Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια παιχνίδια παίζετε αυτον τον καιρο? εγω παιζω pixeljunk hd, το οποίο με έχει μαγέψει με την απλότητα του και gravity rush το οποίο είναι superια, αν και έχω ένα μικρό θέμα  να εξοικειωθώ με την βαρύτητα, η πλάκα είναι οτί το  vita το πήρα για τον γιό μου τα Χριστούγεννα και ποιο πολύ το λιώνω εγώ.

Το Gravity Rush εχει λιγο παραξενη καμερα αλλα σα παιχνιδι εχει τη δικη του ταυτοτητα και το λατρεψα.Παιξε και tearaway που σου ειπε ο Vag οπως και Killzone.Καποια στιγμη θελω να τσιμπησω και κανα Rayman.Θα δειχνει φοβερο στο φορητο.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι το tearaway το έχω στα υπόψιν.. αυτο που μου έχει γυαλίσει είναι το borderlands, λεω να το πάρω, αν και τα 2 τα εχω λιώσει στο pc..λέτε να βγει καλό για το vita?

Δημοσ.

Ειναι εκδοση για Vita?Eχει διαφορες απο τις αλλες κονσολες ή μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι?

ναι για το vita παντα μιλαω...δεν νομίζω να έχει διαφορές απο το  pc ή τις άλλες κονσολες

Δημοσ.

μπηκα plus να κατεβασω το hotline  και το moto gp και παγωσα....ειδα το sly cooper για το οποιο ειχα σκασει ενα τριανταρι γιουρο, δωρο για τον πιτσιρικα πριν εικοσι μερες.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...