Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουλαχιστον κατι πουλαει...

Όχι !

Το 3DS είναι σε σχετικά μέτρια θέση, είναι πολύ κάτω από τα νούμερα που έκανε το DS και για το 2013 πούλησε 6 εκ λιγότερο από ότι είχε προβλέψει η nintendo (από 18εκ στα 12εκ).

Τo vita με 15κ για έναν μήνα στην Αμερική είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτο.

Δημοσ.

Ειναι πραγματικα απιστευτα κριμα. Το χειροτερο ειναι οτι και η ιδια η Sony εχει παρει επισημα θεση για το μηχανημα οτι το θεωρει απλα σαν καποιο δευτερευον προιον σαν χρηση με το PS4 και οχι σαν stand alone μηχανημα να υποστηριξει. Αυτο νομιζω βαζει και επισημα την ταφοπλακα στο μηχανημα. Δεν θα το "σκοτωσει" βεβαια, απλα θα το αφησει 100% στη μοιρα του και οπως παει. 

Δημοσ.

Όχι !

Το 3DS είναι σε σχετικά μέτρια θέση, είναι πολύ κάτω από τα νούμερα που έκανε το DS και για το 2013 πούλησε 6 εκ λιγότερο από ότι είχε προβλέψει η nintendo (από 18εκ στα 12εκ).

Τo vita με 15κ για έναν μήνα στην Αμερική είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτο.

Φιλε, μην ξεχνας οτι για καμποσο χρονο τον Ιουνιο η SONY δεν μπορουσε να διαθσει το "κτηνος" στις περισσοτερες περιοχες της Αμερικης, δεν ξερω αν παιζει ρολο!

Παιδια ερωτηση, το BORDERLANDS 2 στο Vita αξιζει, επειδη εχω καιρο να παρω ενα παιχνιδι στο "κτηνος", αξιζει, θα το ευχαριστηθω?, ποσες ωρες gameplay ειναι (ενα απο τα λιγα παιχνιδια που δεν πηρα στο pc για να ξερω!), Εχει ατομα στο "online" κομματι?

Δημοσ.

Παιδια αναμενομενα πραγματα ετσι οπως χειρηστηκε το vita η sony δηλαδη σαν ενα απλο περιφερειακο gadget οι τιτλοι που βγαινουν ελαχιστοι και κυριως jrpg οι κατοχοι της συσκευης που δεν ασχολουνται με το συγκεκριμενο ειδος απλα δεν εχουν με τι να ασχοληθουν στο vita ακριβως και εγω το ιδιο προβλημα εχω το vita μου εχει να ανοιξει 3 εβδομαδες αφου πραγματικα δεν εχω τιποτα να παιξω 

Δημοσ.

Και έχει τόσες δυνατότητες σαν συσκευή ρε γαμώτο...με οθονάρα αφής, με τα pads στο πίσω μέρος...θα μπορούσαν βγάλουν πολλά όμορφα και πρωτότυπα παιχνίδια! (εγώ ελπίζω ακόμα και ας μην το έχω αγοράσει! :-))

• Like 1
Δημοσ.

Οντως..και βγαζει απιστευτα γραφικα.το killzone mercenary,fifa κτλ ειναι σα να παιζεις ps3.εγω ελπιζω ακομη οτι θα ξυπνησει η sony

Δημοσ.

Ας δουμε και τη gamescom τον αυγουστο.ισως αλλαξει κατι

Τιποτα δεν θα αλλαξει, η Sony εχει ηδη παρει επισημα θεση στο θεμα. Μην περιμενεις τουμπες αν δεν εχουμε σημαντικη αυξηση πωλησεων. Οσο πουλαει οπως πουλαει αυτο που ηδη ειπε η Sony αυτο θα ισχυει μεχρι το τελος του Vita. 

Δημοσ.

Τιποτα δεν θα αλλαξει, η Sony εχει ηδη παρει επισημα θεση στο θεμα. Μην περιμενεις τουμπες αν δεν εχουμε σημαντικη αυξηση πωλησεων. Οσο πουλαει οπως πουλαει αυτο που ηδη ειπε η Sony αυτο θα ισχυει μεχρι το τελος του Vita.

Ο ιδιος Yoshida διορθωσε αυτα που ειπε και σε δευτερη συνεντευξη του ειπε οτι θα βγουν AAA τιτλοι αλλα οχι τοσοι πολλοι οπως πριν.αν δεις πιο πανω εχω ανεβασει και το link.θα δειξει...
Δημοσ.

πηρα το ratchet & clank trilogy επαιξα λιγο το 1 και το 2 αλλα με κουρασαν και τα 2 χανεις για πλακα και για να πας εκει που ησουν σε βγαζει στην αρχη του level . μου εσπασε τα νευρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...