Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

aekoupoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόκειται για μια wireless chip στα 5GHz, και επειδή η κωδική ονομασία μοιάζει με αυτή του Vita, άρχισαν οι φήμες. Εδώ μπορείτε να δείτε την αρχή του χαμού. Επειδή παρακολουθώ το θέμα, προσχέδια δεν είδα κάπου να έχουν γίνει leak, αν έχεις δει κάτι στείλε να το δώ!

Το άκουσα στο παρακάτω podcast (12.20), και έψαξα ελάχιστα στο google χωρίς να βρω κάτι και γι'αυτό έγραψα ότι υποτίθεται ότι έχουν βγει.

Μου έλυσες την απορία για το τι ήταν τελικά αυτό το patent :-D

https://www.youtube.com/watch?v=l5t0Ebqrj6U

Εγω προσωπικά δεν την πάτησα καθόλου με το Vita. Το πήρα πριν ένα μήνα συνειδητοποιημένα, ξέροντας τι παιχνίδια έχει και τι δεν πρόκειται ποτέ να έρθει και το έχω καταευχαριστηθεί. Jrpg δεν έχω παίξει ακόμα, το Persona δεν το έχω ξεκινήσει καν και έχω τόσα πολλά κατεβασμένα που δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω (Hotline Miami, LittleBigPlanet, Fez, Rogue legacy, Guacamelee, Spelunky, Rayman, Gravity Rush κ.α.).

Γράφω μόνο μερικά από αυτά που δεν θεωρούνται jrpg. Δεν μου πολυαρέσει το είδος, η τουλάχιστον έτσι νόμιζα, αλλά από το λίγο που έχω παίξει jrpg με βλέπω να αλλάζω γνώμη.

Υπήρχε και υπάρχει ακόμη ο μυθος ότι το Vita δεν έχει παιχνίδια ή ότι είναι μόνο για jrpg.

Αν κάποιος περιμένει πλέον να έρθει το αντίστοιχο του For Honor και του Mafia 3 στο Vita για να παίξει, ας μην πάρει Vita.

Τώρα όποιος το είχε πάρει οταν πρωτοβγήκε, ναι, τον έριξε η Sony γιατί ποτέ δεν έδωσε αυτά που έταξε όσον αφορά τα παιχνίδια, αλλά αξίζει ακόμα να το έχεις.

Στο Vita εμένα δεν με ενοχλεί να παίξω κάτι που θυμίζει retro, χωρίς τα τέλεια γραφικά και το μεγαλο budget, αρκεί να αξίζει και να μου περνάει η ώρα ευχάριστα.

Πχ, στο PS4 είχα κατεβάσει το demo του Citizens of Earth και το έσβησα μετά από 5 λεπτά gameplay. Το κατέβασα τη προηγούμενη βδομάδα στο Vita ολόκληρο και έχω παίξει σχεδόν 20 ώρες και ανυπομονώ να παίξω κι άλλο. Σαφώς και τέτοια παιχνίδια δεν αξιοποιούν τη δύναμη του Vita, αλλά το κρατάνε ζωντανό τουλάχιστον και εμένα μου αρκούν. Για ΑΑΑ τίτλους έχω το PS4..

Επεξ/σία από jest
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ το πήρα, 4 μήνες μετά την κυκλοφορία. Τότε έβγαιναν και φήμες για παιχνίδια που υποτίθεται ότι θα έβγαιναν, ή θα έβγαιναν αλλά τα ακύρωσε κάποια (γκουχου-γκουχου). Μετά η κατρακύλα.

Κοίτα, εμένα δεν μ' αρέσουν τα JRPGs, άρα το έχω και κάθεται, απλώς παίζω που-και-που τα παιχνίδια του PSP και τα 5-6 που είχα αγοράσει για το Vita. Όταν λέει ο κόσμος δεν έχει παιχνίδια, εννοεί ΑΑΑ τίτλους. Γιατί κακά τα ψέματα, αυτοί δίνουν πωλήσεις. Οι JRPGs τίτλοι είναι για περιορισμένο κοινό, στην Δύση. 

