Προς το περιεχόμενο

fan cpu amd 1090t

ggaviotakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ,

έβαλα σε λειτουργία το pc μου amd 1090t με m/b Msi 890gxm -G65 και το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή κάνει υπερβολικό θόρυβο.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εκτός απο το να αγοράσω καινούργιο ανεμιστηράκι επεξεργαστή?.

Δημοσ.

Καλημέρα ,

έβαλα σε λειτουργία το pc μου amd 1090t με m/b Msi 890gxm -G65 και το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή κάνει υπερβολικό θόρυβο.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εκτός απο το να αγοράσω καινούργιο ανεμιστηράκι επεξεργαστή?.

Εσύ πόσα λές κάνε μια μαντεψιά :P

Δημοσ.

Μπορείς να ρυθμίσεις της στροφές του ανεμιστήρα μέσα απο το bios άλλα και πάλι όταν θα έχεις φόρτο εργασίας και θα δουλεύει ο επεξεργαστής στο 80% θα αρχίσει πάλι να σου παίρνει το κεφάλι.

Θα κάνες καθόλου Overclock ;

Ποιο κουτί έχεις ;

Ποιες μνήμες ;

Ποσά χρήματα διαθέτεις ;

Μπορείς να την αγοράσεις από πολλά καταστήματα ;

Δημοσ.

Οχι δεν θα κάνω oc.

Case coolerMaster 430

Kingston 2gb 1333

Απο χρήματα δεν ξέρω πόσα πρέπει να δώσω για να γίνει δουλειά.

Η Corsair A70 εκτος αν θελεις να δωσεις ποιο λιγα που το βλεπουμε σε κατι αλλο.

Δημοσ.

Αν θέλεις κάτι φτηνό παίρνεις αυτήν εδωκαι έναν ανεμιστήρα με λιγότερες στροφές και είσαι πολύ καλά και από θόρυβο και από απόδοση

Δημοσ.

Αν θέλεις κάτι φτηνό παίρνεις αυτήν εδωκαι έναν ανεμιστήρα με λιγότερες στροφές και είσαι πολύ καλά και από θόρυβο και από απόδοση

η συγκεκριμενη ειναι στα επηπεδα της artic cooling freezer pro 64 που την ειχα στον 1090Τ και δεν εκανε και πολλα πραματα.

Καλό μου φαίνεται γισ την τιμή του .Είναι αθόρυβο έτσι?

η Α70 ειναι λιγο θορυβώδη να σου πω την αληθεια αλλα κανει δουλεια

Δημοσ.

ggaviotakis στο bios είναι ενεργοποιημένα τα COOL N QUIET,C1E ,και QUIET-FAN ;

Επίσης κοίτα και αν η μητρική έχει την δυνατότητα να φτιάξεις χειροκίνητα κάποιο προφίλ ανάλογα με την θερμοκρασία του επεξεργαστή να ''τρέχει'' ο ανεμιστήρας.

Κάνε όλα αυτά αν δεν τα έχεις ήδη κάνει και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα τότε να το συζητήσουμε.

Υ.Γ1 Επίσης η φτηνή ψύκτρα που σου πρότεινε ο Ραφαήλ δυστυχώς δεν υποστηρίζει τον επεξεργαστή σου http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6631 (γι'αυτό και στον Νίκο από πάνω δεν έκανε πολλά)

Υ.Γ2 Δες κι'αυτή την φτηνή λύση για να την έχεις υπόψιν http://www.thelab.gr/air-cooling/i-axristi-montifa-tis-imeras-71534.html

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.

Pano Υπάρχουν τέτοιες επιλογές στο bios πρέπει να είναι όλα enable? γιατί το manual δεν λέει και πολλά γι'αυτές τις ρυθμίσεις?

Δημοσ.

Πανε στην καρτελα H/W Monitor στο BIOS και παιξε με το CPU Smart Fan Target και ετσι οταν ξεκιναει το pc ο ανεμιστηρας θα ξεκιναει με την τιμη που θα του εχεις δωσει (%) και θα ανεβαινει αναλογα με την θερμοκρασια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...