Προς το περιεχόμενο

Μητρική Για 2500κ

Erashep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες δεν πιστεύω η μητρική να μην είναι B3 έτσι ;

Αφού το γράφει και στο link ότι είναι B3. Πλέον δύσκολο να πετύχεις κάποια απο τις πρώτες, οι B3 κυκλοφορούν καιρό στην αγορά.

Απο την άλλη αν έχεις αμφιβολίες, πάρτους και ένα τηλέφωνο. Απο το εν λόγω κατάστημα έχω ψωνίσει και είμαι ευχαριστημένος.

Όσο αφορά το OC του 2500K δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την μητρική. Στα 4.5-4.6Ghz θα πάς άνετα (αν έχεις και την ανάλογη ψύξη), είτε έχεις την Asrock P67Pro των 110€, είτε την Xtreme4 των 150€ είτε την Msi την δικιά μου των 150€ κλπ. Δεν βρίσκω τον λόγο να μην σε ικανονοποιούν τα 4.5 - 4.6 έτσι δεν είναι? Απο κεί και πάνω θέλει να πέσεις σε καλό κομμάτι cpu (τύχη), θέλει καλή ψύξη και πολύ καλή (=ακριβή) μητρική. Δεν αξίζει νομίζω. :)

Δημοσ.

Λαλακία μου :mrgreen: visionstudio κοίταγα απο συνήθειο και εκεί δεν το γράφει ξεκάθαρα . αλλά άμα μου λες ότι είναι καλός ό άλλος παραγγέλνω από εκεί .

Κοίτα δεν είναι για μένα το PC (εγώ την παλευω ακόμα με τον Q9450 μέχρι να δω που θα κάτσει η μπίλια :P ) αλλά σιγα μη το χαλάσει το ναυάγιο (τον κολλητό μου λέω έτσι ) 4,5Ghz τα είχε και στο χωριό του ; :P

Για πες και καμια ψυκτρούλα κατάληλη για το MoBo βρε lion και σόρρυ για το μπέρδεμα αλλά είμαι δουλειά και έχω χάσει λίγο την μπάλα με τα Links :mrgreen:

Δημοσ.

Λαλακία μου :mrgreen: visionstudio κοίταγα απο συνήθειο και εκεί δεν το γράφει ξεκάθαρα . αλλά άμα μου λες ότι είναι καλός ό άλλος παραγγέλνω από εκεί .

Κοίτα δεν είναι για μένα το PC (εγώ την παλευω ακόμα με τον Q9450 μέχρι να δω που θα κάτσει η μπίλια :P ) αλλά σιγα μη το χαλάσει το ναυάγιο (τον κολλητό μου λέω έτσι ) 4,5Ghz τα είχε και στο χωριό του ; :P

Για πες και καμια ψυκτρούλα κατάληλη για το MoBo βρε lion και σόρρυ για το μπέρδεμα αλλά είμαι δουλειά και έχω χάσει λίγο την μπάλα με τα Links :mrgreen:

Xigmatek Gaia SD1283

CoolerMaster Hyper 212 Plus (της οποίας η τιμή πήρε τελευταία 10€ πάνω) :o

Corsair A70

Όποια και να πάρει θα είναι εντάξει. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...