Προς το περιεχόμενο

Πορνεία

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και για κάθε φρικαρισμένη ένας δικός μας. Σταμάτα το εδώ, πιο πολλούς μαλάκες έχουμε εμείς παρά αυτές.

Στατιστικα αδυνατον.

Δημοσ.

Τhumbs Up αν μπηκατε στο τοπικ νομιζοντας οτι ο OP ρωταει ποια ειναι τα καλυτερα πορνεια στην Ελλαδα για να παει. :mrgreen:

Δημοσ.

Τhumbs Up αν μπηκατε στο τοπικ νομιζοντας οτι ο OP ρωταει ποια ειναι τα καλυτερα πορνεια στην Ελλαδα για να παει. :mrgreen:

Κι εγώ κάτι τέτοιο νόμισα αλλά απογοητεύτηκα. Βέβαια γενικότερα τα πορνεία είναι σε άθλια κατάσταση λόγο κρίσης.

Στατιστικα αδυνατον.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Σε λίγο βγαίνουν στο φως και αντίστοιχες ψυχολογικές ερέυνες για το όλο φαινόμενο, "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" με τις κλειτοριδοκράτες. Κλασικά θα βγούν και θα πουν "Εμ οι φαλλοκράτες τι άλλο θα έγραφαν", αλλά ελπίζω να συμμετείχαν και νορμαλ γυναίκες στην έρευνα κι όχι το αηδιαστικό είδος "Sex and the city".

Δημοσ.

Κι εγώ κάτι τέτοιο νόμισα αλλά απογοητεύτηκα. Βέβαια γενικότερα τα πορνεία είναι σε άθλια κατάσταση λόγο κρίσης.

Κατι λιγο το καλοκαιρι με τις τουριστριες και το free giveaway...ξερεις τι λεω, πως να μην εχουν κριση?

Δημοσ.

Hm, +1, στο θεμα με τα STD αυτα ειπα κ γω πανω κατω.

Παιδια τα αφροδισια (τί θρυλικο σηριαλ!) ειναι επιχειρημα κατα της ασφαλειας του επαγγελματος, οχι υπερ της ανηθικοτητας του. Προφανως ειναι αυτονοητο, αλλα ο αλλος πριν οταν ζητησα ενα λογο για την ηθικη κατωτεροτητα της πορνειας εναντι αλλων εργασιων, κουόουταρε και ειπε τα stds

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Σε λίγο βγαίνουν στο φως και αντίστοιχες ψυχολογικές ερέυνες για το όλο φαινόμενο, "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" με τις κλειτοριδοκράτες. Κλασικά θα βγούν και θα πουν "Εμ οι φαλλοκράτες τι άλλο θα έγραφαν", αλλά ελπίζω να συμμετείχαν και νορμαλ γυναίκες στην έρευνα κι όχι το αηδιαστικό είδος "Sex and the city".

To λεω απο την αποψη οτι οι γυναικες ειναι αρκετα περισσοτερες απο τους αντρες και ειδικα στην Ελλαδα που προσφατα σε εφημεριδα διαβασα οτι ειμαστε 45% αντρες και 55% γυναικες. Δεν γνωριζω για την ορθοτητα του αρθρου αλλα νομιζω πως ειναι αποδεκτο οτι οι γυναικες γενικα ειναι περισσοτερες.

Δημοσ.

Κατι λιγο το καλοκαιρι με τις τουριστριες και το free giveaway...ξερεις τι λεω, πως να μην εχουν κριση?

Το πρώτο ισχύει στα τουριστικά μέρη. Το free giveaway τι είναι; Υπάρχουν μέρη που δίνουν μουνί στο τζάμπα; Αν είναι να τα τιμήσουμε ειδικά όταν θέλουμε μόνο αυτό και καμία σύναψη σχεσοαηδίας. Για το καλοκαίρι τουλάχιστον.

Δημοσ.

Marantoni εχεις δει ποτε απο κοντα πορνη; Δεν ειναι κατι αφηρημενο και βγαλμενο απο κειμενο του Ταχτση ή του Οσκαρ Ουαιλντ, ειναι μια γυναικα που ο εφιαλτης της ειναι να μπει ο εφηβος γιος της μπουρδελοτσαρκα με φιλους οταν αυτη θα δουλευει (γιατι συνηθως του το κρυβει) δεκα λεπτα αφου βγηκε ενας 55αρης που ξεσπαει τα νευρα της ημερας ιδρωμενος πανω της και της φωναζε "ρουφα τον μωρη καριολα τι σε πληρωνω;"

Τωρα στα υπολοιπα ειλικρινα σε εχασα...

Να σε πηδαει ο αλλος για λεφτα ειναι η απολυτη ξεφτιλα. Πρωτου αρχισουν οι εξυπναδες τυπου "μα σε τοσες δουλειες το αφεντικο πηδαει τον εργαζομενο " μου φαινεται γελοιο να εξισωθουν αυτα με ατακες πυροτεχνηματα. Οπως αντιστοιχα χασμουριεμαι οταν ακουω για την απογοητευτικη ωρες ωρες δημοκρατια της ελλαδος οτι ειναι φασιστικη (βλ. ΜΑΤ) λες και εδω δολοφονει η κυβερνηση κατα συρροη δημοσιογραφους, επιχειρηματιες, αντιπαλους πολιτικους κλπ.[/Quote]

Με ποιο επιχειρημα θα τεκμηριωσεις το οτι ειναι ανωτερο το να πουλας τα χερια σου, τα ποδια σου, το κεφαλι σου και το σκατο σου απο το να πουλας το μουνι και τον κωλο σου;[/Quote]

wait, what?

