Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις οντως 30+ ειναι πολλα για μενα..

Και απο το store 2 φορες εχω παρει και το σκεφτομαι δεν μου αρεσει αυτος ο τροπος μαρεσει να παιρνω τις κασετουλες μου...χαχαχαχα..

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι νομιζω ειναι σε προσφορα τωρα (κατω απο 10 ευρω), ειχα μπει προχθες και το ειχε (μαζι με την παιχνιδαρα axiom verge). και εγω τα ψηφιακα δεν τα συμπαθω :Ρ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην Ελλάδα δεν πρόκειται.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα δεν πρόκειται.

Καλα και το tadeo jones και το thw walking dead 1 + 2 που πηρα απο αγγλια και ισπανια τα πηρα μεσω ebay...

Πριν λιγο εστηλα μηνυμα σε εναν αμερικανο αν το στελνει ελλαδα σε αναμονη λοιπον...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άσχετο, λέτε να δούμε στη Ε3 τίποτα? Εκτός από indies, JRPGs και sizzle reel τρέιλερ?

Πιο πιθανό είναι να δούμε exclusive της Sony σε κονσόλα της Nintendo, παρά αυτό.

Λογικά θα δείξουν announced τίτλους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιο πιθανό είναι να βγούμε από το μνημόνιο.

Δημοσ.

το Persona 4 Golden εχει πεσει στα 9.99 στο PSN (3.800+ Ratings με μεσο ορο 4.89 / 5.00)

μια καλη ευκαιρια για τους φιλους των RPG.

να πω την αληθεια δεν εχω μεγαλες ελπιδες για αυτην την κυκλοφορια, αλλα μακαρι να συμβει (προσφατα το πηρα για υπολογιστη και εχει βγει και το X-X2 για υπολογιστη και δεν το ειχα παρει χαμπαρι)

Επισκέπτης
Δημοσ.

P4G must have για τους κατόχους του Vita!!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

ο λογος που πηρα πριν απο 2-3 εβδομαδες την κονσολα , μαζι με το παιχνιδι retail !

Welcome to the club my friend.

Εξαιρετική επιλογή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...