Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αντιμετοπιζει κανεις καποιο προβλημα με το facebook του Vita ; προσπαθω να δω και τιποτα, ναι μεν κανει λογκιν αλλα ως εκει μετα δεν μου δειχνει την σελιδα μου και δειχνει ολη την ωρα να φορτωνει.. και μενει εκει

επισης safe mode πως μπαινω ; και πως επισης μπορω να δω το επιπεδο της μπαταριας ;

κανεις για εδω κατι ; ;;; format factory και απο εμενα κανει τα παντα

Δημοσ.

ελεος ουτε στα αγγλικα δεν θες να γραφω ;;;

το παιχνιδι τι ειναι ; rpg ? hack and slush? action-adventure ?

Δημοσ.

Action-rpg θα έλεγα. Το demo πάντως δεν με εντυπωσίασε και γενικά μέτριες βαθμολογίες που τονίζουν πως το παιχνίδι από ένα σημείο καταντάει υπερβολικά επαναλαμβανόμενο.

Δημοσ.

Για το δικό μου στυλ, τέτοια παιχνίδια δεν έχουν ενδιαφέρον. Παίζεις με ένα μπάρμπα, σκοτώνεις μερικούς εχθρούς, ανεβαίνεις επίπεδο εσύ και αυτοί και πάλι από την αρχή.

Δημοσ.

Για το δικό μου στυλ, τέτοια παιχνίδια δεν έχουν ενδιαφέρον. Παίζεις με ένα μπάρμπα, σκοτώνεις μερικούς εχθρούς, ανεβαίνεις επίπεδο εσύ και αυτοί και πάλι από την αρχή.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό είναι που κάνεις μόνο δυστυχώς. Το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι του τίτλου που βρίσκω εγώ είναι το co-op. Αν θες μπορείς να κατεβάσεις το demo από το store που έχει μπόλικο περιεχόμενο. Αφού τελειώσεις το 1 ώρας demo υπάρχει δυνατότητα να παίξεις και online σε ορισμένα επίπεδα.

Δημοσ.

χμ χμ χμ....εμενα το βιντεο με εντυπωσιασε....καλα κατσε να δω και gameplay γιατι εχθες που το βλεπα μολις ειχα τελειωσει την 8η μπυρα.....οποτε ολα ωραια τα βλεπα...

Δημοσ.

Με 8 μπυρες καποιος βλεπει ωραια μεχρι και τη γυναικα του.Ξεμεθυσε και περιμενουμε εντυπωσεις απο το παιχνιδι :-D

Δημοσ.

Με 8 μπυρες καποιος βλεπει ωραια μεχρι και τη γυναικα του.Ξεμεθυσε και περιμενουμε εντυπωσεις απο το παιχνιδι :-D

εσυ ασχολησου με τon Mario U και ασε με εμενα... :P ηρθε ελλαδα αυτο???να το τσιμπησω ... :D

Δημοσ.

Το τελειωσα το mario με ολα τα αστερια :shock: .Το soul sacrifice νομιζω κυκλοφορησε.Κατεβασε το demo και δες αν σου αρεσει.Δειχνει ωραιο αν και πολλοι λενε οτι ειναι επαναλαμβανομενο.Δες και πες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...