Μηπως λιγο πιο συγκεκριμενα; Πχ εγω για παραδειγμα το θεωρω το χειροτερο νομιμο επαγγελμα ας πουμε για εμενα ή για καποιον δικο μου ανθρωπο. Εσυ ποιο θεωρεις; με τα "πουλαω κεφαλι/σκατο" και λοιπα δεν καταλαβαινω που το πας...

Πες αν θελεις ομως κατι χειροπιαστο πχ "προτιμω ο γιος μου να γινει ζιγκολο παρα μισθοφορος ή κομματοσκυλο".

βαριεμαι την τοση "ανοιχτομυαλη" αντιμετωπιση του θεματος περι γυναικείας χειραφέτησης, σεβασμο σε επιλογη ενηλικου κλπ.

Μα φυσικα! Αυτο λεει οποιοσδηποτε:

α) Ειναι αντρας, κι εχει βολευθει με την καλυτερη, πλεονεκτικη αντιμετωπιση απο την κοινωνια, εις βαρος βεβαια της γυναικας. Ειναι ολα θεμα βολεματος (και προκαταληψης).[/Quote]

Το συμπερασμα οτι θεωρω τον εκδιδομενο αντρα (ειτε σε αντρες, ειτε γυναικες) ανωτερο της εκδιδομενης γυναικας πως προεκυψε;

Πειτε μου, γιατι πεφτετε θυματα ΤΟΣΟ φθηνων λογικων σφαλματων; Βεβαια, λογικη σκυλαδικου...

χμμμ, εδω η ερωτηση ειναι παγιδα, δεν θ απαντησω

Νομιζω, οτι το ολο θεμα επρεπε να παιχτει στην ερωτηση της marria

Ερωτηση για τους ανδρες του φορουμ, αμα η κοπελα σας (πρωην και νυν) εκανε αυτο το επαγγελμα θα σας πειραζε? Στην τελικη ενα απλο επαγγελμα δεν ειναι? :rolleyes: :rolleyes:

Δυστυχως περασε σχεδον απαρατηρητο. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε.

Για παραδειγμα ναι και 'γω ειμαι υπερ της οικολογιας. Γενικα και αοριστα ειναι ευκολα να το παιξω jesus christ. Θα επιτρεψω να με περιορισει και να μου κοστισει σε κοπο, χρονο, χρημα και θυσια σε απολαυσεις; (οχι το να βαλω ηλιακο θερμοσιφωνα ή να επιστρεφω στο μαρκετ τα αδεια μπουκαλια της αμστελ δεν πιανονται ως ανιδιοτελη οικολογικα ενστικτα)

Δημοσ.

Ερωτηση για τους ανδρες του φορουμ, αμα η κοπελα σας (πρωην και νυν) εκανε αυτο το επαγγελμα θα σας πειραζε? Στην τελικη ενα απλο επαγγελμα δεν ειναι? :rolleyes: :rolleyes:

Δυστυχως περασε σχεδον απαρατηρητο. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε.

Προσωπικά θα με πείραζε με τον ίδιο τρόπο που θα με πείραζε αν με κεράτωνε με το καλύτερο μου φίλο. Όταν είσαι σε σχέση προφανώς και απαιτείς την αποκλειστικότητα του/της συντρόφου σου.

Άλλους θα τους πείραζε καθαρά λόγο του επαγγέλματος και του αντίκτυπου που αυτό έχει στο κοινωνικό τους στάτους. Δεκτό, αν και ολίγον τι ειρωνικό αν αναλογιστείς πως, τη στιγμή που ο χριστιανισμός συνθέτει ένα μεγάλο κομμάτι της νοοτροπίας αυτής της κοινωνίας, οι περισσότεροι έχουν επιλέξει να ξεχνούν συγκεκριμένα κομμάτια απ'τα βιβλία τους.

Οπότε την επόμενη φορά ρωτήστε τον εαυτό σας. What would Jesus do?

Δημοσ.

Παρακαλείσθε αν δεν έχετε πηδήξει ποτέ ή αν δε θυμάστε τα ονόματα όλων όσων σας έχουν χλατσώσει, να το δηλώνετε, μπερδεύεστε με το μέσο όρο.

Δημοσ.
Ερωτηση για τους ανδρες του φορουμ, αμα η κοπελα σας (πρωην και νυν) εκανε αυτο το επαγγελμα θα σας πειραζε? Στην τελικη ενα απλο επαγγελμα δεν ειναι?

εσυ μαρια οπως εισαι τωρα,αν επρεπε να πας καθαριστρια για να ζησεις,θα σε πειραζε; ενα απλο επαγγελμα δεν ειναι;

Δημοσ.

Εγώ ευχαρίστως θα γινόμουν πόρνος αλλά δεν έχω τα προσόντα.

Δεν φτάνει που έκανες το άλλο σου τεράστιο αμάρτημα θέλεις να σιγουρέψεις εντελώς την κόλαση;

Δημοσ.

Δεν φτάνει που έκανες το άλλο σου τεράστιο αμάρτημα θέλεις να σιγουρέψεις εντελώς την κόλαση;

ποιο εινια το αλλο του αμαρτημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...