JohnVani18 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 @mtzs Μόνος σου δεν μένεις, εγώ και σκόνη να τρώει, θα το κρατήσω για συλλεκτικούς λόγους. Όσο για hack, μόνο homebrew. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 συνεχίζει την βουτιά το psvita στην ιαπωνία ,έπεσε πάλι ,στα 14κ πλέον, και εκεί έχει γίνει και επίσημο Pricedrop, για πάλι κάτω απο 10κ το κόβω σε λίγες εβδομάδες. είναι άξιοι της μοίρας τους όπως και στο wii u. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Παιδιά πως σας φάνηκε το Soul Sacrifice? Εγώ δεν ξετρελάθηκα από το demo πάντως. Μάλλιστα έχω κολλήσει εκεί που πρέπει να κάνεις sacrfice την κοπέλα και πρέπει να την σκοτώσεις και δεν μπορώ να το περάσω με τίποτα. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι εγώ λάθος πάντως δεν περνιέται με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Tελικα μετα απο σκεψη αποφασισα να του δώσω μια ευκαιρεια μεχρι την E3 αντε να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δε λεει να πουλησει κανεις κανενα μηχανημα μεχρι την Ε3.Εκει θα δουμε καλα πραγματα απ'ολες τις εταιριες.Δε πιστευω οτι θα το αφησει στη μοιρα του η Sony το vita. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Αυτο το virtue's last reward που έχει δωρεαν το plus τι λέει; Καλές κριτικές ειδα... jrpg είναι εσυ σκαντζο λογικα θα ξερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Παντως παρολο το κραξιμο που βλέπω οτι έχει φάει το call of duty εμενα το Multiplayer μου φένεται γαματο..για ονλαιν αξιζει πολυ παντως και θα το χτυπησω.αδιαφορο για το campaign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 όχι adventure είναι ,απίστευτη ιστορία έχει ,αν έχεις ασχολιθεί με handheld adventure games του Ds όπως το 999 θα σου αρέσει πάρα πολύ. η ιστορία θυμίζει αρκετά saw. ξυπνάνε κάτι άτομα σε ένα δωμάτιο και τους λέει μια κούκλα να παίξουν ένα παιχνίδι που θα είναι και οι ζωές τους On the line,πολύ ωραία ιστορία και τα puzzle του είναι φοβερά,αλλα θέλει να ξέρεις καλά αγγλικά και να το παίξεις το παιχνίδι χωρίς βοήθειες(η όλη ουσία αυτή είναι) εγώ έπαιξα το demo στο 3ds και ήταν σούπερ,δεν ξέρω κατα πόσο χρησιμοποιεί το touch στο vita αλλα στο 3ds είναι Must για να ψάχνεις για στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Παντως παρολο το κραξιμο που βλέπω οτι έχει φάει το call of duty εμενα το Multiplayer μου φένεται γαματο..για ονλαιν αξιζει πολυ παντως και θα το χτυπησω.αδιαφορο για το campaign Έχει βγει patch που να διορθώνει τα προβλήματα στο online και έχω ακούσει έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Το Last Reward εμένα δεν μου άρεσε. Αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά μπορεί σε σένα mtzs να αρέσει. Δώστου μια ευκαιρία δεν χάνεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 ESRB rates 'Sly Collection' for VitaThe Entertainment Software Ratings Board has issued an "E" classification to the PlayStation Vita version of The Sly Collection, which is interesting since that game hasn't been announced for that platform – insert dramatic musical sting here. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Τελικά, αφού το ξανακεξίνησα στο very easy, είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το Persona 4 Golden. Έκλεισα 40 ώρες, και είμαι στην κομβική ημερομηνία 3 Δεκ, έχω ακόμη. Σκοπεύω να αγοράσω και τα παλαιότερα που βγήκαν σε psp. Ποιά άλλα παιχνίδια είναι στο ίδιο στυλ; Να έχουν "μαυρίλα", με ωραία υπόθεση. Τα γραφικά μου είναι αδιάφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Παιδια επειδη το Βιτα σε αυτο το φορουμ τουλαχιστον ειναι ανυπαρκτο ας ανοιγουμε τοπικ να κανουμ συζυτησεις και reviews για καθε παιχνιδι που αγοράζουμε.Εγω οταν εχω στα χερια μου το cod απο εβδομαδα θα κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 ενω στα άλλα φόρουμ γίνεται χαμός . εγώ έχω να πρωτείνω μόνο disgaea 3 για όσους δεν ξέρουν την σειρά απο τα καλύτερα srpg και με πάρα πολύ καλή ιστορία και το καλοκαίρι το muramasha που θα βγεί ,το είχα παίξει στο wii είναι παιχνιδάρα και θα φαίνεται απίστευτα στην οθόνη του vita. ξέχασα το persona 4 golden. παιχνιδάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Disgaea 3 ειναι πραγματι φοβερο tactics RPG αλλα σε σχεση με το 2 απο αποψη ισσοροπιας στο gameplay χανει πολυ. Το PS3 επισης ηδη εχει 2 disgaea παιχνιδια εξτρα μετα το 3 που ουτε καν ακουσαμε τιποτα για διαθεση στο Vita. Ειναι κριμα γιατι ειδικα το τελευταιο disgaea παιζει να ειναι και το καλυτερο της σειρας. Παντως σε καθε περιπτωση το 3 ειναι εξαιρετικο και αν το βρειτε σε καλη τιμη τσιμπηστε το γιατι προβλεπεται οι τιμες να πιανουν ταβανια. Ηδη στο Zavvi και σε αλλα καταστηματα απο 30 που ειχε πλεον κανει 50. Αυτο ειναι το καλο με την Ελλαδα, αυτα τα παιχνιδια δεν πωλουνται σε μεγαλο κοινο και μπορεις να τα βρεις σε σχετικα λογικες τιμες ασχετα αν τωρα και παλι οι τιμες ειναι στα 40-50 ευρω για το συγκεκριμενο. Εγω ημουν τυχερος που το τσιμπησα στα 28 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Συχνά εμφανίζεται και 20Ε στα public... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα