αμερικάνικο λογαριασμό όμως και να λειτουργεί στο Vita σαν δεύτερος λογαριασμός θα πρέπει να έχει δεύτερη κάρτα μνήμης αν δεν κάνω λάθος. Άρα πρέπει να δώσω άλλα τόσα για να πάρω και καινούρια κάρτα. Κατάλαβα... Πωλείται αμερικάνικος digital code NBA 2K13 για PSVita σε τιμή ευκαιρίας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Άρα πρέπει να δώσω άλλα τόσα για να πάρω και καινούρια κάρτα. Κατάλαβα... Πωλείται αμερικάνικος digital code NBA 2K13 για PSVita σε τιμή ευκαιρίας! Μπορείς και με μία αλλά είναι λιγο χρονοβόρο να αλλάζεις accounts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς και με μία αλλά είναι λιγο χρονοβόρο να αλλάζεις accounts. Και το ζήτημα είναι ότι δε θα την αλλάζω καν εγώ, αλλά ένας 10χρονος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αμα είχες ρωτήσει τον δεκάχρονο πριν αγοράσεις θα είχαμε γλυτώσει διάφορα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Αμα είχες ρωτήσει τον δεκάχρονο πριν αγοράσεις θα είχαμε γλυτώσει διάφορα.... Αν εννοείς να τον ρωτούσα αν ήθελε PS Vita, αυτός θα μου ζητούσε PS4 και εγώ θα έπρεπε να πουλήσω το νεφρό μου. Αν εννοείς να τον ρωτούσα τι παιχνίδι θέλει, τον ρώτησα και μου ζήτησε κάποιο μπασκετάκι. Αν εννοείς να τον ρωτούσα για τον region lock, δε θα είχα τύχη γιατί δεν έχει ιδέα. Αντιθέτως ρώτησα εσάς πριν καμιά βδομάδα (http://www.insomnia.gr/topic/410627-playstation-vita-ps-vita/?p=55287506), αλλά με γράψατε, μη πω που... Περιμένω να περάσουν μερικά χρονάκια να του συστήσω τον κύριο Steam να στρώσει γιατί με τις κονσολομαλ..ίες, αυτά τραβάμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μπορούσες βέβαια να ψάξεις για 30 δευτερόλεπτα στο Google όπως μόλις έκανα και το βρήκα στο πρώτο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ted Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εχει βγει ο 3ος κυκλος για το vita παντα στο the walking dead γιατι εχω το 1 και 2 και το περιμενα....? http://www.eurogamer.net/articles/2016-09-03-the-walking-dead-season-3-gets-title-and-release-date Ακομα τιποτα ρε γαμωτο εχουν πει για ποτε...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jamaika Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα πρόσφατα πήρα στα χεριά μου το psvita άλλα λόγο ότι τα πιο πολλά παιχνίδια είναι αρκετά μεγάλα για να χωρέσουν στην 4giga κάρτα που ήταν μαζί με το σύστημα χρειάζομαι μια μεγαλύτερη μεγέθους. Έψαξα γενικά και βρεικα αυτό: http://www.play-asia.com/playstation-vita-memory-card-32gb/13/704fak Aπω Ελλάδα δεν βρεικα κάτι. Υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι πιο φτηνό η τζάμπα θα φάω το χρόνο μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Το μεγάλο πρόβλημα της κονσόλας. Δε υπάρχουν συμβατές μνήμες Αρχικά είχα πάρει 16 άρα. Τιμές δε ξέρω αλλά μέσα στα πλαίσια φαίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 ποσο να δωσω ps vita με 16αρα καρτα και το μαγικο firmware 3.60? σκεφτομαι 150 αν αναλογιστω οτι μπορεις με αυτο και παιχνιδια του psp και emu να εχεις εκτος απο του ps vita Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Καινούρια πάντως είναι πανάκριβη (έχει σταματήσει η παραγωγή): https://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?keyphrase=ps+vita&from=autocomplete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ted Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Με το walking dead τι εγινε ακομα δεν βγηκε στην αγορα?Βλεπω στο youtube να παιζουν επεισοδια απο την τριτη σειρα demo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Το μεγάλο πρόβλημα της κονσόλας. Δε υπάρχουν συμβατές μνήμες Υπαρχουν Κινεζικες απομιμησεις στο aliexpress. Υποτιθεται πως κανουν καλα την δουλεια τους. Επισης υπαρχει εξαρτημα που κανει να δεχεται microsd αλλα δεν ειναι καλο ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα