ghadhika Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Αυτά που είναι στην κάρτα τρώνε πολύ λίγο χώρο όταν είναι retail Είναι κάτι μπλε κάρτες και τρώνε λίγα Πάντως γενικά χωρίς 16 GB δε πας πουθενα Επρεπε να στο πει ο πωλητής Μπλε κάρτες και κίτρινες κάρτες... με μπέρδεψες! Με λίγα λόγια, μου πρωτείνεις μια 16άρα για να βάζω τα παιχνίδια που αγοράζω digitally. Με τα retail τι γίνεται; Το κουτί έχει μέσα δική του κάρτα ή και αυτά πρέπει να τα βάζω στη 16άρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 εγω έχω ένα retail μόνο και δε μου τρώει χώρο στην κάρτα των 16GB. κάθε μήνα σβήνω και βάζω.... κατεβάζω από το plus γι αυτό Η κάρτα είναι μπλε!!!! χα χα δε ξέρω αν το fifa έχει αλλο χρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghadhika Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 εγω έχω ένα retail μόνο και δε μου τρώει χώρο στην κάρτα των 16GB. κάθε μήνα σβήνω και βάζω.... κατεβάζω από το plus γι αυτό Η κάρτα είναι μπλε!!!! χα χα δε ξέρω αν το fifa έχει αλλο χρώμα Δεν έχω ιδέα τι είναι το plus...Τέσπα, νομίζω έβγαλα μια άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 το ps plus μας δίνει 2 το μήνα δωρεάν. Αρα κατεβάζω 2 το μήνα και πολλές φορές σβήνω κάποιο άλλο για να χωρέσουν Αν αγοράσεις κάρτα πάρε 16 αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Αν αγορασεις retail θα χει κανονικα το παιχνιδι μεσα ,αλλα ολα κανουν καποια εγκατασταση.οποτε καλο ειναι να αλλαξεις με μια το λιγπτερο 8ρα και μετα να δεις τι σε συμφερει απο τιμες.καποιες φορες τα retail ειναι πιο φτηνα απο τα ψηφιακα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 www.plaisio.gr/games/ps-vita/ps-vita-accessories/Sony-Memory-Card-16GB-kai-Mega-Pack-Lego-Voucher-PS719297093.htm αυτό έχει και κάρτα και χώρα τα παιχνίδια . σίγουρα υπάρχουν κι αλλά παρόμοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 guys!!!! εξαφανισαν τα υπεροχα Crash του PS1 απο το PS STORE του Vita; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Αν πατήσεις deals/20th an./ps1 έχει και το 1 και το 2 από 4.99 το καθένα . Και το 3 με μία αναζήτηση βλέπω το έχει πάλι 4.99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 στο store του vita δεν τα δειχνει.στο store απο το PC τα βρισκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 στο store του vita δεν τα δειχνει.στο store απο το PC τα βρισκω. Μια από τα ίδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Τσιμπησα το YS celceta και Frozen synapse prime στο January sale που εχει το store. Το Frozen Synapse ειδικα ειναι φορερη περιπτωση στα 7 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki19 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 πηρα ενα μεταχειρισμενο ps vita και ασχολουμαι το τελευταιο καιρο και μονο καλα λογια εχω να πω..οτι επαιξα μου αρεσε!uncharted,street fighter,little deviants,god of war collection,ninja gaiden..και εχω ακομη αρκετα παιχνιδια που δεν εχω ασχοληθει..!τον προκατοχο του,το psp δε το ξεχνω και θα ξαναπιασω σιγουρα καποια στιγμη αλλα προς το παρον με εχει κερδισει το φοβερο vita!οπως και η σονυ..με βλεπω δυσκολα να ξαναγυρναω σε nintendo φορητο..για το god of war collection εχω να πω οτι αξιζει με χιλια,ειδικα για μενα που δε τα εχω παιξει σε ps2/ps3..τερματισα το god of war 1 και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα οπως διαβαζα σε κριτικες οτι εχει θεματακια κολλαει κτλ μια χαρα ετρεχε!και ο ηχος πολυ καλος..και τα βιντεο μου αρεσαν ας μην ηταν σε καλη αναλυση αφου μιλαμε για παιχιδι ps2 εποχης..ελπιζω και η μεταφορα του god 2 να ειναι εξισου καλη,δε το εχω παιξει ακομα..επισης το little deviants το βρηκα φοβερο και εντυπωσιακο παιχνιδακι.. κι αυτο παρεξηγημενο απο κριτικες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NuKeHaND Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αρχισαν να την πεθαινουν και επισημα την κονσολιτσα Βγηκαν τα φτυαρια http://www.vg247.com/2015/01/28/youtube-app-and-maps-will-be-removed-from-ps-vita/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Sony added that most of the same features found in the YouTube app can be accessed when viewing YouTube from the browser application. ORLY SONY? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα