Erashep Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Λοιπόν ζήλεψε ο κολλητός από μένα και θέλει και αυτός αναβάθμιση ! το μόνο θέμα είναι οτι ψάχνουμε μητρική με Ρ67 γύρω στα 120-130 ευρώ max . CF - SLI αδιάφορο , καλό clock και σταθερότητα . Παίζει τίποτα ; είδα αυτήν . για τα λεφτά της μου φαίνεται καλή . Ψύκτρες στα mosfets δεν βλέπω και ανυσηχώ .... για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά γιατί είναι και γκαστρωμένος (MB θέλω τώρα την θέλω ... ) Υ.Γ αγοράζουμε από όλο τον κόσμο αρκεί να έχουν καλό RMA ....
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Από τις καλύτερες VFM: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24292&cat=3
Erashep Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ηταν η 2η επιλογή πριν το εισαγωγικο ASUS P8P67 B3 . Εχει ευκολο OC ? και είναι όντως αξιόπιστη ; ανάμεσα σε αυτή που λές και αυτή που σου λέω την asus βρε raf τι θα διάλεγες ; (είπαμε asus funboy here ) . Από τις καλύτερες VFM: http://www.visionstu...?id=24292&cat=3 140 ? είμαστε εκτός budget ηδη με τα 130 Δεν είναι για μένα απλά εγώ θα τρέχω άμα γίνει στραβή οπότε το νού σας τι μου προτείνετε !!!!!!
nikos1982 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ηταν η 2η επιλογή πριν το εισαγωγικο ASUS P8P67 B3 . Εχει ευκολο OC ? και είναι όντως αξιόπιστη ; ανάμεσα σε αυτή που λές και αυτή που σου λέω την asus βρε raf τι θα διάλεγες ; (είπαμε asus funboy here ) . 140 ? είμαστε εκτός budget ηδη με τα 130 Δεν είναι για μένα απλά εγώ θα τρέχω άμα γίνει στραβή οπότε το νού σας τι μου προτείνετε !!!!!! Asrock = θυγατρική της Asus
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν είναι για μένα απλά εγώ θα τρέχω άμα γίνει στραβή οπότε το νού σας τι μου προτείνετε ! Διάβασε τις κριτικές για την συγκεκριμένη Asrock και θα δεις ότι είναι από τις καλύτερες σε αυτή την κατηγορία τιμής...
Doc1355 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγώ δίνω +1 στην επιλογή του Ραφαήλ: http://www.skroutz.gr/s/331159/MSI-P67A-G45-B3.html
Erashep Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 και εγώ για την MSI κλείνω όχι γιατί δεν εμπιστεύομαι την asrock , αλλά γιατί είδαι και έπαθα να τον πείσω να πάει σε P67 chipset (λόγω κόστους ) . είναι λίγο άσχετος βασικά και μου θέλει 8GB για μνήνη .... έλεος δλδ τι διαφορά θα δει από τα 4 ; σε παιχνίδια όσο βαρβάτα και να είναι MMO - stand alone ... καλά δεν είναι και τα 4 (2χ2) είδα αυτά. μια χαρά δεν είναι τα 4 για gaming ρε παιδιά ;
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Λοιπόν ζήλεψε ο κολλητός από μένα και θέλει και αυτός αναβάθμιση ! το μόνο θέμα είναι οτι ψάχνουμε μητρική με Ρ67 γύρω στα 120-130 ευρώ max . CF - SLI αδιάφορο , καλό clock και σταθερότητα . Παίζει τίποτα ; είδα αυτήν . για τα λεφτά της μου φαίνεται καλή . Ψύκτρες στα mosfets δεν βλέπω και ανυσηχώ .... για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά γιατί είναι και γκαστρωμένος (MB θέλω τώρα την θέλω ... ) Υ.Γ αγοράζουμε από όλο τον κόσμο αρκεί να έχουν καλό RMA .... Mια χαρά μητρική, εντός budget και με δωρεάν μεταφορικά. ASROCK P67 Pro3 (rev. B3)
Erashep Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Lion Καλή επιλογή . Είναι οκ και για OC ή θα καούμε ζωντανοί Απλά δεν έχω δουλέψει με Asrock ξανά γι αυτό το λέω
rafail1994 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι είναι αρκετά σταθερή στο Overclock μην ανησυχείς
Erashep Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αντε να του την παραγείλλω τότε γιατί έχει λυσάξει !!!! Ευχαριστώ !
Erashep Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Παίδες δεν πιστεύω η μητρική να μην είναι B3 έτσι ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.