-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 .Και ναι , αμα λαχει θα εβγαιναν σαββατο βραδυ για 'σουβλακι' στο χερι , καβαλα στο παπακι, αρκει να ειναι με τον ανθρωπο που αγαπουν. Καλα εννοειται πως υπαρχουν κ τετοια θυληκα. Απλα το mainstream ειναι αλλιως (οπως εξισου τραγικο ειναι κ το mainstream ανδρων) Οσο για την πορνεια, οκ, θεμα ταμπου ειναι λογικο ειναι να βλεπεις ...'default' αναμασημενες αντιληψεις , οπως και σε αλλα θεματα ταμπου (πχ ψυχοτροπες ουσιες κλπ )...
florevil Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 @-nick- Τελεια η ιστοριουλα πρωτη φορα τη διαβαζω hmm μου δινει ιδεες κιολας ^^
evabb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ρε παιδια, εχετε πιασει 21 σελιδες κουβεντα και το νοημα δεν το εχω καταλαβει; που θελετε να καταληξετε; στον αν ειναι καλη η πορνεια; στον πρεπει να υπαρχει; στο πως την βλεπει ο κοσμος;
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πανω κατω στο αν ειναι κατακριτεο η αποδεκτο Η απαντηση εμφανης για μενα
bardos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 το αν ειναι καλη η οχι η το αν πρεπει να υπαρχει ειναι υποκειμενικο εντελως. αυτο που ειναι σχεδον στανταρ ειναι οι αντιληψεις των γυναικων περι της πορνιας. δεν εχω πετυχει και καμια που να μη κραξη αν πας με πορνη κατι σχετικο. γενικα νομιζω ολες οι γυναικες κραζουν το ευκολο σεξ (οταν το κανει αλλος, οχι αν το κανουν αυτες πχ σε διακοπες και δε το ξερει κανεις) ειναι ισως ενας τροπος που τους προσδιδει αξια δηλαδη: οσο το σεξ δυσκολευει ---> αναλογα αυξανεται και η αξια τους στην αγορα. οσο το σεξ γινεται ευκολοτερο μειωνεται και η αξια της γυναικας στην αγορα το αγορα εννοω την αγορα του "δωρεαν" σεξ και των σχεσεων και της θεσης τους στην κοινωνια γενικοτερα
evabb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 βασικα κανεις δεν εχει πει το προφανες. η πορνεια ειναι το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου. απο την στιγμη που υπαρχει τοσες χιλιαδες χρονια σημαινει οτι υπαρχει ζητηση και αναγκη. οπως υπαρχει αναγκη για γιατρους για τεχνιτες κτλ. καλως η κακως ετσι ειναι τα πραματα. το αν ειναι αποδεκτο η οχι ειναι προσωπικη αποψη που βασιζεται σε εμπειριες. το θεωρω πολυ χαζο να βγαινει μια οποιαδηποτε γυναικα και να σκιζει τα ιματια της για το αν πρεπει να υπαρχουν η οχι πορνες απο την στιγμη που δεν την αφορουν ως αγοραστικο κοινο. ειναι σαν να μιλανε αντρες για σερβιετες. το αν ειναι καλη η οχι η το αν πρεπει να υπαρχει ειναι υποκειμενικο εντελως. αυτο που ειναι σχεδον στανταρ ειναι οι αντιληψεις των γυναικων περι της πορνιας. δεν εχω πετυχει και καμια που να μη κραξη αν πας με πορνη κατι σχετικο. γενικα νομιζω ολες οι γυναικες κραζουν το ευκολο σεξ (οταν το κανει αλλος, οχι αν το κανουν αυτες πχ σε διακοπες και δε το ξερει κανεις) ειναι ισως ενας τροπος που τους προσδιδει αξια δηλαδη: οσο το σεξ δυσκολευει ---> αναλογα αυξανεται και η αξια τους στην αγορα. οσο το σεξ γινεται ευκολοτερο μειωνεται και η αξια της γυναικας στην αγορα το αγορα εννοω την αγορα του "δωρεαν" σεξ και των σχεσεων και της θεσης τους στην κοινωνια γενικοτερα καλα αυτο περι ευκολου σεξ δωρεαν η μη ειναι μεγαλο θεμα. ειλικρινα θα ηθελα να κοπανησω πολλες γυναικες που εξισωνουν το σεξ με το χρυσομαλλο δερας ενα πραμα.
