Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

aekoupoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια ερωτηση

Μπηκα στο PS HOME για να μπω στα μπετα του κillzone mercenary. μου λεει οτι αν μπω στις 11/6 θα εχω το κουπονι με τα ''δωρα'' ας πυμε. Ρωταω ειναι αναγκαστικο να μπω στις 11/6?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μάλιστα, το να μην πάω όμως σε μαγαζί και να κάνω online την αγορά δεν προϋποθέτει να έχω πιστωτική?Εγώ αυτό θέλω να αποφύγω.Επίσης τα παιχνίδια  περνούν στη μνήμη που έχω στο vita έτσι?Με τι μνήμη είμαι οκ?4,8,16?Παραπάνω?Γιατί πρέπει να υπολογίσω και αυτήν στα έξοδα..Σορρυ που πρήζω αλλά όταν είναι να κάνω μια αγορά τα σκέφτομαι όλα.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις έτσι και αλλιώς..

Πιστωτικη δεν χρειαζεται σε καμια περιπτωση.

Το plus το βαζεις με κωδικο που αγοραζεις απο μαγαζι και τα παιχνιδια του κατεβαινουν χωρις πιστωτικη.

Πιστωτικη ομως θα χρειαστεις αν θες να κανεις αγορες παιχνιδιων online οπως και αυτα με τις εκπτωσεις. Σε αυτη τη περιπτωση πληρωνεις με πιστωτικη

Πρεπει οπωσδηποτε να αγορασεις και καρτα μνημης. Μεγαλο ελαττωμα αυτο κακα τα ψεματα. 16αρα τουλαχιστον αν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις plus. 4+8 GB ειναι πεταμενα λεφτα.

Εγω να φανταστεις εχω 32 και την εχω γεμισει με ολα του plus + 5 retail παιχνιδια τα οποια δεν εγκαθιστανται πληρως μεσα στη καρτα μνημης.

Καλα κανεις και ρωτας τις λεπτομερειες γιατι παντα ειναι βασικες, και πολλες φορες αυτες κανουν τη διαφορα.

Πιστωτικη δεν χρειαζεται σε καμια περιπτωση.

Το plus το βαζεις με κωδικο που αγοραζεις απο μαγαζι και τα παιχνιδια του κατεβαινουν χωρις πιστωτικη.

Πιστωτικη ομως θα χρειαστεις αν θες να κανεις αγορες παιχνιδιων online οπως και αυτα με τις εκπτωσεις. Σε αυτη τη περιπτωση πληρωνεις με πιστωτικη

Πρεπει οπωσδηποτε να αγορασεις και καρτα μνημης. Μεγαλο ελαττωμα αυτο κακα τα ψεματα. 16αρα τουλαχιστον αν σκοπευεις να χρησιμοποιησεις plus. 4+8 GB ειναι πεταμενα λεφτα.

Εγω να φανταστεις εχω 32 και την εχω γεμισει με ολα του plus + 5 retail παιχνιδια τα οποια δεν εγκαθιστανται πληρως μεσα στη καρτα μνημης.

Καλα κανεις και ρωτας τις λεπτομερειες γιατι παντα ειναι βασικες, και πολλες φορες αυτες κανουν τη διαφορα.

Δεν χρειάζεται ντε και καλά πιστωτική. Και με προπληρωμένη ή χρεωστική μια χαρά κάνεις αγορές :)

Meh όταν το κάνουν Bundle με κάρτα μνήμης και συνδρομή στο Plus ξυπνήστε με, εντελώς απογοήτευση η ε3 για το Psvita. όσο καλά τα πήγαν στο ps4 τόσο μούφα βγήκαν για το vita, τπτ,ένα κενό. λες και θέλουν να αποτύχει η κονσόλα,και μην ακούσω για gaikai και ps4 streaming γιατί αν είμαι σπίτι στο ps4 θα τα παίξω τα games δεν με νοιάζει καθόλου αυτό προσωπικά, αυτό που θέλω να δω είναι τίτλοι για το vita, αλλα για την ώρα δεν θέλω κιόλας γιατί έχω να μαζέψω καμιά 500άρα για Ps4 fifa 14 killzone shadow fall και κανα 2Nd controller αν μπορέσω ,άτυχη ώρα για vita, πλέον ο κόσμος έχει στρέψει την προσοχή του αλλού και ο θάνατος φαίνεται σίγουρος,μέχρι και η σόνυ το άφησε στην μοίρα του για να προωθήσει το Ps4

καλο το πακετάκι πάντως δεν λέω αν και έπρεπε να έχει την 16άρα ή την 32αρα κάρτα. μακάρι να σου δίνουν την επιλογή έστω στα 50ε αν όχι στα 30ε και να πέρνεις με κάθε κάρτα δώρο το voucher