Εγώ τώρα πια που δεν υποστηρίζεται, θα ήθελα να δώ την SONY να σ' αφήσει να παίξεις όλα τα παιχνίδια του PSP, με το πρόγραμμα που είχε κάνει στην Ιαπωνία όταν πρώτο-κυκλοφόρησε.

το παιχνιδι εντω μεταξυ φαινεται παρα πολυ ωραιο και στα χνάρια του Persona αλλα μου φαινεται πως θα πρεπει να μαθω Κινεζικα :Ρ παλι καλα που η επιλογη για save ειναι στα αγγλικά. αν δω παντως πως προχωραει ευκολα χωρις να ξερεις την γλωσσα (οπως το Phantasy Star Online / Nova) με βλεπω να το παραγγελνω. Οι περισσοτεροι Κινεζικοι τιτλοι ειναι novels και εψαχνα κατι καλο απο εκει μερια. (30/08 ερχεται και το God Eater 2 στην Ευρωπη)

1.jpg?dl=1

2.jpg?dl=1

Μαζί με τις διαρροές με το PS4 Slim, κυκλοφορεί και το παρακάτω:

The design of the unit matches that of a drawing posted by an alleged employee of Taiwanese manufacturing company Foxconn on Chinese forum A9VG in June. The same user claimed that in addition to the “mini” model, he also worked on a “thicker model that is almost 10 pounds,” which sounds like the upgraded PlayStation 4, and that “a few production lines opened for a PSP-like device.”

Τι θέλει να πει ο ποιητής? Νέο Vita?

Θα το αγοράζατε?

Ποιος έχει?

Αυτά που μαζεύω, πάνε σε GPU.

Απ' εδώ και πέρα, κ. SONY, πρώτα θα βγάλεις μπροστά το μηχάνημα, και κανένα χρόνο μετά βλέπουμε αν γίνει αγορά! ;)

• Like 1

Ποιος έχει?

Αυτά που μαζεύω, πάνε σε GPU.

Απ' εδώ και πέρα, κ. SONY, πρώτα θα βγάλεις μπροστά το μηχάνημα, και κανένα χρόνο μετά βλέπουμε αν γίνει αγορά! ;)

δεν εχω αγορασει ποτε κονσολα πριν περασει εναμιση ετος απο την εμφανιση της (το ps vita ειναι η πρωτη κονσολα που πηρα σχεδον με το που κυκλοφορησε στην Ευρωπη και αυτο επειδη την βρηκα σε τέλεια τιμη απο αγγελία). αν καποιος δεν εχει θεμα με τα μεταχειρισμενα καλυτερα να περιμενει (τουλαχιστον) ενα ετος που αρχιζουν στις αγγελιες τα πακετα με καμποσα παιχνιδια σε πολυ χαμηλη τιμη.

(με pc gaming δεν ασχολουμαι καν πλεον μιας και βλεπω ολο τα ιδια και τα ιδια 3 ειδη παιχνιδιων. μονο με εξομειωσεις ασχολουμαι)

το παιχνιδι εντω μεταξυ φαινεται παρα πολυ ωραιο και στα χνάρια του Persona αλλα μου φαινεται πως θα πρεπει να μαθω Κινεζικα :Ρ παλι καλα που η επιλογη για save ειναι στα αγγλικά. αν δω παντως πως προχωραει ευκολα χωρις να ξερεις την γλωσσα (οπως το Phantasy Star Online / Nova) με βλεπω να το παραγγελνω. Οι περισσοτεροι Κινεζικοι τιτλοι ειναι novels και εψαχνα κατι καλο απο εκει μερια. (30/08 ερχεται και το God Eater 2 στην Ευρωπη)

1.jpg?dl=1

2.jpg?dl=1

Ιαπωνικά...

