ikaruga24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Τοτε αξιζει να το τσιμπησει καποιος με ανεση...φυσικα αν δεν εχει PS3 οπου μπορει να τσιμπησει το 4 στα 10-15 ευρω που ειναι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Συχνά εμφανίζεται και 20Ε στα public... Καλώς το πάλι: http://www.public.gr/product/gaming/games/ps-vita/disgaea-3-absence-of-justice-ps-vita/prod2170039pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το call of duty, αν το πάρω μεταχειρισμένο, θα παίζει online ; Την πάτησα με το LittleBigPlanet, καθώς θέλει αγορά καινούριου κωδικου, για να κατεβάσεις online περιεχόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 εαν δεν το χει ενεργοποιησει ο προηγουμενος οχι δεν θελει...πραγμα αδυνατο γιατι μιλαμε για CoD....1.99€ ειναι συνηθως το pass για το online... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Στο PSN 9,99€ κοστίζουν τα online pass (όσα έχω πετύχει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Εγώ το βρήκα used στα παμπλικ δηλαδή Α πρέπει να αγοράσω ονλαιν πας Άμα ειναι να πληρωσω ονλαιν πας καλύτερα να το παΡω με δέκα ευρώ καινούριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 τοσο πισω εχω μεινει ρε γμτ???εγω νομιζα οτι ειχαν 1.99€....?? τεσπα λαθος μου συγγνωμη. αλλα και παλι οπως λεει ο φιλος arsenal αν ειναι να το παρω 15-20€ μεταχειρο και αλλα 10€ για τον online ε το περνω καινουργιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Καλά που ρώτησα τότε. Μήπως ξέρει κανείς, ποια παιχνίδια θέλουν αυτό το online pass; Η να το θέσω διαφορετικά, ποια παιχνίδια μπορώ να πάρω μεταχειρισμενα; Ποιο συγκεκριμένα, το assassins creed και το rayman, θέλουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Όσα έχουν online, θέλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Για μερικά παιχνίδια είναι προφανές, για μερικά όχι. Πχ, δεν είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος, ότι το littlebigplanet θέλει. Δεν παίζεις online, και το ότι έχει έξτρα περιεχόμενο το ανακάλυψα αφού το πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 απλα γυριζεις απο πισω το κουτακι και διαβαζεις για οnline features....κατα κυριο λογο θα σαι καλυμμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Για μερικά παιχνίδια είναι προφανές, για μερικά όχι. Πχ, δεν είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος, ότι το littlebigplanet θέλει. Δεν παίζεις online, και το ότι έχει έξτρα περιεχόμενο το ανακάλυψα αφού το πήρα. Στο LBP δεν παίζεις online? Μα όλη το ζουμί του παιχνιδιού είναι το online κομμάτι του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 εχω την εντυπωση οτι το κοντ δεν εχει ον λαιν πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Εδώ έχουν τα Resistance/Unit13, δεν θα έχει το CoD..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πως μπορουμε να μαθουμε αυτο για το κοντ στα σιγουρα?καποιος που το εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα