Προς το περιεχόμενο

Mac Mini WiFi password invalid προβλημα

agipaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις στο προβλημα που εχω με το mac mini μου ?? Εχω συνδεθει με τα ασυρματα μοντεμ μου και στο μαγαζι μου και στο σπιτι ... Δεν με κανει αποσυνδεσεις απλα οταν μπει sleep και το κανω wake up η τις πιο πολλες φορες οταν το ανοιγω δεν μπαινει στα ασυρματα δικτυα , αν δεν το κανω επανεκκινηση . Το προβλημα ειναι οτι μου γραφει οτι ο κωδικος δεν ειναι σωστος ... ενω ειναι ... και το παταω 50 φορες , μολις κανω επανεκκινηση και βαλω τον ιδιο κωδικο μπαινει !

Καμμια βοηθεια ?

Δημοσ.

κοίτα κ μένα μου τα κάνει αυτά τα τρελλά με το invalid password.

συνήθως αν κλείσω το wifi κ το ξανανοίξω στρώνει.

δοκίμασε το κ έτσι αν δεν το χεις κάνει ήδη...

Δημοσ.

Το ξερω απλα ελεγα μηπως υπαρχει καμμια λυση να μην κανει αυτο το θεμα..

Ποιο ρουτερ εχεις εσυ?

Δημοσ.

Remember networks this computer has joined μονο αυτο ..!

Φαντάζομαι το δίκτυο είναι στην λίστα μέσα στο κουτάκι.Προσπάθησε να το κάνεις edit ξαναβάζοντας τo password εκεί και μετά save και apply

Δημοσ.

Εγώ έχω linksys. Αλλά κάνει πολλά τρελλά το μακ μου με διάφορα ασύρματα.

Νομίζω ότι έχουν μια ευαισθησία με μερικά ασύρματα...

Δημοσ.

Οποτε λετε να μην το παω τιποτα apple για service ? Τζαμπα θα με χρεωσουν?? Φαινεται να ειναι λειτουργικο ??

Δημοσ.

Οποτε λετε να μην το παω τιποτα apple για service ? Τζαμπα θα με χρεωσουν?? Φαινεται να ειναι λειτουργικο ??

Να το πάς μόνο αν εξαντλήσεις το ενδεχόμενο του software και δεν πιάνουν τα χέρια σου....(εκτός και φυσικά έχεις εγγύηση)

Δοκίμασε επίσης στα utilities το keychain access,keychain first aid,repair.

Δημοσ.

Ειχα κατι τετοια κουλα και εγω μεχρι που πηρα ενα linksys 320 ανδεν κανω λαθος και εδω και 3 μηνες δουλευει αψογα

Δημοσ.

Αρχιζω και πιστευω οτι φταιει το κονσερβοκουτι του Conn-x το thomson tg585 v8 !!

Και στο σπιτι και στο μαγαζι εχω το ιδιο ακριβως και δεν μπορω να το τσεκαρω αλλου...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...