Προς το περιεχόμενο

Πορνεία

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mα ειναι παρα πολλοι οι ανθρωποι που δεν χαιρονται με το επαγγελμα τους.

Oμοιως και οι πορνες μια χαρα επαγγελμα εχουν.

Γιατι δεν ειναι σωστο? Εξαλλου δε μιλαμε για γαμο.

Kαι ποιοι ακριβως θα τη κληρονομησουνε? ενημερωσε μας.

Δηλαδή αφού θεωρείς μια χαρά το επάγγελμα τους δεν θα σε πείραζε αν κάποιο κοντινό σου συγγενικό πρόσωπο το ακολουθούσε έτσι ? Και μην νομίσεις ότι στην λέω τώρα , γιατί αυτό κατάλαβα.

Οι σκουπιδιάρηδες που το λέτε και το ξαναλέτε είναι μια χαρά επάγγελμα γιατί φοράνε τα γάντια και τις μάσκες τους ,μαζεύουν τους κάδους τους βάζουν στα φορτηγά και τους αδειάζουν , άντε μερικές φορες μαζεύουν και με τα γάντια μερικές σακούλες που είναι απέξω.

Και μου το συγκρίνεις με την δουλειά της πόρνης που πρέπει να ανεχτεί τον κάθε άσχημο , γερο , λιγδιάρη , ανώμαλο η ακόμα και ψυχακια. Και δεν μιλάω για αυτές που το διάλεξαν αλλα για αυτές που τις έβγαλαν στην πορνεία νταβατζήδες.

Άποψη μου είναι και σε οποιον αρέσει, δεν γίνετε να συμφωνούμε σε όλα, σωστά? ;)

Συνεχίστε την κουβέντα μονοι σας , βαρέθηκα. :mellow:

Δημοσ.

Δηλαδή αφού θεωρείς μια χαρά το επάγγελμα τους δεν θα σε πείραζε αν κάποιο κοντινό σου συγγενικό πρόσωπο το ακολουθούσε έτσι ? Και μην νομίσεις ότι στην λέω τώρα , γιατί αυτό κατάλαβα.

Στην Ελλάδα θα με πείραζε γιατί τη πορνεία την ελέγχει ο υπόκοσμος και είμαστε λίγο περισσότερο πουριτανοί.

Σε μια χώρα Π.Χ. Ολλανδία δε θα είχα μεγάλο πρόβλημα.

Με λίγα λόγια αν της άρεσε σαν επάγγελμα (δεν το έκανε με το ζόρι), ήξερα ότι δεν κινδυνεύει, ο κόσμος ήταν πιο δεκτικός και σεξουαλικά απελευθερωμένος.

Δημοσ.

η σεξουαλικη απελευθερωση δεν εχει σχεση με την αποδοχη της πορνειας...μην τα βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι αυτα τα δυο.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα θα με πείραζε γιατί τη πορνεία την ελέγχει ο υπόκοσμος και είμαστε λίγο περισσότερο πουριτανοί.

Σε μια χώρα Π.Χ. Ολλανδία δε θα είχα μεγάλο πρόβλημα.

Με λίγα λόγια αν της άρεσε σαν επάγγελμα (δεν το έκανε με το ζόρι), ήξερα ότι δεν κινδυνεύει, ο κόσμος ήταν πιο δεκτικός και σεξουαλικά απελευθερωμένος.

Δε θα είχες μεγάλο πρόβλημα να σου πηδάνε Ολλανδοί τη γκόμενα συστηματικά αν δεν το έκανε με το ζόρι και δεν κινδύνευε; Σοβαρά; Μα, που πήγαν όλοι οι άντρες τέλος πάντων...

Δημοσ.

Δε θα είχες μεγάλο πρόβλημα να σου πηδάνε Ολλανδοί τη γκόμενα συστηματικά αν δεν το έκανε με το ζόρι και δεν κινδύνευε; Σοβαρά; Μα, που πήγαν όλοι οι άντρες τέλος πάντων...

Είπα εγώ τη γκόμενά? Συγγενικό πρόσωπο ρώτησε ο άλλος.

Αν ξέρεις εξ αρχής ότι είναι της δουλειάς και την έχεις για μόνο για το σεξ από την άλλη γιατί να σε χαλάσει?

Το μόνο που αλλάζει είναι ότι χώνεις τζαμπέ

Δημοσ.

Και δεν έχεις πρόβλημα να χώνεις μια που χώνουν όλοι; Προσωπικά αν ξέρω ότι ένα γκομενέτο είχε πολλούς εραστές δεν το πλησιάζω, δεν ξέρω δεν μου κάνει αίσθηση να γίνω ένας από τους πολλούς.......πόσο μάλλον αν είναι πόρνη, ούτε από δίπλα, αηδία.

Δημοσ.

Εδώ δε θα είχε πρόβλημα να είναι η μάνα του επαγγελματίας πόρνη. Όχι, μπράβο από μένα, χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι σε μια κοινωνία για να πάει μπροστά.

Δημοσ.

Η ηθική είναι δημιούργημα του ανθρώπου από την άλλη.

Ποιος ξέρει? Μετά από ένα νέο big bang μπορεί το να είσαι πόρνη να είναι το σούπερ ατού.

Δημοσ.

Η ηθική είναι δημιούργημα του ανθρώπου από την άλλη.

Ποιος ξέρει? Μετά από ένα νέο big bang μπορεί το να είσαι πόρνη να είναι το σούπερ ατού.

το ιδιο και δολοφονος.γιατι οχι;

Δημοσ.

πόσο μάλλον αν είναι πόρνη, ούτε από δίπλα, αηδία.

Γιατί?

το ιδιο και δολοφονος.γιατι οχι;

Άκυρος παραλληλισμός. Η πόρνη δεν αφαιρεί τη ζωή κανενός, ούτε κάνει κακό σε κανέναν.

Πουλάει απλά το σώμα της. Δικαίωμα της. Αν θες πληρώνεις για τις υπηρεσίες της.

Δημοσ.

Γιατί?

Δεν νομίζω να χρειάζεται να δικαιολογήσω γιατί μου προκαλεί αηδία μια γυναίκα την οποία έχουν αγγίξει άπειροι άνδρες........

Τώρα θα μου πεις, "εσύ μόνο παρθένες πηδάς" :P, όχι αλλά θεωρώ απόλυτα ντεκαβλέ μια παρτόλα πόσο δε μάλλον μια πόρνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...