axaxouxas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Γιατι να το σταματησει ομως? Το επαγγελμα της ειναι εξαλλου, τιποτε περισσοτερο, και τιποτε λιγοτερο, σωστα? Και μου φαινεται λιγο αδικο να ζητας απο καποιον να σταματησει να 'δουλευει' για να ειναι μαζι σου, εξαλλου μονο το σωμα της δινει Θελω να καταληξω οτι οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν, αλλα αμα τυχει σε εμας.. ε εμεις δεν το δεχομαστε.. δεν ειναι για μας αυτα. Καθολου αδικο Μαρια.... ΔΕΝ δινει μονο το σωμα της .... ξεπουλαει και την ψυχη της λιγο λιγο αν το καλοσκεφτεις..... Υποτιθεται οτι σε μια σχεση δινεσαι ψυχη και σωματι στον ανθρωπο σου.... Δεν φανταζομαι να κανω καπου λαθος σε ολο αυτο. Παντως το εθεσες πολυ ωραια το ερωτημα και με προβληματισες με ολο αυτο.... Ομολογω πως ψιλομπερδευτικα ολιγον....
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Καθολου αδικο Μαρια.... ΔΕΝ δινει μονο το σωμα της .... ξεπουλαει και την ψυχη της λιγο λιγο αν το καλοσκεφτεις..... Υποτιθεται οτι σε μια σχεση δινεσαι ψυχη και σωματι στον ανθρωπο σου.... Δεν φανταζομαι να κανω καπου λαθος σε ολο αυτο. Παντως το εθεσες πολυ ωραια το ερωτημα και με προβληματισες με ολο αυτο.... Ομολογω πως ψιλομπερδευτικα ολιγον.... Ετσι ακριβως ειναι, αν και υπαρχουν σχεσεις και 'σχεσεις'... για αυτο και ειναι ενα απο τα επαγγελματα που δεν θα εκανα ποτε, προτιμω χιλιες φορες σκουπιδιαρης παρα να εχω τον οποιονδηποτε να με αγγιζει (και οχι μονο).
axaxouxas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Οταν λες το κρυφο ονειρο καθε γυναικας τι εννοεις.Οτι δηλαδη εχουν ονειρο να κανουν στρπιπτιζ μπροστα σε ολους και να γινουν πορνοσταρ?Να τρωνε μαυρες ψ@λες μπροστα σε μια καμερα?Αυτο θεωρεις εσυ ονειρο καθε γυναικας.Εμενα προσωπικα αν η κοπελα ειχε αυτο το ονειρο θα την χωριζα(αφου την επαιρνα καμια π@ρτουζα με την παρεα μου) Ωπα ωπα το παρατραβηξες ολιγον νομιζω.... Ο αλετζο το εθεσε πολυ σωστα το ολο ζητημα το θεμα ειναι πως το δεχεται ο καθενας ξεχωριστα.......
apd453 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ρε συ Μαρία αν η γυναίκα μου ήταν που... απλά δε θα ήταν γυναίκα μου. Απλό είναι. Από την άλλη όλα μια τιμή έχουν σε αυτή τη ζωή. Η άλλη κάθετε και ζει μέσα στις βίλες του έμπορου όπλων που ευθύνεται για δεκάδες θανάτους και οι περισσότερες τη ζηλεύετε και θα κάνατε κρα να ήσασταν στη θέση της. Η ηθική της τάνας σε πείραξε?
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 @apd με πειραξε που μερικοι δηλωνετε οτι δεν θα ειχατε προβλημα αμα το παιδι σας εκανε αυτη την δουλεια (πολυ φιλελευθερο αυτο ) αλλα αμα ηταν κοπελα / γυναικα σας, σας πειραζει πιο πολυ
axaxouxas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ετσι ακριβως ειναι, αν και υπαρχουν σχεσεις και 'σχεσεις'... για αυτο και ειναι ενα απο τα επαγγελματα που δεν θα εκανα ποτε, προτιμω χιλιες φορες σκουπιδιαρης παρα να εχω τον οποιονδηποτε να με αγγιζει (και οχι μονο). Μαρια ποτε μην λες ποτε και ποτε μην κρινεις ευκολα τον οποιονδηποτε Η ρημαδα η αναγκη κανει πολλα..... Σε μια αρρωστια της οποιας η θεραπεια απαιτει παρα πολυ χρημα Σε μια ατυχη σχεση με δυο παιδια χωρις τιποτα για διαβιωση η οταν τελος παντων τα περιθωρια στενευουν πολυ μπορει να ειναι μια θυσια μονοδρομος αυτο.... Σκεψου το και ετσι... Το θεμα ειναι πως θα βγει, οταν και αν βγει η κοπελα απο αυτο το καναλι ποτε, εννοω πως θα ειναι ψυχολογικα..... καθως θεωρω οτι θα εχει φθαρει σε καποιον βαθμο η ψυχικη της ακεραιοτητα... Μακαρι να λεω αρλουμπες και να ειμαι λαθος.