BadBoy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μου αρεσει το σημειο που εξισωνεις τις γυναικες με τις σερβιετες.
evabb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 δεν εξισωνω τπτ. υπερβολη ηταν για να περασω το μηνυμα μου.
bardos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 βασικα κανεις δεν εχει πει το προφανες. η πορνεια ειναι το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου. απο την στιγμη που υπαρχει τοσες χιλιαδες χρονια σημαινει οτι υπαρχει ζητηση και αναγκη. οπως υπαρχει αναγκη για γιατρους για τεχνιτες κτλ. καλως η κακως ετσι ειναι τα πραματα. το αν ειναι αποδεκτο η οχι ειναι προσωπικη αποψη που βασιζεται σε εμπειριες. το θεωρω πολυ χαζο να βγαινει μια οποιαδηποτε γυναικα και να σκιζει τα ιματια της για το αν πρεπει να υπαρχουν η οχι πορνες απο την στιγμη που δεν την αφορουν ως αγοραστικο κοινο. ειναι σαν να μιλανε αντρες για σερβιετες. καλα αυτο περι ευκολου σεξ δωρεαν η μη ειναι μεγαλο θεμα. ειλικρινα θα ηθελα να κοπανησω πολλες γυναικες που εξισωνουν το σεξ με το χρυσομαλλο δερας ενα πραμα. ε ναι αυτο ξεκιναει απο το οτι η γυναικα ως πιο αδυναμη (τα παλια χρονια): -συχνα χρειαζεται προστασια. ο πολεμιστης θα την προστατευσει και αυτη θα του προσφερει το μονο πραγμα που μπορει. το μουνι της και τη φροντιδα της. αλλιως ουτως η αλλως ο πολεμιστης μπορει να το παρει το πρωτο και με αλλους τροπους -ως πιο αδυναμη δεν ειναι ευκολο να δουλεβει ολη μερα στο χωραφι, να κοβει ξυλα, να κυνηγαει η αλλες χειρονακτικες δουλιες που γινοντουασαν τα χρονια που υπηρχαν μονο χειρονακτικες δουλιες. ετσι βαζει καποιον αλλον να τα κανει για αυτην αμεσα η εμμεσα (με ανταλαγμα στην αρχη υλικα αργοτερα χρηματα) και αυτη του δινει το μονο που μπορει να του δωσει ευκολα. ΟΜΩΣ αν υπαρχει υπερπροσφορα μουνιου, το μουνι πλυθοριζεται και δεν εχει κανενας ορεξη να δωσει 1 κιλο ντοματες για να γαμησει (για τα παλιαα χρονια μιλαμε παντα). ετσι πρεπει το μουνι να ειναι δυσκολο. αυτο με τον καιρο περναει στο dna και φτανουμε στις μερες μας που οταν μια γυναικα νιωσει οτι απειλειται αυτο το ατου που εχει μεσω του οποιου μπορει να ελεγχει 1 η περισσοτερους αντρες για να καλυπτει τις οποιες αναγκες της (υλικες η συναισθηματικες) νευριαζει. μη ξεχναμε εξαλου οτι σε κοινωνιες που η γυναικα εχει τροπους να ζησει χωρις να εξαρτα την επιβιωση της απο καποιον αντρα (πχ να κανει 1 δουλια γραφειου η κατι που δε χρειαζεται δυναμη τελοσπαντον αλλα να αμειβεται καλα) το σεξ εγινε ευκολοτερο σιγα σιγα ειναι καπως υπεραπλουστευμενη η αποψη και δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι σωστη αλλα σιγουερα ειναι πολυ πιθανη. και κατι αλλο... ευα ευα ευα.... δικο σου!!
bluesattack Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 To κατα ποσο αποδεκτο ειναι για τον καθενα, ειναι προσωπικο θεμα,που εξαρταται και απο τα βιωματα του . Σε εκεινο που χωραει περισσοτερο συζητηση και επιχειρηματολογια ειναι ( οπως και σε αλλα θεματα ) , η ποινικοποιηση η οχι imho
bardos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 σιγουρα αποποινικοποιηση οπως σε ολα. ειναι καλυτερο να μπορει οποιαδηποτε θελει να παει στο παραθυρακι της και να πουλησει το κορμι της γιατι χρειαζεται λεφτα αυτο τον καιρο η ακομα και για πλακα, αλλα να μη κνιδυνεβει απο νταβατζηδες (στη νομιμη πορνεια ο νταβατζης ειναι το κρατος/ η αστυνομια. με την εννοια οτι αν εχει ο οποιοσδηποτε νομιμος ανθρωπος προβλημα καταφευγει στην αστυνομια) να ειναι νομιμη σε καλη κατασταση υγειας και τα λοιπα, παρα να ειναι η ολη διαδικασια underground και να διεπεται απο τους αναλογους κανονες του υποκοσμου
status Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πανω κατω στο αν ειναι κατακριτεο η αποδεκτο Η απαντηση εμφανης για μενα Γιατί να γαμιέσαι στη δουλειά (μτφ) και να μην παίρνεις τίποτα και να γαμιέσαι στην δουλειά (κυρ) και να βγάζεις κανένα φράγκο. Επίσης, άνετα έκανα σχέση με πόρνη, καλύτερες από τις ερασιτέχνισσες.
