naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πως μπορουμε να μαθουμε αυτο για το κοντ στα σιγουρα?καποιος που το εχει? Δύσκολα... Αλλά τσέκαρε εδώ. Επίσης στο store δεν υπάρχει online pass οπότε δεν νομίζω να έχει. Επίσης που κοίταξα, ούτε το AC3 Liberation έχει online pass. Ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δύσκολα... Αλλά τσέκαρε εδώ. Επίσης στο store δεν υπάρχει online pass οπότε δεν νομίζω να έχει. Επίσης που κοίταξα, ούτε το AC3 Liberation έχει online pass. Ωραία. θα το βαλω το βραδυ να σας πω αν εχει. ειχα παρει το πακετο στα 160 με το κοντ μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 θα το βαλω το βραδυ να σας πω αν εχει. ειχα παρει το πακετο στα 160 με το κοντ μεσα Ακόμα δεν το έχεις βάλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Σοβαρεψου. Το βαλα για να δω οτι τρεχει! Μετα πηγε στη φυσικη του θεση στο κουτι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Άμα το πουλάς κιόλας πες μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ξέρει κανείς γιατι έχει "εξαφανιστεί" το vita σκέτο από τα περισσότερα καταστήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 οπιος ψηνει οποιοδηποτε multi μεταξυ των lbp.CoD , allstars battle royal (και καποιου ακομα) ας με κανει add : vag2008patrik85 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 To βλακ οψ παιζει ονλαιν χωρις κωδικους η pass ουτε το Liberation θελει. Στο LBP εχει κατι κωδικους για Online αλλα δε τους εχω βαλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τελικα το πηρα σημερα.Εχω παιξει 4-5 αποστολες.Πραγματικα το campaign είναι υπεραθλιο.Ο λογος ειναι η μικρη διαρκεια αποστολων καθως επισης και τα ανυπαρκτα checkpoints Παρολαυτα ο χειρισμος και τα γραφικα μου άρεσαν πολυ.Θα μπορουσαν να κανουν καλη δουλεια.Τεσπα.Οταν μπαινω στην επιλογη Μultiplayer Μου βγαζει Login Failed.Insufficient Nat.why? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τελικα το πηρα σημερα.Εχω παιξει 4-5 αποστολες.Πραγματικα το campaign είναι υπεραθλιο.Ο λογος ειναι η μικρη διαρκεια αποστολων καθως επισης και τα ανυπαρκτα checkpoints Παρολαυτα ο χειρισμος και τα γραφικα μου άρεσαν πολυ.Θα μπορουσαν να κανουν καλη δουλεια.Τεσπα.Οταν μπαινω στην επιλογη Μultiplayer Μου βγαζει Login Failed.Insufficient Nat.why? Γιατί έχεις Nat Type 3 όπως και εγώ και μου έχει σπάσει τα νεύρα!. Έχω κάτσει πόσες φορές να ψάξω να λύσω το πρόβλημα και ποτέ δεν τα κατάφερα. Έψαξα και σήμερα, πάλι δεν βρήκα άκρη. Ρώτησα στο ελληνικό site του playstation και ελπίζω να πάρω απάντηση. Ωστόσο δες εσύ το παρακάτω video μπας και σε βοηθήσει. Τι πάροχο και τι modem έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ελεος ρε πουστη μου το πηρα ονλαιν και ονλαιν δεν θα παιζω?γαμιεσαι σονυ συνεχως?Hol εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ελεος ρε πουστη μου το πηρα ονλαιν και ονλαιν δεν θα παιζω?γαμιεσαι σονυ συνεχως?Hol εχω Δοκίμασε να ακολουθήσεις τα βήματα του βίντεο και πες μου αν τα καταφέρεις. και εμένα μου την έχει δώσει απίστευτα η ιστορία με τα nat... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 δοκιμασε και αυτο http://www.ps3trophies.org/forum/tech-centre/137886-changing-nat-type-guide.html βρήκες τιποτα?καλα μιλαμε παει τωρα κατευθειαν για πουλημα.Αν ειναι ναξοδεψα 45 ευρω για το singleplayer πουλαω ολο το π πακετακι βιτα γτια μου την εχει δωσει τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 To βλακ οψ παιζει ονλαιν χωρις κωδικους η pass ουτε το Liberation θελει. Στο LBP εχει κατι κωδικους για Online αλλα δε τους εχω βαλει ευχαριστω για την επιβεβαιωση.. δεν μαζευομαστε σιγα σιγα ΟΛΟΙ εμεις με τα βιτα μας για να καουμε ομαδικα σε κανα δικτυακο να γελαμε ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα