Millennium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 http://www.dualshockers.com/2014/03/15/heres-how-infamous-second-son-looks-on-ps-vita-via-remote-play-sucker-punch-its-phenomenal/
vag.patrick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ρε γμτ...το feature για το οποιο κραζαμε το wiiu λογω τιμης κλπ κλπ κλπ εγινε must τωρα στο ps4 με το vita..??? ελεος , αντι να μας δειχνουν το remote play ας δωσουν κανα παιχνιδι.... 2
kostiger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μια χαρα ειναι το remote play αν ειναι κατειλημμενη η ΤV. Σε οτι αφορα τα παιχνιδια συμφωνω απολυτα. 2
vag.patrick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ναι ακριβως , εγω δε διαφωνησα, ισα - ισα που το υποστηριζω γιατι το απολαμβανω στο wiiu εδω και κανα χρονο απλα ολοι το κραζαν σαν κονσολα γιατι ειχε αυτο το feature και κοστιζε παραπανω.....τωρα εδω ειναι wow & must 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μην χαλιεσαι vag, εγω προσωπικα γελαω με τα διπλα στανταρ. 1
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Θελω να παρω το Ys - Celceta αλλα στα 40 ευρω δεν παιζει. Θα παρω σιγουρα ομως το TxK, στα 7 ευρω ειναι λουκουμι! Edit: Εχει κανεις την παραμικρη ιδεα γιατι δεν εμφανιζει κουμπι αγορας το Persona 2 στο PSstore? Το Persona 1 και 3 μια χαρα το εχει. 1
Merdock Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πριν λίγο καιρό μπορούσες να αγοράσεις κανονικά το Persona 2 και μάλιστα είχε και πακέτο μαζί με το Persona 3 σε καλύτερη τιμή. Χτες προχτές που κοίταζα και μένα δε με άφηνε να πάρω το Persona 2 δε ξέρω γιατί όμως.
mtzs Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Edit: Εχει κανεις την παραμικρη ιδεα γιατι δεν εμφανιζει κουμπι αγορας το Persona 2 στο PSstore? Το Persona 1 και 3 μια χαρα το εχει. Γιατι εχει μεσα το exploit για homebrew loader για το τελευταιο firmware και το βγαλανε απο το Store. Οσοι το αγορασαν εχει καλως. ισως ξαναμπει μετα απο καποιο μελλοντικο firmware. 1
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Indie Horror Game "Home" Coming to PS4, PS Vita
pollop Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 ποια παιχνίδια παίζετε αυτον τον καιρο? εγω παιζω pixeljunk hd, το οποίο με έχει μαγέψει με την απλότητα του και gravity rush το οποίο είναι superια, αν και έχω ένα μικρό θέμα να εξοικειωθώ με την βαρύτητα, η πλάκα είναι οτί το vita το πήρα για τον γιό μου τα Χριστούγεννα και ποιο πολύ το λιώνω εγώ.
vag.patrick Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 εγω λιωνω το tearaway και θα σου ελεγα οταν μπορεις να το τσιμπησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα