Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εεεε δεν θα πεθάνω κιόλας επειδή το ps vita δε θα έχει Skype. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δεν έχω χρησιμοποιήσει το Skype ούτε μια φορά. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Edit Skype στο vita, όχι γενικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Όσοι χρησιμοποιούν Skype (περιλαμβανομενων και εμένα) δεν το χρησιμοποιούν στο ps vita. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Βγήκε επιτέλους το xcom. Δεν είναι κακό. Το port είναι άθλιο. Τρέχει με 15-20 frames, με υπερβολικά low res textures και κακή γεωμετρία αλλά το χειρότερο είναι τα loading times. Μιλάμε για απίστευτο loading για το οτιδήποτε. Βέβαια να λέμε και τους στραβού το δίκιο το παιχνίδι είναι πλήρες καθώς περιλαμβάνει και το expansion οπότε δεν ξέρω γιατί το λένε enemy unknown και όχι enemy within. Ο ήχος του είναι καλός αν και συμπιεσμένος. Για όποιον δεν τον ενδιαφέρει το τεχνικό κομμάτι μια χαρά θα τον βολέψει όμως πρέπει να είναι προειδοποιημένος ότι το port είναι κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Παιδιά, το παιχνίδι είναι turn based. Να χαθεί και κάνα frame δεν έγινε και τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ε ναι ρε σεις. Μια χαρά είναι και τα 15. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Παιδιά το τεχνικό κομμάτι το ξεπερνάς μετά από κάποια ώρα, το loading όμως δεν το ξεπερνάς με τίποτα. Είναι πραγματικά απαράδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Το πήρε κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Το πήρα και έπαιξα την πρώτη αποστολή. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παίξει σε άλη πλατφόρμα στο παρελθόν πάνω από 10 λέπτα, αλλά αυτή η έκδοση μου άρεσε. Τα γραφικά είναι καλά,δεν είδα frame drops σημαντικά, τα loading times δεν με προβλημάτισαν. Ίσως να είναι μόνο η αρχή. Γενικά όμως ,αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτο το shoot em up που δινει το plus για τον Απριλιο στο βιτα δειχνει συμπαθεστατο. Για να δουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ted Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Παιζει να βρω καπου το tadeo jones για το vita..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ted Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Τιποτα παιδια εεε...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Από Ελλάδα τσου. Στο store δεν υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ted Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δεν το βρισκω ρε γαμωτο κριμα και το ψαχνω καιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ψάξε σε άμαζον Ισπανίας (αν έχεις πρόσβαση σε ξένη κάρτα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα