QQTilt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Και πως να το μάθει η κοινωνία δλδ ρε Τόξο? Εννοείς τους άγνωστους που θα δεις βγαίνοντας απ το μπορντέλο? Ή τους γνωστούς, συγγενείς κλπ? Δεν πιστεύω ότι θα σε δει κάποιος διαφορετικά (για τους άντρες δεν το συζητάω καν) εκτός απ τη γκόμενα σου. Που στανταρ θα σε δει διαφορετικά
apd453 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δεν πιστεύω ότι θα σε δει κάποιος διαφορετικά (για τους άντρες δεν το συζητάω καν) εκτός απ τη γκόμενα σου. Που στανταρ θα σε δει διαφορετικά Έτσι. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που έχει πάει και το κρύβει. Δεν έχει λόγο να το κάνει άλλωστε.
evabb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Στην υπόλοιπη ευρώπη, τα ανήλικα τα πάνε σε οίκους ανοχής; Μπα δε νομίζω, μάλλον τα πηδάνε παιδεραστές. Ή υπάρχει το ιδανικό σενάριο που οι 15ρηδες τον μπήγουν σε 15ρες; Θα ήθελα να το δω αυτό. yeap μπιγουν 15χρονες. εγω να δεις σοκ που επαθα οταν προσγειωθηκα στο πανεπιστημειο και ηταν ολα τα πρωτακια με την σχεση τους απο το λυκειο.
QQTilt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Θα κάνουν και παράπονα τώρα οι Ελληνίδες οι πιο κομπλεξικές της Ευρώπης, ότι δεν υπάρχει επαρκές μπήξιμο στη χώρα..
apd453 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πάντως ο θείος μου που ζούσε Γερμανία πολλά χρόνια έπαιρνε κάθε μήνα δωράκι το penthouse στον ξάδερφο από τα 13. Η παράδοση συνεχίστηκε και όταν γύρισε Ελλάδα μέχρι που το παιδί έπιασε γκόμενα. (Φυσικά το παιδί όταν μεγάλωσε την έκανε για Γερμανία) Στη Γερμανία κάτι τέτοια είναι πολύ λογικά και συνηθισμένα. Αν το πεις σε Ελληνίδα μάνα αυτό στην καλύτερη θα σε πει ανώμαλο. Αφού το παιδί τη παίζει δηλαδή? Θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας? Κάτι παρόμοιο με τις πόρνες συμβαίνει στην Ελλάδα. Υποκρισία.
QQTilt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ξέρεις μήπως που μπορούμε να βρούμε όλα τα εξώφυλλα του ελληνικού Penthouse?
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Πάντως ο θείος μου που ζούσε Γερμανία πολλά χρόνια έπαιρνε κάθε μήνα δωράκι το penthouse στον ξάδερφο από τα 13. Η παράδοση συνεχίστηκε και όταν γύρισε Ελλάδα μέχρι που το παιδί έπιασε γκόμενα. (Φυσικά το παιδί όταν μεγάλωσε την έκανε για Γερμανία) Στη Γερμανία κάτι τέτοια είναι πολύ λογικά και συνηθισμένα. Αν το πεις σε Ελληνίδα μάνα αυτό στην καλύτερη θα σε πει ανώμαλο. Αφού το παιδί τη παίζει δηλαδή? Θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας? Κάτι παρόμοιο με τις πόρνες συμβαίνει στην Ελλάδα. Υποκρισία. Αυτό δεν το λές σε καμία περίπτωση ανοιχτόμυαλο, αφού κάλλιστα ο θείος σου παίζει να το έκανε "για να μην γίνει ΠΟΥΣΤΗΣ το παιδί". Κουτοπόνηρη λογική που ουκ ολίγοι έχουν.
