Προς το περιεχόμενο

Πορνεία

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλες κατηγοριες, αλλες παιρνουν 5€, αλλες 50000€... ετσι ειναι σ αυτη τη κοινωνια :rolleyes:

ΥΓ. Κατι δε καταλαβες πριν, δεν ειπα οτι θα σε περασουν οι 10 για μουρλο, ειπα οτι η μαυρουλα θα σε περασει για μουρλο(αν της πεις να παιρνει μονο εναν στους δεκα)

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

νομίζω φτάνει :P

θα βγω μπουρδελότσαρκα το βράδυ να τσιμπήσω κανα ταλέντο,θα την φτάσω στο 1000ρικο την ταρίφα και θα δεις :lol:

Δημοσ.

1) Αν μια γυναίκα πάει με 1000 άντρες μπροστά σε κάμερα είναι ηθοποιός και όχι πόρνη.

2) Αν πάει με 1000 άντρες χωρίς χρέωση, μόνο για απόλαυση δεν είναι πόρνη.

3) Αν πάει με 1000 άντρες με χρέωση (και χωρίς κάμερες) τότε θεωρείται πορνεία.

Οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι η λεπτή διαχωριστή γραμμή, τουλάχιστον νομικά.

Ηθικά δεν είναι ότι καλύτερο αλλά υπάρχουν και χειρότερα επαγγέλματα(βλέπε τεχνικός η/υ :-D ).

Οι πιο πολλοί εργαζόμενοι άλλωστε, αναγκάζονται και αυτοί πολλές φορές να υποκύπτουν στις πιέσεις του κάθε πελάτη ή του εργοδότη.

Δημοσ.

Όπως έχει πει και ο αοιδός...Η διαφορά από πουτ@ν@ σε πουτ@ν@ είναι μία, η μία βγάζει μεροκάματο και η άλλη κάνει ληστεία.....Ολες το κάνουν είτε λέγεται λεφτά άμεσα πληρωτέα είτε δώρα....απλά στην πρώτη περίπτωση είναι λίγο πιο εμφανές...

Δημοσ.

1) Αν μια γυναίκα πάει με 1000 άντρες μπροστά σε κάμερα είναι ηθοποιός και όχι πόρνη.

2) Αν πάει με 1000 άντρες χωρίς χρέωση, μόνο για απόλαυση δεν είναι πόρνη.

3) Αν πάει με 1000 άντρες με χρέωση (και χωρίς κάμερες) τότε θεωρείται πορνεία.

Οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι η λεπτή διαχωριστή γραμμή, τουλάχιστον νομικά.

Πολυ σωστα τα 1)2)3) σου. Εγω βλεπω πολυ καθαρη τη διαχωριστικη γραμμη, γιατι τι λες λεπτη?

Αλλο ηθοποιος-μοντελο, αλλο πορνη. Χωρις χρεωση φυσικα δεν εισαι πορνη. Με χρεωση εισαι.

Δεν ακουγεται πολυ απλο?

Δημοσ.

Σε περιπτωση που συνεχιζουμε οντοπικ καταθετω και 'γω την δικη μου αποψη:

Δεν μισω τις ιεροδουλες. Καλα να ειναι εκει που ειναι αλλα απο μενα σεβασμο δεν εχουνε. Μηδεν. Δεν αναφερομαι σε αυτες που πεφτουνε θυμα τραφικιν και απειλουνται με την ζωη τους κλπ αλλα απο το το στυλ Τζουλια (κορμαρα εχω, ολοι με θελουν, αφου μπορω ας το κανω - ευκολο ειναι, τι διαολο δεν θα εξαργυρωσω τα κάλη μου;).

Να σε πηδαει ο αλλος για λεφτα ειναι η απολυτη ξεφτιλα. Πρωτου αρχισουν οι εξυπναδες τυπου "μα σε τοσες δουλειες το αφεντικο πηδαει τον εργαζομενο :mrgreen: " μου φαινεται γελοιο να εξισωθουν αυτα με ατακες πυροτεχνηματα. Οπως αντιστοιχα χασμουριεμαι οταν ακουω για την απογοητευτικη ωρες ωρες δημοκρατια της ελλαδος οτι ειναι φασιστικη (βλ. ΜΑΤ) λες και εδω δολοφονει η κυβερνηση κατα συρροη δημοσιογραφους, επιχειρηματιες, αντιπαλους πολιτικους κλπ.

Μιλαμε για πήδημα που περιλαμβανει ιδρωτα, σπερμα και μπινελικι και οχι χαριτωμενιες απο Γλυκια μου Ιρμα και Pretty Woman

Οσο για τις δυσκολιες της κοινωνιας κλπ το ξερω και το καταλαβαινω ΑΛΛΑ μια βιζιτου το κανει επειδη μπορει. Αν ητανε πανασχημη κατα ενα μαγικο τροπο θα επιβιωνε ΑΛΛΙΩΣ (δυσκολα ζορικα επαγγελματα που συνηθως ειναι τελευταια σε επιλογη). Δικαιολογια δεν υπαρχει.

Υ.Γ δεν ειμαι 80 χρονων αλλα βαριεμαι την τοση "ανοιχτομυαλη" αντιμετωπιση του θεματος περι γυναικείας χειραφέτησης, σεβασμο σε επιλογη ενηλικου κλπ. Ετσι για την ιστορια εχω γνωρισει πουτανες, ως και φιλοξενησει μια αλλα ΠΟΤΕ δεν εχω πληρωσει για σεξ με μια απο αυτες

Δημοσ.

