tsakonas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 18's only ειναι συνηθως.... ασχετα αν δεν ισχυεει παντα
-nick- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 γι αυτο παμε κατα διαολου. γτ τα 15χρονα δεν τον μπιγουν και βγαινουν κομπλεξικα μετα. Χμ θα ελεγα πως ειμαι φουλ υπερ οι νεοι να εχουν σεξουαλικες εμπειριες απο μικρη ηλικια. Αν κ εγω αργησα (μετα την ενηλικιωση)
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δε διαφωνώ αρκεί να έχει μείνει αρκετό μέλι και για μένα. Όχι να το έχουν φάει όλο οι υπόλοιποι κι εγώ να γλύφω τα τοιχώματα. Ta cheesy onliners έχουν δύο όψεις. Πάντα. Ακόμα πιο cheesy είναι οι τυροβρωμίκουλες που σπιλώνουν με ευτελείς εξυπνακίστικες αναλύσεις ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗΣ ΣΟΦΙΑΣ όπως αυτό που έγραψα.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 18's only ειναι συνηθως.... ασχετα αν δεν ισχυεει παντα Καλά το ίδιο παίζει κι εδώ. Αν ο νέος μεγαλοδείχνει λίγο τον περνάνε μέσα ειδικά αν έχει συνοδεία από μεγαλύτερο. Απλά επειδή οι βορειότερες φυλές είναι πιο αυστηρές συνήθως με αυτά τα πράγματα, αν όχι αυστηρές πιο σοβαρές. Πχ τα μπουρδέλα έχουν καλύτερο image και δεν είναι σε περιοχές πολύ υποβαθμισμένες. Ακόμα πιο cheesy είναι οι τυροβρωμίκουλες που σπιλώνουν με ευτελείς εξυπνακίστικες αναλύσεις ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗΣ ΣΟΦΙΑΣ όπως αυτό που έγραψα. Τι να κάνουμε ο καθένας επιλέγει όπως θέλει για τον εαυτό του. Σε άλλον αρέσουν οι πουτάνες, σε άλλον μια μέση λύση κ σε άλλους οι παρθένες. Μπορεί να είναι κι ανατομικό το θέμα. Πάντως καλό θα ήταν όταν μιλάμε για κοινόχρηστα δοχεία με μέλι να μην χρησιμοποιούνται συνθετικά της λέξης "βρωμιά" στο στόμα μας. Δε συμφέρει. Πάντως δεκτή η άποψή σου, θυμάμαι πως συγκατοικούσες και με ρωσίδα. Φαντάζομαι έληξε καλά ε;
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ύπουλε. Έβγαλες κρυπτονίτη σε φιλικό ματς. Θα στη φυλάω.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ύπουλε. Θα στη φυλάω. Ωχ, τη γάμησα τώρα εννοείτε όχι την Ρωσίδα, δεν είμαι τόσο ύπουλος
freedubus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Η Ρωσσίς μου, ουτιδανέ Κομιτατζή, ήτο υπερσυντηρητική Μοσκοβίτισσα γόνος ευγενούς οικογενείας υποψήφια διδάκτωρ, επιστήμων, όχι κωλομπαροθρεμμένη. Πιφ. Ορίστε, ηνεγκάσθην να υποπέσω στο δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης επίπεδό σου δια να διευκρινίσω οριστικώς το θέμα ταύτο.
Greco Mascara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 το θέμα ταύτο.... ...και μάμπουλε και μιτζι τάλαρο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι αλλα το προβλημα μου δεν μου το λυσε κανεις.Υποθετουμε οτι εχω καιρο να πηδηξω,καιγομαι βρε χριστιανε ,γκομενα δεν βγαζω με την καμια,ειμαι για τα μπαζα απο εμφανιση σου λεω ρε φιλε η δεν ξερω πως να προσεγγισω το απεναντι πιπινακι,γενικα ειμαι λιγο περιορισμενης ,ερωτω κατα ποσο ειναι κακο να παω σε πουτανα?Ειναι κοινωνικα αποδεκτο?Δλδ να βγαινω κ να το λεω οτι πηγα σε πουτανα η μπα?
Greco Mascara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Παίχτηνα. με τ' αριστερό,νάχει και έστημα
Traumatias Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι αλλα το προβλημα μου δεν μου το λυσε κανεις.Υποθετουμε οτι εχω καιρο να πηδηξω,καιγομαι βρε χριστιανε ,γκομενα δεν βγαζω με την καμια,ειμαι για τα μπαζα απο εμφανιση σου λεω ρε φιλε η δεν ξερω πως να προσεγγισω το απεναντι πιπινακι,γενικα ειμαι λιγο περιορισμενης ,ερωτω κατα ποσο ειναι κακο να παω σε πουτανα?Ειναι κοινωνικα αποδεκτο?Δλδ να βγαινω κ να το λεω οτι πηγα σε πουτανα η μπα? Κοίτα, αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν και νόμιμα μπουρδέλα.Γιατί έτσι ο κάθε στερημένος, ανώμαλος, αρρωστημένος κ.τ.λ. έχει κάπου να πάει να ξεδώσει, να μην βιάσει και το πρώτο θύμα που θα βρει μπροστά του... Ναι είναι κοινωνικά αποδεκτό, δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό όμως να βγει άντρας και να πει ότι δεν έχει πηδήξει εδώ και 6 μήνες, ας πούμε... Ας μη σχολιάσω σε τι κοινωνία ζούμε...
apd453 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό όμως να βγει άντρας και να πει ότι δεν έχει πηδήξει εδώ και 6 μήνες, ας πούμε... 6 μήνες χωρίς οργασμό? Εκεί να δεις σε τι κοινωνία θα ζούσες.
-nick- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι είναι κοινωνικά αποδεκτό, δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό όμως να βγει άντρας και να πει ότι δεν έχει πηδήξει εδώ και 6 μήνες, ας πούμε... Δεν ειναι ? Το τι ειναι κοινωνικα αποδεκτο και τι οχι εξαρταται και απο τους ανθρωπους που συναναστρεφεται ο καθενας. Επομενως εχουμε κ μεις σαν μοναδες καποια βαθμο συνδιαμορφωσης.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ενταξει ενας αντρα μπορει να εχει πολλους κ ικανοποιητικους οργασμους γρηγορα κ ευκολα μεσα σε ενα τυπικο 24ωρο χωρις να κανει σεξ.Απλα σκεφτομουν πιο γενικα,στο κοντεξτ δλδ της κοινωνιας,πως βλεπουμε εμεις την πορνεια,δλδ κατα ποσο ειναι αποδεκτη κτλ
Greco Mascara Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό όμως να βγει άντρας και να πει ότι δεν έχει πηδήξει εδώ και 6 μήνες, ας πούμε... Ας μη σχολιάσω σε τι κοινωνία ζούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.