Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε γμτ...το feature για το οποιο κραζαμε το wiiu λογω τιμης κλπ κλπ κλπ εγινε must τωρα στο ps4 με το vita..??? ελεος , αντι να μας δειχνουν το remote play ας δωσουν κανα παιχνιδι....

• Like 2
Δημοσ.

ναι ακριβως , εγω δε διαφωνησα, ισα - ισα που το υποστηριζω γιατι το απολαμβανω στο wiiu εδω και κανα χρονο απλα ολοι το κραζαν σαν κονσολα γιατι ειχε αυτο το feature και κοστιζε παραπανω.....τωρα εδω ειναι wow & must

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να παρω το Ys - Celceta αλλα στα 40 ευρω δεν παιζει. Θα παρω σιγουρα ομως το TxK, στα 7 ευρω ειναι λουκουμι! 

Edit: Εχει κανεις την παραμικρη ιδεα γιατι δεν εμφανιζει κουμπι αγορας το Persona 2 στο PSstore? Το Persona 1 και 3 μια χαρα το εχει. 

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό μπορούσες να αγοράσεις κανονικά το Persona 2 και μάλιστα είχε και πακέτο μαζί με το Persona 3 σε καλύτερη τιμή.

Χτες προχτές που κοίταζα και μένα δε με άφηνε να πάρω το Persona 2 δε ξέρω γιατί όμως.

Δημοσ.

Edit: Εχει κανεις την παραμικρη ιδεα γιατι δεν εμφανιζει κουμπι αγορας το Persona 2 στο PSstore? Το Persona 1 και 3 μια χαρα το εχει. 

Γιατι εχει μεσα το exploit για homebrew loader για το τελευταιο firmware και το βγαλανε απο το Store. Οσοι το αγορασαν εχει καλως.

ισως ξαναμπει μετα απο καποιο μελλοντικο firmware.

• Like 1
Δημοσ.

ποια παιχνίδια παίζετε αυτον τον καιρο? εγω παιζω pixeljunk hd, το οποίο με έχει μαγέψει με την απλότητα του και gravity rush το οποίο είναι superια, αν και έχω ένα μικρό θέμα  να εξοικειωθώ με την βαρύτητα, η πλάκα είναι οτί το  vita το πήρα για τον γιό μου τα Χριστούγεννα και ποιο πολύ το λιώνω εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...