Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται να αγοράσω παιχνίδια τώρα που έχουν έκπτωση από το ps store στο vita και να τα κατεβάσω όταν με το καλό έρθει η memory card από το amazon? Η 8αρα που έχω τώρα δεν χωράει ούτε demo.

Θα υπάρχουν στην download list ακόμη σε 2-3 βδομάδες που θα έρθει η κάρτα, σωστα?

Έχω ήδη "αγοράσει" τα δωρεάν που δίνει το ps plus και τα βλέπω στη download list, αλλά δεν μπορώ να δοκιμάσω αφού δεν χωράνε.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανα τη πρώτη μου αγορά για το vita από ps store και με 15€ πήρα 4 πολύ ωραία παιχνιδάκια, τα οποία ήθελα και έτυχε να είναι σε έκπτωση :-D

LittleBigPlanet 4.99€

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/littlebigplanet-playstation-vita/cid=EP9000-PCSF00021_00-LITTLEBIGPLANETV

Hotline Miami 3.99€

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/hotline-miami/cid=EP3643-CUSA00528_00-HOTLINEMIAMIBNDL

Guacamelee 3.99€

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/guacamelee/cid=EP2145-PCSB00189_00-GUACAMELEE000000

Mutant Blobs Attack 1.99€

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/tales-from-space-mutant-blobs-attack/cid=EP2145-NPEB01824_00-MUTANTBLOBSATK02

Μέχρι τώρα κατάφερα να παίξω το Guacamelee μέχρι τη μέση, το οποίο συνιστώ ανεπιφύλακτα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για σε όλη τη παρέα , πρόσφατα εδώ και κανα δυο βδομάδας έκανα ανταλλαγή ένα PS3 super slim που είχα με ένα ps vita slim καθότι είμαι ποιο πολυ fun τον handhelds. Πρπς το παρών έχω παίξει μονο το uncharded καμία ώρα σύνολο και με εχει αφήσει καλές εντυπώσεις , έχω ακόμα το metal gear solid hd,wipe out 2048. Αυτο που δεν έχω ειναι memory card μπορει κάποιος να προτείνει κάτι; Καθότι όπου έψαξα δεν βρήκα Τπτ public κτλπ μονο σε ένα seven 4gb ~17€

Δημοσ.

Τα 4gb δεν θα σε βολεψουν, σίγουρα θα θες να κατεβάσεις παιχνίδια από το store που βάζουν προσφορά με 2-3-5€.

Ειδικά αν έχεις ps plus και κατεβάζεις τα δωρεάν θα τη γεμίσεις αμέσως.

Η μόνη που βλέπω στα 8gb άμεσα διαθέσιμη από σκρουτζ είναι εδώ:

http://www.digitalpassion.gr/product/sony-psvita-memory-card-8gb/

Αν λένε σε κατάστημα κατοπιν παραγγελίας, μάλλον δεν θα το φέρουν ποτέ όταν έχει να κάνει με vita δυστυχώς..

Αλλιώς amazon.co.uk, εγώ πήρα μια 32gb και έχω βάλει μέσα αρκετά παιχνιδάκια και έχει πολύ χώρο ακόμα.

Αν θες να δώσεις λιγότερα πάρε μια των 16gb, αλλά το λιγότερο 8. Τα 4 δεν αξίζουν τα λεφτά τους νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

7 Σεπτέμβρη θα γίνει ένα event στο οποίο απ'ότι φαίνεται θα ανακοινώσουν το PS4 Neo.

Έχει βγει μια φήμη μικρή στα forum και το συζητάνε και διάφοροι σε podcast με δημοσιογράφους της IGN μεταξύ άλλων, ότι μπορεί η Sony να παρουσιάσει και καινούργιο handheld, Vita 2 ξέρω γω...

Έχουν διαρρεύσει υποτίθεται προσχέδια για πατέντα καινούργιας φορητής συσκευής της Sony και ότι η εταιρεία θα κάνει αυτή τη κίνηση για να προλάβει να αρπάξει πωλήσεις από τη Nintendo και το NX.

Λίγο απίθανο, αλλά Sony είναι αυτή.

• Like 1
Δημοσ.

Άμα το πουλήσει σωστά και δεν το χαντακώσει όπως το Vita όλα γίνονται.

Αλλά από εταιρεία που έχει δηλώσει (ο Yoshida νομίζω?) πριν καιρό ότι η αγορά φορητών παιχνιδομηχανών είναι δύσκολη λόγω των κινητών και τατυτόχρονα βγάζει και η ίδια κινητά, δεν βλέπω να κυκλοφορεί κάτι άμεσα.

Ας αργήσει και λίγο, ένα μήνα το έχω το Vita...

Δημοσ.

7 Σεπτέμβρη θα γίνει ένα event στο οποίο απ'ότι φαίνεται θα ανακοινώσουν το PS4 Neo.