aledjo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Γυρνάει ο Τοτός απο το σχολείο προβληματισμένος. - Τι έχεις παιδί μου; ρωτάει ο πατέρας του. - Να... Μας έβαλε η δασκάλα ένα θέμα "τι είναι θεωρητικό και τι πρακτικό" και δεν καταλαβαίνω την διαφορά. - Α κατάλαβα, λεει ο πατέρας του. Τώρα θα στο αναλύσω. Γυναίκα, έλα εδώ! - Ναι, άντρα μου... απαντάει η μαμά γλυκύτατα. - Αν σου δίνανε ένα εκατομμύριο θα καθόσουνα να σε πηδήξουν; - Τι λες, άντρα μου, μπροστά στο παιδί; Τι πράγματα είναι αυτά; - Αν σου δίνανε 500 εκατομμύρια; - 500 εκατομμύρια; Πολλά τα λεφτά... Θα αγοράζαμε νέο σπίτι, θα είχαμε οικονομική άνεση... Τι να πω τώρα; - Κατάλαβες, Τοτέ; λέει ο μπαμπάς. - Οχι. - Μικρή, έλα εδώ! - Ναι, μπαμπακούλη, απαντά ναζιάρικα η μεγάλη κόρη. - Αν σου δίνανε ένα εκατομμύριο θα καθόσουνα να σε πηδήξουν; - Τι λες, μπαμπάκα μου!!! Τι πράγματα είναι αυτά; - Αν σου δίνανε 500 εκατομμύρια; - 500 Εκατομμύρια; Πολλά τα λεφτά... και θέλω να σπουδάσω, θα έχουμε όλοι πολλά λεφτα... Τι να πω τώρα; - Κατάλαβες, Τοτέ; λέει ο μπαμπάς. - Όχι. - Θεωρητικά... είμαστε εκατομμυριούχοι. Πρακτικά έχουμε στην οικογένεια δυό πουτάνες!
status Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Γυρνάει ο Τοτός απο το σχολείο προβληματισμένος. - Τι έχεις παιδί μου; ρωτάει ο πατέρας του. - Να... Μας έβαλε η δασκάλα ένα θέμα "τι είναι θεωρητικό και τι πρακτικό" και δεν καταλαβαίνω την διαφορά. - Α κατάλαβα, λεει ο πατέρας του. Τώρα θα στο αναλύσω. Γυναίκα, έλα εδώ! - Ναι, άντρα μου... απαντάει η μαμά γλυκύτατα. - Αν σου δίνανε ένα εκατομμύριο θα καθόσουνα να σε πηδήξουν; - Τι λες, άντρα μου, μπροστά στο παιδί; Τι πράγματα είναι αυτά; - Αν σου δίνανε 500 εκατομμύρια; - 500 εκατομμύρια; Πολλά τα λεφτά... Θα αγοράζαμε νέο σπίτι, θα είχαμε οικονομική άνεση... Τι να πω τώρα; - Κατάλαβες, Τοτέ; λέει ο μπαμπάς. - Οχι. - Μικρή, έλα εδώ! - Ναι, μπαμπακούλη, απαντά ναζιάρικα η μεγάλη κόρη. - Αν σου δίνανε ένα εκατομμύριο θα καθόσουνα να σε πηδήξουν; - Τι λες, μπαμπάκα μου!!! Τι πράγματα είναι αυτά; - Αν σου δίνανε 500 εκατομμύρια; - 500 Εκατομμύρια; Πολλά τα λεφτά... και θέλω να σπουδάσω, θα έχουμε όλοι πολλά λεφτα... Τι να πω τώρα; - Κατάλαβες, Τοτέ; λέει ο μπαμπάς. - Όχι. - Θεωρητικά... είμαστε εκατομμυριούχοι. Πρακτικά έχουμε στην οικογένεια δυό πουτάνες! Χαίρε Aledjo με τα ωραία σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.