axaxouxas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Το σεξ πουλαει , και οσο πουλαει, θα υπαρχουν και πορνες, και ροζ τηλεφωνα και πορνο ταινιες. Ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Σωστοτατη !!!!! Γιατί ο έρωτας (αγοραίος ή μη) διαφθείρει και σε κάνει να λοξοδρομείς από τους Υψηλούς Στόχους. Θα πηγαίνει ο ευγενής νέος στο νοσοκομείο να δει τον άρρωστο παππού του, έχοντας 20€ στην τσέπη για να του πάρει λέλουδα. Εκεί που πάει να μπεί μέσα, πέφτει το μάτι του στο διπλανό χαμαιτυπείο την 18χρονη Ραμόνα να του χαμογελά στην πόρτα. "Οκ, ένα τεταρτάκι θα κάνω" , πάει, σκάει τα 20, μπήγει. Μετά φεύγει και από ντροπή που χάλασε τα λεφτά και δεν θα πάρει λέλουδα στον παππού, και από αδιαφορία "ντάξ γαμήσαμε, ποιός τον γαμεί τον παππού". Αλητεία. Ασέβεια. Θα πηγαίνει ο μελετηρός νεανίας στη βιβλιοθήκη να μελετήσει. Στην είσοδο θα βλέπει από δίπλα την Ιρίνα μόνο με το στρίνγκ και ένα τούλι να του γνέφει "Ψιτ γκυαλάκια άσε τα βιβλία κι έλα εντώ να σε μάτω κόλπα". Πάει, πέταξε η γνώση. Θα πηγαίνει ο άλκιμος παίς στο αθλητικό κέντρο να γυμνάσει το ναό του πνεύματος παίζοντας π.χ. μπάσκετ. Μπαίνοντας θα τσεκάρει δίπλα τη Ζλάτα με βυζιά μεγέθους μπάλας μπάσκετ το καθένα και θα σκέφτεται "μαλάκας είμαι να παίζω με μια μπάλα; καλύτερα να παίξω με 2". Καληνύχτα εκγύμναση, καλημέρα τρυφηλότητα. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό όμως να βγει άντρας και να πει ότι δεν έχει πηδήξει εδώ και 6 μήνες, ας πούμε... Ας μη σχολιάσω σε τι κοινωνία ζούμε... Και γιατί να βγει να πει ότι έχει 6 μήνες να ζμπρώξει? Τώρα θυμήθηκα μια κοπελια 19 χρονων που πηγαίναμε στην ίδια σχολη και μια φορα στις αρχές που σχεδόν δεν ήξερε κανεις κανέναν ήμασταν παρέα πολλά παιδιά και λέγαμε διαφορα και λέει ξαφνικά στο άσχετο "ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ , το αγόρι μου δεν το αφήνω να με ακουμπήσει πριν το γάμο!" Και συνέχισε μπαίνοντας σε λεπτομέρειες που βαριέμαι να γράψω. Τραγικό..
apd453 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αυτό δεν το λές σε καμία περίπτωση ανοιχτόμυαλο, αφού κάλλιστα ο θείος σου παίζει να το έκανε "για να μην γίνει ΠΟΥΣΤΗΣ το παιδί". Κουτοπόνηρη λογική που ουκ ολίγοι έχουν. Μάλλον δεν είχες σχέσεις με λαζογερμανούς ποτέ γι' αυτό τα λες αυτά. Οι άνθρωποι δεν έχουν την κουτοπονηριά του οριτζινάλε Έλληνα. Στη Γερμανία ο δονητής σε μαγαζί γωνία βιτρίνα πάει σύννεφο. Είναι αλλιώς οι άνθρωποι σε τέτοια θέματα όσο και αν σου φαίνεται περίεργο.
