Προς το περιεχόμενο

Πορνεία

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί μερικές ( :rolleyes: ) από αυτές δεν θα χαίρονται να τις πηδάει ο κάθε γερος , άσχημος , ανώμαλος επειδή τις έβγαλε κάποιος νταβας στο κλαρί

Γνωριζεις οτι πολλες δεν εχουν καποιο νταβα αλλα κανουν το επαγγελμα κατ' επιλογη?

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το όνειρο του κάθε άντρα είναι να κάνει σεξ και να πληρώνεται. Δυστυχώς δεν υπάρχει ζήτηση :-D

μα γτ να πληρωνουμε για κατι που μπορουμε να το εχουν τζαμπα η ακομα και να πληρωθουμε γι αυτο; :devil:

πως παει εκεινο το ανεκδοτο; ο αντρας κανει διαφορα για να παρει σεξ, η γυναικα κανει σεξ για να παρει αυτο που θελει.

@axaxouxas

Συμφωνω απολυτα με αυτα που λες, αν και για να κανω το αρχαιοτερο επαγγελμα, θα σκεφτω και αμα εχω και αλλες εναλλακτικες πρωτα, και μετα δεν ξερω.. ειναι κατι που δεν θα το εκανα ευκολα.

Συνηθως οταν φευγεις απο αυτο το 'επαγγελμα' εισαι κατεστραμμενη ψυχολογικα, μπορει εσεις οι ανδρες να το αντιμετωπιζετε πιο ψυχρα αλλα η γυναικα ειναι πιο συναισθηματικη.

εδω γελαμε

Δημοσ.

μα γτ να πληρωνουμε για κατι που μπορουμε να το εχουν τζαμπα η ακομα και να πληρωθουμε γι αυτο; :devil:

Ξέρεις ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού γίνεται γαμίσable με πολύ ξύδι ή ούτε καν με αυτό......Συνεπώς θα είχε ζήτηση ένα τέτοιο επάγγελμα :P

Δημοσ.

Καλά αν πω απλά ότι κουφάθηκα από απόψεις που διάβασα εδώμεσα..........

Καλά ρε Αλέτζο, νομίζεις ότι οι γυναίκες άλλη δουλειά δεν έχουν (ή δεν θα έπρεπε να έχουν έτσι όπως το θέτεις) από το να δείχνουν τους κ***** τους στο facebook να περνάς εσύ καλά τσάμπα και να πηδιούνται???Τι είμαστε κρέατα????

Επίσης ειλικρινά πιστεύεις ότι όλες οι γυναίκες νομίζουν ότι αυτές είναι και άλλες δεν είναι?????

Να προσθέσω κιόλας ότι όσες γυναίκες δείχνουν τα κάλλη τους στο Facebook άλλοι τόσοι άνδρες κάνουν το ίδιο(κοιλιακούς και δεν συμμαζεύεται)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιμετωπίζετε θέματα τέτοια τόσο μονόπλευρα, ειλικρινά στο θέμα σεξ πιστεύω ότι άνδρες γυναίκες είναι τελείως ίδιοι, άλλο που την κοινωνία την συμφέρει να λέει άλλα.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά με τι είδους γυναίκες βγαίνετε, για να έχετε στο μυαλό σας ως λογική της μέσης γυναίκας τη λογική της γιαγιάς μου (τι θα πει η γειτονιά οϊμέ αν είναι ποτέ δυνατόν 1821......)

Να προσθέσω επίσης ότι όλα τα ταμπου στον έρωτα και στο σεξ αλλά και σε ότι αφορά την ηθική, το μυαλό κ.τ.λ στις γυναίκες εσείς τα πανέξυπνα αρσενικά τα ξεκινήσατε αν δεν θυμάστε καλά, και μας έχετε δημιουργήσει τα άπειρα προβλήματα, κόμπλεξ κ.τ.λ ανά τους καιρούς, ενώ ούτε εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε να μην αρχίσω τα βρισίδια τώρα (κυρία στο πλευρό του αντρούλη της π****** στο κρεβάτι)

Δεν φτάνει λοιπόν που άμα δεν κάνουμε αυτά που θέλετε, ή δεν θέλετε είμαστε αντίστοιχα πουριτανές/πουτάνες, δεν φτάνει που όσες σας κάθονται με την πρώτη της λέτε εύκολες, δεν κάνουν για σπίτι (απ ότι έχω ακούσει δηλαδή δεν ξέρω εσείς εδώ συγκεκριμένα τι πιστεύετε για αυτό) άμα πάλι δεν σας κάθονται τις λέτε ξινές, ελληνίδες του κερατά, αλλά κάνουν για σπίτι(γαμώ τα κολλήματα σας)

Τελικά μπορεί να λένε ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει κ.τ.λ και ότι οι άντρες και οι γυναίκες είναι πλέον ίσοι, αλλά στο μυαλό σας ακόμα φαλλοκράτες του κερατά είστε, στο καλό

Δημοσ.

^ Κανεις το ιδιο λαθος για το οποιο κατηγορεις - μιλας στο β πληθυντικο, σαν να απευθυνεσαι προς ολους τους αντρες. Προσωπικα δεν ανηκω σε καποιο απο τα παραπανω στερεοτυπα αντρα.

Δημοσ.

Aμα η καρδια σου λεει το ιδιο και και τις δυο?

E δεν παει ετσι και το ξερεις ...

