Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή router

Alejandro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, το LINKSYS WAG54 παρέδωσε το πνεύμα του και είμαι τώρα με το Siemens CL-110.

Θέλω όμως ένα ασύρματο modem router και ρίχνοντας μια ματιά στο "ΠΛΑΙΣΙΟ" είμαι ανάμεσα σε αυτό το Belkin και αυτό το Netgear.

Τι προτείνετε, μιας και οι γνώσεις μου στα router είναι περιορισμένες;

Υ.Γ. Τα στατιστικά της γραμμής μου είναι τα ακόλουθα.

post-88018-0-68596500-1307519180_thumb.jpg

Δημοσ.

Με το CL-110 κλειδώνει στα 13 mbps και στα speedtest μου δίνει ταχύτητα download 10+. Στην ίδια γραμμή όταν συνδέσω άλλο router (BELKIN φίλου) κλειδώνει στα 13 mbps και στα speedtest μου δίνει ταχύτητα download 3,5.

Τι μπορεί να φταίει, αφού όλες οι ρυθμίσεις είναι ίδιες;

Δημοσ.

Με το CL-110 κλειδώνει στα 13 mbps και στα speedtest μου δίνει ταχύτητα download 10+. Στην ίδια γραμμή όταν συνδέσω άλλο router (BELKIN φίλου) κλειδώνει στα 13 mbps και στα speedtest μου δίνει ταχύτητα download 3,5.

Τι μπορεί να φταίει, αφού όλες οι ρυθμίσεις είναι ίδιες;

καταρχην +1 για το vigor.απλα ειναι με firmware altecnet οσο ξερω (που εκλεισε)αλλα μπορεις να μπεις μεσα να περασεις ενα official firmware οποτε θα εισαι μια χαρα.και αξιζει για την τιμη του.επισης τα belkin sucks.με καλωδιο κατεβαζεις με 3,5mbit η με ασυρματο?αν ειναι με ασυρματο δοκιμασε με καλωδιο.ισως ειναι θεμα ασυρματου οποτε εκει μπορει να ειναι 500 πραγματα που το επηρεαζουν.και μην τρεχεις speedtest.παντα κατεβασμα ειτε με καποιο download manager ειτε απο καποιον ftp.επισης κλεισει κανα firewall στο ρουτερ μηπως το εμποδιζει αυτο και δες για firmware update.Που η belkin και firmware update ειναι αντιθετες λεξεις,.

και το Netgear αξιζει επισης που εβαλες αλλα καλυτερα vigor αμα βρεις το συγκεκριμενο η εχει και αλλα μοντελα αλλα παμε 100+

Δημοσ.

καταρχην +1 για το vigor.απλα ειναι με firmware altecnet οσο ξερω (που εκλεισε)αλλα μπορεις να μπεις μεσα να περασεις ενα official firmware οποτε θα εισαι μια χαρα.και αξιζει για την τιμη του.επισης τα belkin sucks.με καλωδιο κατεβαζεις με 3,5mbit η με ασυρματο?αν ειναι με ασυρματο δοκιμασε με καλωδιο.ισως ειναι θεμα ασυρματου οποτε εκει μπορει να ειναι 500 πραγματα που το επηρεαζουν.και μην τρεχεις speedtest.παντα κατεβασμα ειτε με καποιο download manager ειτε απο καποιον ftp.επισης κλεισει κανα firewall στο ρουτερ μηπως το εμποδιζει αυτο και δες για firmware update.Που η belkin και firmware update ειναι αντιθετες λεξεις,.

και το Netgear αξιζει επισης που εβαλες αλλα καλυτερα vigor αμα βρεις το συγκεκριμενο η εχει και αλλα μοντελα αλλα παμε 100+

Με καλώδιο είναι η σύνδεση. Firmware έχει το τελευταίο και απενεργοποίησα και το firewall αλλά... Θα δοκιμάσω και με ftp.

Δημοσ.

αρα μια χαρα παιζει το μπρικι.αν κατεβαζεις απο torrents σιγουρεψου οτι εχεις ανοιξεις ports Κτλ.αλλα τα speedtest ειναι λιγο μαπα διοτι ειναι πολλα θεματα στην μεση οποτε μην τα τρεχεις καν.ουτε για ενδεικτικα καν.το καλυτερο τεστ ειναι ftp ουτε καν download manager.

Δημοσ.

Ευχαριστώ αρχηγέ, απλά μου έκανε εντύπωση που το CL-110 έδινε σταθερά καλύτερα αποτελέσματα από το Belkin.

Δημοσ.

to siemens cl-110 αν εξαιρεσεις οτι καιγεται λογω θερμοκρασιων κατα τα αλλα σαν ρουτερ σκοτωνει.δυστυχως δεν εχει wi fi και 4 ethernett αλλα για αυτο που ειναι απλα τα σπαει.απλα θελει μονιμο fan.το sl2 -141 επισης πολυ καλο και δεν ειχε τα προβληματα του cl110.στο cl110 καλο ειναι αμα το κρατησεις και εχεις forthnet (που εχεις) να περασεις το firmware που δινουν στην σελιδα τους.διορθωνει καποια θεματα.

Δημοσ.

αρα μια χαρα παιζει το μπρικι.αν κατεβαζεις απο torrents σιγουρεψου οτι εχεις ανοιξεις ports Κτλ.αλλα τα speedtest ειναι λιγο μαπα διοτι ειναι πολλα θεματα στην μεση οποτε μην τα τρεχεις καν.ουτε για ενδεικτικα καν.το καλυτερο τεστ ειναι ftp ουτε καν download manager.

Τα αποτελέσματα της γραμμής με το Belkin στην επισυναπτόμενη εικόνα. Γίνεται με attenuation 120 να κλειδώνει στα 13mpbs? Και ασταθές, εκεί που το CL-110 κατεβάζει από την NVIDIA με 1,2mb, το Belkin τη μια κατεβάζει με 0,3 και την άλλη με 1,3mb! Όλα αυτά την ίδια στιγμή με τα ίδια καλώδια!

post-88018-0-37209800-1307660831_thumb.jpg

Δημοσ.

Τα αποτελέσματα της γραμμής με το Belkin στην επισυναπτόμενη εικόνα. Γίνεται με attenuation 120 να κλειδώνει στα 13mpbs? Και ασταθές, εκεί που το CL-110 κατεβάζει από την NVIDIA με 1,2mb, το Belkin τη μια κατεβάζει με 0,3 και την άλλη με 1,3mb! Όλα αυτά την ίδια στιγμή με τα ίδια καλώδια!

ας ξεκινησουμε με το βασικο.δεν υπαρχει καν attenuation 120 in the real world.οποτε απλα το διαβαζει λαθος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...