axaxouxas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι αλλα το προβλημα μου δεν μου το λυσε κανεις.Υποθετουμε οτι εχω καιρο να πηδηξω,καιγομαι βρε χριστιανε ,γκομενα δεν βγαζω με την καμια,ειμαι για τα μπαζα απο εμφανιση σου λεω ρε φιλε η δεν ξερω πως να προσεγγισω το απεναντι πιπινακι,γενικα ειμαι λιγο περιορισμενης ,ερωτω κατα ποσο ειναι κακο να παω σε πουτανα?Ειναι κοινωνικα αποδεκτο?Δλδ να βγαινω κ να το λεω οτι πηγα σε πουτανα η μπα? Γιατι να μην ειναι κοινωνικα αποδεκτο ? Μια χαρα ειναι .... Το ολο θεμα ειναι εγκειται στο αν σε γεμιζει εσενα ψυχολογικα μια τετοια συνευρεση.... Η κοπελα δεν θα σε δεχτει για τα ωραια σου ματια η το αστραφτερο σου χαμογελο οποτε αποχωρωντας απο τον οικο της ηδονης κατα 90% δεν θα νιωθεις αυτο που ισως φανταζοσουν. Φυσικα ολο αυτο ειναι πολυ καλυτερο απο το να γινεις βιαστης ....
RedPanda Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Αυτό δεν το λές σε καμία περίπτωση ανοιχτόμυαλο, αφού κάλλιστα ο θείος σου παίζει να το έκανε "για να μην γίνει ΠΟΥΣΤΗΣ το παιδί". Κουτοπόνηρη λογική που ουκ ολίγοι έχουν. Σο ματζ γουίζντομ ο θείος. Μάλλον δεν είχες σχέσεις με λαζογερμανούς ποτέ γι' αυτό τα λες αυτά. Οι άνθρωποι δεν έχουν την κουτοπονηριά του οριτζινάλε Έλληνα. Μάλλον σε άλλη γερμάνια έζησα εγώ, χειρότεροι είναι από τους οριτζινάλε ! Στο θέμα λοιπών παραδοσιακών πρακτικών εννοώ. Το ότι η βιομηχανία του sex είναι σε άλλο επίπεδο στο DE αυτό είναι άλλο, μια πραγματικότητα που δέχονται. ( αλλά το παιδί π****ς και κουμ*****ς μη γίνει !) ερωτω κατα ποσο ειναι κακο να παω σε πουτανα? Υποστηρίζεις εμπόριο λευκής (και έγχρωμης) σαρκός
Marria Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Και γιατί να βγει να πει ότι έχει 6 μήνες να ζμπρώξει? Τώρα θυμήθηκα μια κοπελια 19 χρονων που πηγαίναμε στην ίδια σχολη και μια φορα στις αρχές που σχεδόν δεν ήξερε κανεις κανέναν ήμασταν παρέα πολλά παιδιά και λέγαμε διαφορα και λέει ξαφνικά στο άσχετο "ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ , το αγόρι μου δεν το αφήνω να με ακουμπήσει πριν το γάμο!" Και συνέχισε μπαίνοντας σε λεπτομέρειες που βαριέμαι να γράψω. Τραγικό.. Νταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο, ο καθενας μας εχει τις δικες του αντιληψεις, πιο τραγικο θα εβρισκα αν το αγορι πιεζε εντονα να ολοκληρωσουν την σχεση και η κοπελα δεν ηθελε. ΟΛα εχουν τον καιρο τους, και πολλες φορες και η οικογενεια παιζει σημαντικο ρολο. Ιδιως για τα κοριτσια η οικογενεια ειναι πιο προστατευτικη.
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Νταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο, ο καθενας μας εχει τις δικες του αντιληψεις, πιο τραγικο θα εβρισκα αν το αγορι πιεζε εντονα να ολοκληρωσουν την σχεση και η κοπελα δεν ηθελε. ΟΛα εχουν τον καιρο τους, και πολλες φορες και η οικογενεια παιζει σημαντικο ρολο. Ιδιως για τα κοριτσια η οικογενεια ειναι πιο προστατευτικη. Μα το τραγικό ήταν που όλα αυτά τα έλεγε σε μια ΜΕΓΑΛΗ παρέα από αγνωστους (2-3 ημερες μας ήξερε).
Marria Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μα το τραγικό ήταν που όλα αυτά τα έλεγε σε μια ΜΕΓΑΛΗ παρέα από αγνωστους (2-3 ημερες μας ήξερε). E αυτο ειναι ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.