naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 να ενα καλο http://www.gameover.gr/psvita/news/%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-PS-Vita-%CF%84%CE%BF-Rayman-Legends.24304.html νεο για το vita Σιγά μην το προτιμήσω στο Vita. Εννοείται σε οικιακή κονσόλα. Βγάλτε ένα αποκλειστικό Rayman για το Vita ρε παναθεμα σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 naruto to vita ειναι σαν τον α*αμητο ....ας ειναι μνι και ας ειναι και αξυριστο....οποτε και αυτο καλο ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) εγω παντως πλατφορμ σε home console δε μπορω να καθησω να παιξω με τιποτα ελαχιστες οι εξαιρεσεις. Ενω σε handheld εχω παιξει αρκετα. Σιγά μην το προτιμήσω στο Vita. Εννοείται σε οικιακή κονσόλα. Βγάλτε ένα αποκλειστικό Rayman για το Vita ρε παναθεμα σας! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2013 από mtzs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Flower lands on Vita, viewable at E3's Indiecade exhibit Flower is coming to Vita after four years as a PS3 exclusive, according to the list of Indiecade games coming to E3. Flower used tilt controls on the PS3, and the Vita version will take advantage of the system's touchscreen and motion-sensing abilities. "Using simple touch or motion controls, the player guides the lead petal and accumulates a swarm of flower petals as he moves at his own pace within the environment, causing the on-screen world to change," the Flower Vita description reads. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αυτα ειναι ακομη πιο καλα νεα http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-sony-mandates-vita-remote-play-for-ps4-games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αυτα ειναι ακομη πιο καλα νεα http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-sony-mandates-vita-remote-play-for-ps4-games Τα γραφικα απτο knack φενοντε πανεμορφα στην φοβερη οθονη του vita. Αυτο που περιμενω τωρα εγω ειναι ενα καλο bundleακι με ps4+vita και ας εχει λιγα παραπανω χρηματα αποτι σκετο το ps4, ετσι ναι θα ξανααποκτησω vita αλλιως δυσκολα θα το ξανααγορασω...εκτος και αν με τον χρονο δω παιχνιδια που θα με τρελανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αυτα ειναι ακομη πιο καλα νεα http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-sony-mandates-vita-remote-play-for-ps4-games Μόνο εμένα ρε παιδιά αυτή η λειτουργία μου φαίνεται παντελώς αδιάφορη? Για ποιο λόγο να παρατήσω το PS4 game μου από την 42αρα και να πάω να το παίξω στην 5αρα του Vita? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Γιατί Wii U.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μόνο εμένα ρε παιδιά αυτή η λειτουργία μου φαίνεται παντελώς αδιάφορη? Για ποιο λόγο να παρατήσω το PS4 game μου από την 42αρα και να πάω να το παίξω στην 5αρα του Vita? Γιατι φανταζομαι οτι θα μπορεις να παιξεις ps4 games ,οπου εχεις το vita+internet:P Εκτος σπιτιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μόνο εμένα ρε παιδιά αυτή η λειτουργία μου φαίνεται παντελώς αδιάφορη? Για ποιο λόγο να παρατήσω το PS4 game μου από την 42αρα και να πάω να το παίξω στην 5αρα του Vita? Γιατι και με κλειστη τηλεοραση ή αν την χρειαζετε καποιος της οικογενειας θα μπορεις να παιζεις ανετα με το φορητο. + αυτο που ειπε ο pds13, αν δηλαδη εχεις αφησει ανοιχτο το ps4 σπιτι σου και εχεις μεσα το δισκακι αν θα εισαι εκτος σπιτιου ή σε καποιο φιλαρακι θα μπορεις να εχεις μαζι το φορητο και να παιζετε απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Γιατι και με κλειστη τηλεοραση ή αν την χρειαζετε καποιος της οικογενειας θα μπορεις να παιζεις ανετα με το φορητο. + αυτο που ειπε ο pds13, αν δηλαδη εχεις αφησει ανοιχτο το ps4 σπιτι σου και εχεις μεσα το δισκακι αν θα εισαι εκτος σπιτιου ή σε καποιο φιλαρακι θα μπορεις να εχεις μαζι το φορητο και να παιζετε απο εκει. το φιλαρακι θα πρεπει να μενει κοντα ομως. λογικα θα εχει καποια αποσταση η εμβελεια μεταξυ ps4-psvita. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 το φιλαρακι θα πρεπει να μενει κοντα ομως. λογικα θα εχει καποια αποσταση η εμβελεια μεταξυ ps4-psvita. Μπα αν ισχύει αυτό θα πρέπει τότε αναγκαστικά να είσαι μέσα στο σπίτι σου. Αν γίνεται όμως μέσω internet το streaming τότε θα είναι καλά. Αλλά θα χρειάζεται να έχουμε και ανοιχτό το PS4 έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αν λειτουργει επαναλαμβανω οπως φανταζομαι και στην Κινα να εισαι με το vita ,θα μπορεις να παιξεις ps4 games.Μεσω ιντερνετ. Αρκει να ειναι ανοιχτο το Ps4.Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα μπορεις να το κλεινεις απο το vita.Οχι σιγουρος ομως οτι θα μπορεις να το ανοιγεις.Μακαρι να γινεται και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αν λειτουργει επαναλαμβανω οπως φανταζομαι και στην Κινα να εισαι με το vita ,θα μπορεις να παιξεις ps4 games.Μεσω ιντερνετ. Αρκει να ειναι ανοιχτο το Ps4.Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα μπορεις να το κλεινεις απο το vita.Οχι σιγουρος ομως οτι θα μπορεις να το ανοιγεις.Μακαρι να γινεται και αυτο. Αν δεν μπορείς να έχεις πλήρη έλεγχο μέσω του Vita τότε θεωρώ πως είναι ένα αδιάφορο, τουλάχιστον για μένα, feature. Για να δούμε μήπως μας πουν περισσότερες πληροφορίες στην Ε3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Παιδιά θα ανακοινωθεί μείωση τιμής του vita? Βλεπω τα bundles με games αυτή τη στιγμή στα 199 ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα