agipaok Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Καλησπερα μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις στο προβλημα που εχω με το mac mini μου ?? Εχω συνδεθει με τα ασυρματα μοντεμ μου και στο μαγαζι μου και στο σπιτι ... Δεν με κανει αποσυνδεσεις απλα οταν μπει sleep και το κανω wake up η τις πιο πολλες φορες οταν το ανοιγω δεν μπαινει στα ασυρματα δικτυα , αν δεν το κανω επανεκκινηση . Το προβλημα ειναι οτι μου γραφει οτι ο κωδικος δεν ειναι σωστος ... ενω ειναι ... και το παταω 50 φορες , μολις κανω επανεκκινηση και βαλω τον ιδιο κωδικο μπαινει ! Καμμια βοηθεια ?
PaZaRiOTiS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 κοίτα κ μένα μου τα κάνει αυτά τα τρελλά με το invalid password. συνήθως αν κλείσω το wifi κ το ξανανοίξω στρώνει. δοκίμασε το κ έτσι αν δεν το χεις κάνει ήδη...
agipaok Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Το ξερω απλα ελεγα μηπως υπαρχει καμμια λυση να μην κανει αυτο το θεμα.. Ποιο ρουτερ εχεις εσυ?
atheatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Στο system preferences,network,airport,advanced ξανά airport τι είναι κλικαρισμένο?
agipaok Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Remember networks this computer has joined μονο αυτο ..!
atheatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Remember networks this computer has joined μονο αυτο ..! Φαντάζομαι το δίκτυο είναι στην λίστα μέσα στο κουτάκι.Προσπάθησε να το κάνεις edit ξαναβάζοντας τo password εκεί και μετά save και apply
PaZaRiOTiS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγώ έχω linksys. Αλλά κάνει πολλά τρελλά το μακ μου με διάφορα ασύρματα. Νομίζω ότι έχουν μια ευαισθησία με μερικά ασύρματα...
agipaok Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Οποτε λετε να μην το παω τιποτα apple για service ? Τζαμπα θα με χρεωσουν?? Φαινεται να ειναι λειτουργικο ??
atheatos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Οποτε λετε να μην το παω τιποτα apple για service ? Τζαμπα θα με χρεωσουν?? Φαινεται να ειναι λειτουργικο ?? Να το πάς μόνο αν εξαντλήσεις το ενδεχόμενο του software και δεν πιάνουν τα χέρια σου....(εκτός και φυσικά έχεις εγγύηση) Δοκίμασε επίσης στα utilities το keychain access,keychain first aid,repair.
lagoudakis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ειχα κατι τετοια κουλα και εγω μεχρι που πηρα ενα linksys 320 ανδεν κανω λαθος και εδω και 3 μηνες δουλευει αψογα
agipaok Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αρχιζω και πιστευω οτι φταιει το κονσερβοκουτι του Conn-x το thomson tg585 v8 !! Και στο σπιτι και στο μαγαζι εχω το ιδιο ακριβως και δεν μπορω να το τσεκαρω αλλου...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.