Έχει βγει μια φήμη μικρή στα forum και το συζητάνε και διάφοροι σε podcast με δημοσιογράφους της IGN μεταξύ άλλων, ότι μπορεί η Sony να παρουσιάσει και καινούργιο handheld, Vita 2 ξέρω γω...

Έχουν διαρρεύσει υποτίθεται προσχέδια για πατέντα καινούργιας φορητής συσκευής της Sony και ότι η εταιρεία θα κάνει αυτή τη κίνηση για να προλάβει να αρπάξει πωλήσεις από τη Nintendo και το NX.

Λίγο απίθανο, αλλά Sony είναι αυτή.

Πρόκειται για μια wireless chip στα 5GHz, και επειδή η κωδική ονομασία μοιάζει με αυτή του Vita, άρχισαν οι φήμες. Εδώ μπορείτε να δείτε την αρχή του χαμού. Επειδή παρακολουθώ το θέμα, προσχέδια δεν είδα κάπου να έχουν γίνει leak, αν έχεις δει κάτι στείλε να το δώ!

Και δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που θα εμπιστευτεί την Sony μετά το ανέκδοτο PS Vita;

Και όπως υπάρχει αρκετός κοσμάκης εκει έξω που δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Κάπως έτσι την πατήσαμε με το Vita εμείς! Και τελικά, σε όσους δεν αρέσουν τα JRPGs κλαίνε τα λεφτά τους.

Αν βγει, πρώτα θέλω να δώ παιχνίδια και μετά θα αγοράσω. Θα μου πεις και στο Vita, έταζαν λαγούς και πετραχήλια, "Console quality on the Go", Bioshock, MGS 4 έτρεχε νερό στο NGP και τελικά, τίποτα. Καλά να ήταν τα 10 ΑΑΑ παιχνίδια που βγήκαν. Μην μιλήσω για τα διαφημιστικά (όταν υπήρχαν) που ήταν απαράδεχτα,

Αλλά από εταιρεία που έχει δηλώσει (ο Yoshida νομίζω?) πριν καιρό ότι η αγορά φορητών παιχνιδομηχανών είναι δύσκολη λόγω των κινητών και τατυτόχρονα βγάζει και η ίδια κινητά, δεν βλέπω να κυκλοφορεί κάτι άμεσα.

Εγώ θεωρώ, ότι είναι λάθος δικαιολογία αυτή. Απλώς δεν ξέρουν πως αλλιώς να δικαιολογήσουν την κατάσταση, και λένε ότι θέλουν.

Τέλος, βρίσκω λίγο δύσκολο την ανακοίνωση του Neo με το νέο Vita! Το δεύτερο θα υποσκιαστεί από το πρώτο. Άρα, ξανά, λάθος βήμα marketing.

Δημοσ.

Και όπως υπάρχει αρκετός κοσμάκης εκει έξω που δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Κάπως έτσι την πατήσαμε με το Vita εμείς! Και τελικά, σε όσους δεν αρέσουν τα JRPGs κλαίνε τα λεφτά τους.

προσωπικά δεν θεωρω το ps vita καθολου αποτυχημενο. σαφως και του λειπουν AAA τιτλοι, και εγω θα ηθελα τιτλους που να εκμεταλλευονται την ισχυ της κονσολας. αλλα και το PS4 που εχει υποστηριξη στα δικα μου ματια ειναι η πιο αποτυχημενη κονσολα απο εποχες Jaguar αφου δεν θυμαμαι ποτε να ειχε εμφανιστει κονσολα με τοσο λιγους must buy τιτλους (ακομα και αν καταφερει καποιος να βρει 10 τετοιους τιτλους ειναι απελπιστικα μικρος αριθμος για κονσολα με τετοια υποστηριξη και σαφως και δεν υπολογιζονται οι multiformat τιτλοι, που ετσι και αλλιως οι περισσοτεροι ανηκουν στην κατηγορια "τα σιγουρα ετησια λεφτα").

αν καποιος θελει να βρει κατι καλο χωρις να ψαχνει ψυλλους στα αχυρα θα πρεπει να στραφει στο psn και σε indie τιτλους (ή σε επανακυκλοφοριες PS2 τιτλων που εχει θεσπισει εδω και μηνες οπως το κορυφαιο Dark Cloud 2 (Dark Chronicle)). Και υποψιν πως οι περισσοτεροι καλοι indie τιτλοι στο PS4 βγαινουν και στο PS Vita (μιλαμε για περιπου 30-35 κυκλοφοριες τον μηνα, δεν ειναι καθολου ασχημος αριθμος, σιγουρα απεχει απο το να πεις οτι το PS Vita δεν εχει υποστηριξη). Και με την υποστηριξη Cross Save στους περισσοτερους κοινους τιτλους των 2 κονσολων, φαινεται πραγματικα σαν το ενα να συμπληρωνει το αλλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...