Προς το περιεχόμενο

PlayStation Vita Topic [PS Vita]

aekoupoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειπα και το gran turismo, το ίδιο θα ίσχυε και για ένα Uncharted απο naughty dog ή ένα god of war απο santa monica, αν και το τελευταίο έχει πολλά παιχνίδια και κάπως έχει κορέσει τον κόσμο. ανάφερα παιχνίδια Jrpg απο μία χρυσή εποχή που αν θα βγαίναν sequel για τα συγκεκριμένα θα πουλούσαν κομμάτια κονσόλας. γιατί? γιατί επαναμβάνω οτι όσοι γουστάρουν τα Jrpg πλέον την βγάζουν στις φορητές και εκεί πουλάνε αυτά τα παιχνίδια .δεν είναι τυχαίο που τα Psp/ds έχουν άποιρα jrpg.περισσότερα απο κάθε άλλο genre games jrpg έχουν εκείνες οι φορητές,δεν είναι τυχαίο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδιά όποιος γουστάρει λίγο χαβαλέ με κανένα φίλο του από κοντά να κατεβάσει το Froshbitter Says!. Πολύ γέλιο το παιχνιδάκι, είναι δωρεάν από το store.

Εαν αλλαξεις και λογαριασμο Απλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα παιζουν...διαφορετικα κανενα προβλημα!!

Τι εννοείς αν αλλάξω και λογαριασμό; Π.χ. μετακομίζω Ελλάδα, αλλάζω χώρα στο store. Αυτο θεωρείτε νέος λογαριασμός;

Μίλησα με το support... Δεν γίνεται τίποτα. Αν αλλάξεις χώρα, θεωρείται νέος λογαριασμός και χάνεις ότι αγορές έχεις κάνει.

Επίσης, δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σου, σε άλλη χώρα. Μεγάλη απάτη...

• Like 1

ναι κανονικά ,δεν θα έχεις θέμα μην ανυσηχείς. εγώ το 3ds το έχω σε αγγλία region και το ps3 σου είπα έχω 3 accounts για τις διάφορες προσφορές που γίνονται,δεν τα ελέγχουν αυτά τα πράγματα,τυπικούρες είναι

Παντως δεν βλεπω να κινειται τιποτα....Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το πουλήσω και να αγορασω το 3ds xl .Πραγματικα ολα τα παιχνιδια του περα το Uncharted και το Gravity rush με αφήνουν αδιάφορο

Εγώ πάντως σώθηκα που δεν το άλλαξα το 3ds με psvita 2-3 φορές που είχα την ευκαιρία, πάντα με κρατούσε το fire emblem και τώρα που σε 2 μέρες είναι εδώ και έχω δει τόσα βίντεο του δεν θα το άλλαζα με τπτ στην βιβλιοθήκη του vita (btw πλέον έπαιξα και crisis core στο ps3 που καιγόμουν να το παίξω ,οπότε κλαιν τώρα,το vita πιο πολύ με ενδιέφερε για psp games,και δεν θέλω να πάρω Psp,τώρα που πάιζουν στο ps3 δεν έχω λόγο ακόμα για αγορά vita. βουρ για ps4 λοιπόν και αν ανέβει το vita και βγει κάνας τίτλος της προκοπής το σκέφτομαι αργότερα...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...