Meh όταν το κάνουν Bundle με κάρτα μνήμης και συνδρομή στο Plus ξυπνήστε με, εντελώς απογοήτευση η ε3 για το Psvita. όσο καλά τα πήγαν στο ps4 τόσο μούφα βγήκαν για το vita, τπτ,ένα κενό. λες και θέλουν να αποτύχει η κονσόλα,και μην ακούσω για gaikai και ps4 streaming γιατί αν είμαι σπίτι στο ps4 θα τα παίξω τα games δεν με νοιάζει καθόλου αυτό προσωπικά, αυτό που θέλω να δω είναι τίτλοι για το vita, αλλα για την ώρα δεν θέλω κιόλας γιατί έχω να μαζέψω καμιά 500άρα για Ps4 fifa 14 killzone shadow fall και κανα 2Nd controller αν μπορέσω ,άτυχη ώρα για vita, πλέον ο κόσμος έχει στρέψει την προσοχή του αλλού και ο θάνατος φαίνεται σίγουρος,μέχρι και η σόνυ το άφησε στην μοίρα του για να προωθήσει το Ps4

καλο το πακετάκι πάντως δεν λέω αν και έπρεπε να έχει την 16άρα ή την 32αρα κάρτα. μακάρι να σου δίνουν την επιλογή έστω στα 50ε αν όχι στα 30ε και να πέρνεις με κάθε κάρτα δώρο το voucher

skanjos δεν μας τα λες καλά. Σε προηγούμενο post ανέφερες πως αυτή η λειτουργία σε ενδιαφέρει πάρα πολύ και θα σε κάνει να αγοράσεις Vita. Βλεπω είσαι σταθερος στις απόψεις σου :P

o skanjos περναει κλιμακτηριο μην τον παρεξηγεις....

Έχει hype-αριστει με το PS4 και όταν η συζήτηση αφορά εκείνο τα πάντα τα βλέπει τέλεια (και το remote play μαζί). Όταν όμως μιλάει αποκλειστικά για το Vita το θάβει. Περίεργη λογική πάντως :P

καπου διαβασα οτι ερχονται περισσοτερες ανακοινωσεις(+ 1 φανταστικη ανακοινωση) για το Vita  τον Αυγουστο στην Gamescom. Η σονυ παραδεχθεικε οτι η συνεντευξη τυπου στην Ε3 ηταν κατα βαση για το 4 (δεν λες καλα που πηρε στω 3 λεπτα και ανακοινωθηκαν 5 τιτλοι,μπορουσε να μην ειχε παρει καθολου χρονο).

Μπορει να μην πηρε πολυ χρονο συνέντευξη τύπου αλλα στο ''περιπτερο'' της σονυ (sony booth) υπηρχαν 6 σειρες με παιχνιδια(περιπου 40) για να παιξεις τα demo τους.

sony-unveils-ps-vita-mega-pack-10-games-

Get your game collection off to a flying start with top-rated titles including WipEout 2048, LittleBigPlanet PlayStation Vita, MotorStorm RC and loads more besides. All you need to do is get your PS Vita online, sign in to Sony Entertainment Network and head to PlayStation Store where you can begin downloading your 10 games. 

The following titles are included: 

1. LittleBigPlanet PS Vita 
2. WipeOut 2048 
3. MotorStorm RC 
4. Little Deviants 
5. Frobisher Says! (with Fun Pack DLC) 
6. Ecolibrium (with Bronze, Silver, Gold and Platinum game packs) 
7. Ratchet and Clank: Size Matters 
8. Lemmings 
9. Hungry Giraffe 
10. The HD Adventures of Rotating Octopus Character 

The Mega Pack will also be available in some territories as part of a new Wi-Fi PS Vita hardware bundle, priced at €249.99 (RRP). Release dates for this pack vary slightly across Europe: 

Out now: France, Spain, Portugal, Israel 
26th June: Austria, Switzerland, Germany 
28th June: UK

προσωπικα το θεωρω ακριβο ακομη στα 250. Και ο λογος ειναι οτι η καρτα των 8GB ειναι ουσιαστικα αχρηστη. 16 αν ειχε το συζητουσαμε. Αν παει στα 200 ισως ειναι απλα καλη αγορα.

Η αλήθεια είναι οτι ήθελε κάνα χρόνο για να πάρει μπρος η κονσόλα.Στο λέω εγώ που το έχω απο το Μάρτιο του 2012.Έχει μερικά ωραία indie προς το παρόν,μπορείς κάλλιστα να κατεβάσεις και κάνα mini ή psone classic(ή και PSP) και άμα μιλάμε για Vita games,σου προτείνω ανεπιφύλακτα Uncharted και Wipeout2048.Επίσης το Soul Sacrifice είναι πολύ ωραίο,

DoA5+ και Mortal Kombat θα σε κρατήσουν για κάμποσο.Υπάρχουν και άλλα που δεν έχω δει/παίξει,σου λέω τα σιγουράκια ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...