Δεν ειναι σωστο να εισαι με δυο μαζι....

Ασχετα με το τι κανει αρκετος κοσμος !

Δημοσ.

Συγνώμη έχεις δίκιο προφανώς και δεν απευθύνομαι σε όλους τους άντρες, απευθύνομαι στις άπειρες τέτοιες απόψεις που διάβασα εδώ μέσα και μου σηκώθηκε η τρίχα.Αν σε προσέβαλα με συγχωρείς αλλά μου ήταν αδύνατον να αναφερθώ προσωπικά σε κάποιον.

Δημοσ.

Συγνώμη έχεις δίκιο προφανώς και δεν απευθύνομαι σε όλους τους άντρες, απευθύνομαι στις άπειρες τέτοιες απόψεις που διάβασα εδώ μέσα και μου σηκώθηκε η τρίχα.Αν σε προσέβαλα με συγχωρείς αλλά μου ήταν αδύνατον να αναφερθώ προσωπικά σε κάποιον.

Δεν προσβαλλομαι ουτε παρεξηγουμαι ευκολα. Οποτε no worries ;)

Δημοσ.

Τελικά μπορεί να λένε ότι η κοινωνία έχει προχωρήσει κ.τ.λ και ότι οι άντρες και οι γυναίκες είναι πλέον ίσοι, αλλά στο μυαλό σας ακόμα φαλλοκράτες του κερατά είστε, στο καλό

Καλά επειδή μας ζαλίζουν τις μπάλες περί ισότητας δεν σημαίνει ότι το έχουμε αποδεχτεί κιόλας.

Η γυναίκα εξακολουθεί να υπερέχει :P

Δημοσ.

Καλά αν πω απλά ότι κουφάθηκα από απόψεις που διάβασα εδώμεσα..........

Καλά ρε Αλέτζο, νομίζεις ότι οι γυναίκες άλλη δουλειά δεν έχουν (ή δεν θα έπρεπε να έχουν έτσι όπως το θέτεις) από το να δείχνουν τους κ***** τους στο facebook να περνάς εσύ καλά τσάμπα και να πηδιούνται???Τι είμαστε κρέατα????

Επίσης ειλικρινά πιστεύεις ότι όλες οι γυναίκες νομίζουν ότι αυτές είναι και άλλες δεν είναι?????

Να προσθέσω κιόλας ότι όσες γυναίκες δείχνουν τα κάλλη τους στο Facebook άλλοι τόσοι άνδρες κάνουν το ίδιο(κοιλιακούς και δεν συμμαζεύεται)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιμετωπίζετε θέματα τέτοια τόσο μονόπλευρα, ειλικρινά στο θέμα σεξ πιστεύω ότι άνδρες γυναίκες είναι τελείως ίδιοι, άλλο που την κοινωνία την συμφέρει να λέει άλλα.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά με τι είδους γυναίκες βγαίνετε, για να έχετε στο μυαλό σας ως λογική της μέσης γυναίκας τη λογική της γιαγιάς μου (τι θα πει η γειτονιά οϊμέ αν είναι ποτέ δυνατόν 1821......)

Να προσθέσω επίσης ότι όλα τα ταμπου στον έρωτα και στο σεξ αλλά και σε ότι αφορά την ηθική, το μυαλό κ.τ.λ στις γυναίκες εσείς τα πανέξυπνα αρσενικά τα ξεκινήσατε αν δεν θυμάστε καλά, και μας έχετε δημιουργήσει τα άπειρα προβλήματα, κόμπλεξ κ.τ.λ ανά τους καιρούς, ενώ ούτε εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε να μην αρχίσω τα βρισίδια τώρα (κυρία στο πλευρό του αντρούλη της π****** στο κρεβάτι)

Δεν φτάνει λοιπόν που άμα δεν κάνουμε αυτά που θέλετε, ή δεν θέλετε είμαστε αντίστοιχα πουριτανές/πουτάνες, δεν φτάνει που όσες σας κάθονται με την πρώτη της λέτε εύκολες, δεν κάνουν για σπίτι (απ ότι έχω ακούσει δηλαδή δεν ξέρω εσείς εδώ συγκεκριμένα τι πιστεύετε για αυτό) άμα πάλι δεν σας κάθονται τις λέτε ξινές, ελληνίδες του κερατά, αλλά κάνουν για σπίτι(γαμώ τα κολλήματα σας)

κοιτα σε καποια πραματα εχεις δικιο, και υπαρχουν τετοιοι αντρες οπως τους περιγραφεις αλλα δεν ειναι ολοι ετσι προφανως. αν τυχει και πεσεις σε τετοιο αντρα που σου λεει "τι θα πει η γειτονια κτλ" καλυτερα παρατα τον γτ προφανως δεν θα βγαλεις ακρη μαζι του. απο την αλλη εχω καταληξει σε ενα συμπερασμα περι ευκολιας που λες. Αν ο αντρας σε γουσταρει, ειτε του κατσεις σημερα ειτε μετα απο 2 μηνες δεν θα αλλαξει κατι ουτε θα σηκωθει να φυγει. αν σε τριγυρναει μονο και μονο για να σε πηδηξει, θα σηκωθει και θα φυγει μετα, οσο κι αν τον εχεις κανει να περιμενει. εν τελη δλδ πρεπει να βλεπουμε τι θελει ο καθε ανθρωπος απο μας και να πρατουμε τα δεοντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...