Δεν θα πήγαινα ποτε με πόρνες γιατί θεωρώ ξεφτίλα να πληρώσω για να πηδήξω.

Τις λυπάμαι (και δεν το λέω ειρωνικά) που πολλές από αυτές αναγκάστηκαν να βγούν στο κλαρί.

Από ηθικής πλευράς πάλι δεν έχω γνώμη γιατί δεν το θεωρώ ντροπή , απλά κάνουν κακό στον εαυτό τους πολλές φορες χωρίς να έχουν επιλογή.

αυτά. :mellow:

Δημοσ.

Καλα εκανε και την εβαλε, 250 ευρω ειναι αυτα.

Τις λυπάμαι (και δεν το λέω ειρωνικά) που πολλές από αυτές αναγκάστηκαν να βγούν στο κλαρί.

Από ηθικής πλευράς πάλι δεν έχω γνώμη γιατί δεν το θεωρώ ντροπή , απλά κάνουν κακό στον εαυτό τους πολλές φορες χωρίς να έχουν επιλογή.

αυτά. :mellow:

Toυς σκουπιδιαρηδες (ή αλλα παρεμφερη επαγγελματα) που αναγκαστηκασν να κανουν αυτη τη δουλεια τους λυπασαι επισης?

Κακο στον εαυτο τους γιατι κανουν??

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά η πουτάνα είναι αυτή που πάει με όλους και η καριόλα είναι αυτή που πάει με όλους.. εκτός από σένα. Με ή χωρίς χρέωση. :P

Μιας που αρχίσαμε την σημασιολογία δηλαδής..

Επίσης

Δεν θα πήγαινα ποτε με πόρνες γιατί θεωρώ ξεφτίλα να πληρώσω για να πηδήξω.

Την πόρνη δεν την πληρώνεις για να την πηδήξεις. Την πληρώνεις για να φύγει αφού την πηδήξεις.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά η πουτάνα είναι αυτή που πάει με όλους και η καριόλα είναι αυτή που πάει με όλους.. εκτός από σένα. Με ή χωρίς χρέωση. :P

Μιας που αρχίσαμε την σημασιολογία δηλαδής..

Επίσης

Την πόρνη δεν την πληρώνεις για να την πηδήξεις. Την πληρώνεις για να φύγει αφού την πηδήξεις.

Σωστοτατος .... :D :D :D :D :D

Δημοσ.

θεωρώ ξεφτίλα να πληρώσω για να πηδήξω.

Κατά κάποιον τρόπο πληρώνεις όποια και να πηδάς. Ίσως να μην είναι τόσο εμφανές όπως στην περίπτωση της πόρνης αλλά κάτσε και αναλογίσου το τι έξοδα έχεις κάνει για τις εκάστοτε κοπέλες σου.....

Τhis much i liek :-)

Δημοσ.
Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με πουτάνες, αλλά ούτε θεωρώ ξεφτίλα το σπορ. Έχω έναν φίλο που και ωραίο παιδί είναι και γκόμενες έχει, αλλά τις πουτάνες δεν τις εγκαταλείπει με τίποτε. Πέρα από τα θύματα του τραφικινγκ και της οικονομικής εξαθλίωσης, υπάρχουν αρκετές που το κάνουν γιατί γουστάρουν το σεξ και την ατμόσφαιρα. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έχει δηλώσει πχ πως το έχει κάνει ένα διάστημα για την εμπειρία. Όπως σε όλα τα επαγγέλματα ο καθένας το κάνει για τους δικούς του λόγους κι αυτό δεν έχει να κάνει με ανοιχτό μυαλό ή χειραφέτηση, αλλά με σεβασμό στις επιλογές.
Δημοσ.

Δεν μισω τις ιεροδουλες. Καλα να ειναι εκει που ειναι αλλα απο μενα σεβασμο δεν εχουνε. Μηδεν. Δεν αναφερομαι σε αυτες που πεφτουνε θυμα τραφικιν και απειλουνται με την ζωη τους κλπ αλλα απο το το στυλ Τζουλια (κορμαρα εχω, ολοι με θελουν, αφου μπορω ας το κανω - ευκολο ειναι, τι διαολο δεν θα εξαργυρωσω τα κάλη μου;).

Σιγα τη κορμαρα. Η Τζουλια εξαργυρωσε το ονομα της. Πρωτη φορα μια τοσο επωνυμη εκανε κατι τετοιο.

Κι εγω στη θεση της το ιδιο θα εκανα. Εισεπραξε 150χιλ. ευρω αν θυμαμαι καλα για μια σκηνη 25'... Τοσα λεφτα τα παιρνω δουλευοντας 5 χρονια 8ωρο.

Αυτο θα πει μαγγια, της βγαζω το καπελο.

Να σε πηδαει ο αλλος για λεφτα ειναι η απολυτη ξεφτιλα.........

Γιατι ειναι απολυτη ξεφτιλα?? εδω μας πηδανε οι πολιτικοι, οι παπαδες, οι επιχειρηματιες μια ζωη και λεμε κι ευχαριστω. Εκει να στραφεις και να αναλωνεσαι, οχι σε μια Τζουλια.

.......αλλα ΠΟΤΕ δεν εχω πληρωσει για σεξ με μια απο αυτες

Ξερεις, συχνα δε προκειται για απλο σεξ, ο πελατης πραγματοποιει καποιες φαντασιωσεις του που με νορμαλ γυναικα δε θα μπορουσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...