Προς το περιεχόμενο

ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Firegarden, κι εγώ μένω Πετρούπολη και έχω κινητό Telestet. Ε λοιπόν, μέσα στο σπίτι μου ειδικά δεν πιάνω σήμα που να χτυπιέμαι κάτω! Μόνο άμα κρεμαστώ σε κανά παράθυρο. Αντίθετα, Cosmote και Vodafon πιάνουν κανονικά. Γενικά, νομίζω ότι το σήμα της Telestet είναι πολύ χειρότερο της Cosmote. Ειδικά στην επαρχία, η Cosmote έχει καλύτερη κάλυψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες,νομιζω οτι ξεφευγουμε!Δεν εχει τελικα σημασια αν η Τελεστετ εχει καλυτερο σημα απο την Κοσμοτε αλλα το οτι θα πρεπει να μπουκοταρουμε εναν αναλγητο και χρηματοθηρικο οργανισμο που αδιαφορει ΠΛΗΡΩΣ για τις διαμαρτυριες μας,θεσπιζοντας τιμολογιακες πολιτικες που αφενος θιγουν την οικονομικη δυνατοτητα (αλλα και την νοημοσυνη μας) και αφετερου εμμεσως πλην σαφως κινειται σε πλαισια αθεμιτου ανταγωνισμου καθως με την εφαρμογη αυτων των τιμολογιων,κανεις ISP δε θα παρεχει υπηρεσιες DSL καθως θα ειναι οικονομικα ασυμφορες!Ας μην μετατρεψουμε λοιπον αυτο το topic σε διαμαχη με σκοπο την ανακηρυξη της καλυτερης εταιρειας κινητης τηλεφωνιας αλλα ας επικεντρωσουμε το ενδιαφερον και τις προσπαθειες μας εκει που πρεπει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...