Σχεδόν αδύνατο να βγει νέο vita. Σε τί ακριβώς θα διαφέρει ή θα προσφέρει παραπάνω;

Παρόλα αυτά, δεν σταματώ να ονειρεύομαι ένα φορητό με x86 επεξεργαστή, που θα παίζει όλα τα παιχνίδια του ps4 σε χαμηλή ανάλυση. Τεχνικά δεν είναι αδύνατο, θσ μπορούσε να αναγκασει τις εταιρείες να βγάζουν 3 εκδόσεις : μια για το ps4 neo, μια για το ps4 και μια για το νέο vita. Όνειρα...

Υπάρχει κάποιο καλό grip για PSV, το οποίο να βολεύει στα αναλογικά και να του προσθέτει δεύτερα shoulders buttons/triggers;

Εδώ για το μοντέλο 2000.

Σχεδόν αδύνατο να βγει νέο vita. Σε τί ακριβώς θα διαφέρει ή θα προσφέρει παραπάνω;

Παρόλα αυτά, δεν σταματώ να ονειρεύομαι ένα φορητό με x86 επεξεργαστή, που θα παίζει όλα τα παιχνίδια του ps4 σε χαμηλή ανάλυση. Τεχνικά δεν είναι αδύνατο, θσ μπορούσε να αναγκασει τις εταιρείες να βγάζουν 3 εκδόσεις : μια για το ps4 neo, μια για το ps4 και μια για το νέο vita. Όνειρα...

Αυτό που ζητάει ο κόσμος. SD card υποστήριξη, clickable sticks, R2/L2, ΑΑΑ παιχνίδια, και ικανό να τρέξει PS2 παιχνίδια (κάποιοι θέλουν και PS3). Τι άλλο? Αυτά διαβάζω κατά βάση στο reddit.

Λίγο δύσκολο, το τελευταίο που αναφέρεις. Δύσκολα θα δούμε 3 ανακοινώσεις τον Σεπτέμβριο. Τους χαρτογιακάδες της SONY τους καίει να βγάλουν τις 2 άλλες κονσόλες, γιατί είδαν να πέφτουν από την κορυφή των charts. Θα είναι αποτυχία κατ' εμέ να ανακοινωθούν 3 συσκευές μαζί.

• Like 1

• Moderators

Σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα -μάλλον μεταχειρισμένο- PSV. Με ενδιαφέρουν και τα games του και τα games του PSP (που δεν είχα ποτέ). Πιο πολύ απ' όλα όμως με ενδιαφέρει να μπορώ να παίζω remote play από το PS3 μου. Έχει νόημα το remote play από PS3 σε PSV; Απ' ότι έχω δει τα cfw PS3 υποστηρίζουν πολύ περισσότερα games σε remote play με διάφορα κόλπα, αλλά το streaming είναι ικανοποιητικό ή θα μου σπάνε τα νεύρα;

Υπάρχει κάποιο πραγματικά καλό παιχνίδι rally για το Playstation Vita;

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Need for Speed: Most Wanted.

Σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα -μάλλον μεταχειρισμένο- PSV. Με ενδιαφέρουν και τα games του και τα games του PSP (που δεν είχα ποτέ). Πιο πολύ απ' όλα όμως με ενδιαφέρει να μπορώ να παίζω remote play από το PS3 μου. Έχει νόημα το remote play από PS3 σε PSV; Απ' ότι έχω δει τα cfw PS3 υποστηρίζουν πολύ περισσότερα games σε remote play με διάφορα κόλπα, αλλά το streaming είναι ικανοποιητικό ή θα μου σπάνε τα νεύρα;

Επίσημα, δεν έχει μεγάλη λίστα με παιχνίδια του PSP, PS1. Τώρα με αυτό που λες δεν ξέρω.

Ωστόσο, περίμενε λίγο, ίσως ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο το νέο (βελτιωμένο?) Vita, και να πέσουν και άλλο οι τιμές του Vita, ή παίρνεις το νέο. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...