grigoriou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ναι θα το προτιμουσα, ο σκουπιδιαρης δεν πουλαει τουλαχιστον το σωμα του για ενα μεροκαματο Και τι εγινε που πουλας το σωμα σου? απ τη στιγμη που δε τραυματιζεται δε χανεις τιποτα. Σημασια φιλε εχει να μη πουλας τη ψυχη σου Καλυτερα να πουλας το σωμα σου παρα να μαζευεις τα σκουπιδια και τις ακαθαρσιες(εμετοι, περιοδοι, σκατα κλπ) των αλλων. Ερωτηση για τους ανδρες του φορουμ, αμα η κοπελα σας (πρωην και νυν) εκανε αυτο το επαγγελμα θα σας πειραζε? Στην τελικη ενα απλο επαγγελμα δεν ειναι? :rolleyes: Θα προτιμουσαμε φυσικα να εκανε ενα αλλο καλυτερο επαγγελμα. Προτιμω τη γκομενα μου επιχειρηματια ή διευθυντρια παρα σκουπιδιαρα ή που@@.
bluesattack Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/Germany/323707.html
axaxouxas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Θα προτιμουσαμε φυσικα να εκανε ενα αλλο καλυτερο επαγγελμα. Προτιμω τη γκομενα μου επιχειρηματια ή διευθυντρια παρα σκουπιδιαρα ή που@@. Η σκουπιδιαρα δεν εχει ψυχη δηλαδη και δεν μας κανει ?αμαν με τις κοινωνικες θεσεις και τα εργασιακα στατους..... Υγ. δεν σου την λεω και μην το παρεις στραβα απλα ανοικτο λιγο μυαλο ρε παιδια
μαφαλντα Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Θέλω να ξεράσω. Αντρική πορνεία ούτε λόγος.Πονάει εεε;;;
The_Judas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Θέλω να ξεράσω. Αντρική πορνεία ούτε λόγος.Πονάει εεε;;; Το όνειρο του κάθε άντρα είναι να κάνει σεξ και να πληρώνεται. Δυστυχώς δεν υπάρχει ζήτηση
grigoriou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Η σκουπιδιαρα δεν εχει ψυχη δηλαδη και δεν μας κανει ? αμαν με τις κοινωνικες θεσεις και τα εργασιακα στατους..... Υγ. δεν σου την λεω και μην το παρεις στραβα απλα ανοικτο λιγο μυαλο ρε παιδια Ολοι οι ανθρωποι εχουν ψυχη αλλα αν ειναι να διαλεξεις τι θα παρεις, τη σκουπιδιαρα ή τη διευθυνταρα?
Garnele Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Προτιμω τη γκομενα μου επιχειρηματια ή διευθυντρια παρα σκουπιδιαρα ή που@@. Αυτό το φετίχ είναι πιο διασκεδαστικό, πράγματι. ("Γλύψε μου το τακούνι ποταπό σκουλήκι" κτλ) Σκέψου όμως ότι η πόρνη μπορεί πιο εύκολα να παίξει το ρόλο αυτό, απ' ό,τι η επιχειρηματίας το ρόλο της πόρνης.
chill Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σκέψου όμως ότι η πόρνη μπορεί πιο εύκολα να παίξει το ρόλο αυτό, απ' ό,τι η επιχειρηματίας το ρόλο της πόρνης. Μια χαρά την παίζουν την πόρνη όλες. Είναι έμφυτο χάρισμα
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Η πορνεία μία χαρά λειτούργημα είναι, ο τρόπος που εξασκείται και οι παρατρεχάμενοι είναι το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.