naruto14 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Το τελειωσα το mario με ολα τα αστερια .Το soul sacrifice νομιζω κυκλοφορησε.Κατεβασε το demo και δες αν σου αρεσει.Δειχνει ωραιο αν και πολλοι λενε οτι ειναι επαναλαμβανομενο.Δες και πες. Και εμένα έτσι μου φάνηκε από το demo. Θα το παίξω μόνο αν το δώσει δωρεάν το plus.
vag.patrick Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 και τα sevenspot ρε γμτ....δε φερνουν κανα παιχνιδι.....το ντεμο μπορει να απογοητευει αλλα το game γενικα μπορει να ναι ολα τα λεφτα,,,
vag.patrick Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 για να νοικιασεις ρε γμτ....πριν το αγορασεις η οτιδηποτε..
naruto14 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 για να νοικιασεις ρε γμτ....πριν το αγορασεις η οτιδηποτε.. Α.. Αφού έχει demo στο Store (και έχει μπόλικο περιεχόμενο, 1-1.30 ώρα single player και έχει και multiplayer).
vag.patrick Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 χρονια πολλα χριστος ανεστη παιδια. λοιπον οσον αφορα το soul sacrifice.... τα λογια ειναι περιττα....ειναι πολυ καλο παιχνιδι....τωρα περι επαναληψεως...μην ξεκινησω.....εγω μεχρι στιγμης δεν ειδα επαναληψη και φυσικα τα controls του ειναι υπεροχα..
vag.patrick Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 εμενα μ αρεσε αρκετα... νταξει ακομα ειναι νωρις. αλλα επαναληψη δεν ειδα. εκτος και επαναληψη λεμε την φαση με το βιβλιο που περνας σε quests και σε παει σε μερη απευθειας για μαχη...δε ξερω...αυτο δε το θεωρω επαναληψη.εχει ομορφο τροπο για να σου δειξει την ιστορια, ομορφο gameplay και σε καμια περιπτωση δεν ειναι δυστροπο. λιγο τα timings να ηταν καλυτερα οτα κανεις το spell αλλα κατα τα αλλα μια χαρα ωραιο game ειναι......
naruto14 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Επαναλαμβάνονται τοπία, εχθροί και γενικά οι στόχοι των αποστολών. Αυτό λένε πως είναι κουραστικό. Και αν ισχύει, και για μένα είναι κουραστικό. Εγώ αυτό θα το παίξω μόνο αν το δώσει δωρεάν το plus.
vag.patrick Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 naruto μολις κλεισω κανα 3-4ωρο gameplay σερι θα σε πω τι παιζει καλυτερα...παντως ειναι πολυ καλο...
naruto14 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 naruto μολις κλεισω κανα 3-4ωρο gameplay σερι θα σε πω τι παιζει καλυτερα...παντως ειναι πολυ καλο... Το αγόρασες ή το demo παίζεις?
cha0tic_George Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Kαλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους χριστός ανέστη! θέλω να ρωτήσω κάποια πράματα για το μηχανάκι, το έχω εδώ και καμιά 2 βδομάδες προς το παρόν άψογο το τσίμπησα με προσφορά με το nfs και κάρτα 4 γιγα το wifi απλά τέλειο.. το μόνο θέμα μου είναι και ξενέρωσα λίγο γιατί καινούρια συσκευή, είναι το πρόβλημα όταν πατάω το κουμπί L1 τρίζει πολύ και είναι ενοχλητικό και έχεις την αίσθηση ότι κρατάς μια φτηνιάρικη συσκευή ώρες ώρες κατά τα άλλα όλα άψογα δουλεύουν έχει τύχει σε κανέναν σας? 2ον έπαιζα στο σκοτάδι και όταν άλλαζε παράσταση το παιχνίδι για να φορτωση η για να γυρίσω κεντρικό μενού, σε κάποιες στιγμές με βγάζει τελείως μαύρη οθόνη για να γυρίσω από το ένα μενού στο άλλο συγκεκριμένα στο nfs παρατήρησα τα λίγα δευτερόλεπτα στην οθόνη εκείνη την στιγμή που είναι μαύρη να έχει ενδιάμεσα και γύρω γύρω πιτσιλιές μαύρες να ξεχωρίζουν και με παραξένεψε μήπως έχει πρόβλημα, μετά όταν έρχεται η φωτεινότητα και μπαίνω στα μενού να παίξω κτλ δεν παρατηρώ τίποτα ετσι κάνει η oled screen ? Και τέλος από χακεριες ξέρουμε αν παίζει τίποτα?στο psp είχα iso αρχεία και έπαιζα χύμα στο vita και από ότι διάβασα στο ίντερνετ ακόμα δεν μπόρεσαν να το σπάσουν? μόνο είδα μια πατέντα που κάνεις το μενού σαν το παλιό του psp XMB. ευχαριστώ για τον χρόνο σας όποιος μπορεί ας μου απαντήσει
marios_geo Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Το κουμπί έτριζε και σε εμένα, αλλά θα στρώσει σε λίγο καιρό. Όλες οι οθόνες εμφανίζουν αυτές τις πιτσιλιές.
naruto14 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Αυτό με τις πιτσιλιές το έχουν όλες οι συσκευές άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Και στην δικιά μου φαίνεται έντονα.Η Sony δεν κάνει τίποτα για αυτό όμως γιατί δεν το θεωρεί βλάβη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα