saya Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 H πορνεια σαν επαγγελμα;Γιατι δουλευομαστε τωρα;Σιγουρα δεν ειναι αξιοσεβαστο επαγγελμα γιατι το παιδι δεν μπορει να παει στο σχολειο και να πει η μητερα μου ειναι πορνη οπως αντιστοιχα ,δεν θ ελεγε ο μπαμπας μου ειναι ζιγκολο .Οκ; Κατα τα αλλα αν πρεπει να υπαρχουν πορνεια ,σαφως και πρεπει .Εγω δεν εχω προβλημα γιατι καλυτερα οι χωροι να ειναι ελεγχομενοι παρα να εχουμε αυτες τις κακομοιρες κοπελες που τις φερνουν φυλακισμενες και αν αντιμιλησει καμια απο αυτες τις βρισκουν στο ποταμι διπλα στα ψαρια.Τωρα γιατι δεν ειναι αξιοσεβαστο εεπαγγελμα το επαγγελμα της πορνης η του ζιγκολο αντιστοιχα .Δεν ξερω μην με ρωτατε..
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 H πορνεια σαν επαγγελμα;Γιατι δουλευομαστε τωρα;Σιγουρα δεν ειναι αξιοσεβαστο επαγγελμα γιατι το παιδι δεν μπορει να παει στο σχολειο και να πει η μητερα μου ειναι πορνη οπως αντιστοιχα ,δεν θ ελεγε ο μπαμπας μου ειναι ζιγκολο συνοδός κυριών .Οκ; Κατα τα αλλα αν πρεπει να υπαρχουν πορνεια ,σαφως και πρεπει .Εγω δεν εχω προβλημα γιατι καλυτερα οι χωροι να ειναι ελεγχομενοι παρα να εχουμε αυτες τις κακομοιρες κοπελες που τις φερνουν φυλακισμενες και αν αντιμιλησει καμια απο αυτες τις βρισκουν στο ποταμι διπλα στα ψαρια.Τωρα γιατι δεν ειναι αξιοσεβαστο εεπαγγελμα το επαγγελμα της πορνης η του ζιγκολο αντιστοιχα .Δεν ξερω μην με ρωτατε.. έτσι ίσως το σώσει
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Aλλο σπανιο αλλο δεν παρεχει ουσιαστικη προστασια. Αλλο επιχειρημα? Κοιτα να δεις. Καταρχην αυτο το λινκ που αναφερες αναφερεται μονο στο HPV. Ο ΗΙV ιος σιγουρα δεν κολλαει με προφυλακτικο,ουτε καν και με στοματικο εκτος αν τυχει να υπαρχει ανοιχτη πληγη/τραυμα τοσο το πεος οσο και το στομα. Επισης ακομα κ με συνουσια χωρις προφυλακτικο οι πιθανοτητες για HIV ειναι και παλι λιγες. Κονδυλωματα και ηπατιτιδες ειναι τα πιο συχνα. * Οσο για το επιχειρημα, μια πορνη δεν ειναι απαραιτητο να πηγαινει με περισσοτερους αντρες στη ζωη της απο οτι μια μη-επαγγελματιας. Γνωριζω φασεις οπου οι τυπισσες ειναι επιλεκτικες και δεν πηγαινουν με καποιον που δεν γουσταρουν (δεν το εχουν αναγκη, εχουν αρκετα λεφτα, πως το λενε) κ ας σκαει 100ευρα. * Εννοειται αν εχω πεταξει ανακριβεια διορθωστε. Με επιχειρηματα κ πηγες ομως.
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Κοιτα να δεις. Καταρχην αυτο το λινκ που αναφερες αναφερεται μονο στο HPV. Ο ΗΙV ιος σιγουρα δεν κολλαει με προφυλακτικο,ουτε καν και με στοματικο εκτος αν τυχει να υπαρχει ανοιχτη πληγη/τραυμα τοσο το πεος οσο και το στομα. Επισης ακομα κ με συνουσια χωρις προφυλακτικο οι πιθανοτητες για HIV ειναι και παλι λιγες. Κονδυλωματα και ηπατιτιδες ειναι τα πιο συχνα. * Sorry αλλα το πιστευεις αυτο που λες? οτι αμα ο αλλος εχει AiDS θα πηγαινες μαζι του χωρις προφυλακτικο? Οριστε και ενα λινκ
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Παιδιά δεν αφήνετε το AIDS να πείτε τίποτα για τις πόρνες;
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Sorry αλλα το πιστευεις αυτο που λες? οτι αμα ο αλλος εχει AiDS θα πηγαινες μαζι του χωρις προφυλακτικο? Οριστε και ενα λινκ Δεν θα πηγαινα για καθαρα ψυχολογικους λογους, παρολο που οι πιθανοτητες ειναι μικρες οπως ξαναειπα. Μιας κ με ρωτας ομως εχω παει με 'επαγγελματια' του ειδους χωρις προφυλαξη στο στοματικο, γιατι εκτος των αλλων παιζει κ εμπιστοσυνη, οσο περιεργο κ αν φαινεται. Στην συνουσια παιζει ασυζητητι προφυλακτικο ομως. Σορρυ για το too much info αλλα ειπα να'μαι καπως πιο οντοπικ Και για να στηριξω αυτο που λεω : http://en.wikipedia....wiki/HIV#Sexual The majority of HIV infections are acquired through unprotected sexual relations. Complacency about HIV plays a key role in HIV risk.[3][4] Sexual transmission can occur when infected sexual secretions of one partner come into contact with the genital, oral, or rectal mucous membranes of another. In high-income countries, the risk of female-to-male transmission is 0.04% per act and male-to-female transmission is 0.08% per act. For various reasons, these rates are 4 to 10 times higher in low-income countries.[38] The rate for receptive anal intercourse is much higher, 1.7% per act. 4 και 8 στα 100 αντιστοιχα.
evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Όλοι οι πόρνοι,αν δεν μετανοήσουν.Στην άλλη ζωή με ποιους θα βγάλουν τις ορμές τους;Με τους δάιμονες; αμα ειναι τπτ παιδαραδες γτ οχι αλλωστε http://en.wikipedia.org/wiki/Succubus
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 @-nick- Αμα δεν φοβασαι τοτε κανε και χωρις, οπως ειπες μικρες ειναι οι πιθανοτητες. θα ξερεις να ξερεις ομως οτι πριν γινει καποιος φορεας, υπαρχει ενα εξαμηνο οπου δεν εμφανιζεται ο ιος. Μπορει εσυ να το παιζεις κορωνα γραμματα, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος νεος ανθρωπος, προτεινει οτι ειναι μικρες οι πιθανοτητες, αρα και να μη χρησιμοποιουμε προφυλαξη. Οπως ελεγαν και παλιοτερα να μην ανησυχουν οι ετεροφυλοι, αφου προκειται για ιο που απευθυνεται μονο στους ομοφυλοφιλους. Και ξερεις κατι, αμα κολλησεις, δεν υπαρχει εμβολιο που να το ιατρευει, οπως η γριππη. Θες να το διακινδευσεις? Καντο, αλλα μην παραπληροφορεις. My 2 cents.
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Που ακριβως παραπληροφορησα? Με πηγες (wikipedia) μιλησα.Δεν διαβασες παραπανω οτι εγω δεν θα το εκανα για ψυχολογικους λογους? Μαζι διαβαζουμε και χωρια καταλαβαινομαστε? Ειδικα παντως με ατομο που υπαρχει αμοιβαια εμπιστοσυνη (πιθανον αυτο να περικλειει κ να εχουν κανει τεστ) το προφυλακτικο μπορει να κανει στην ακρη.
tolis_01 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δίκιο έχει ο Nick βασικά, είναι δύσκολο να τον κολλήσεις, αλλά φυσικά δεν θα πέσεις και με τα μούτρα χωρίς προφυλακτικό αν γνωρίζεις ότι η άλλη έχει aids (και κακά τα ψέματα, πιθανότατα ούτε και με προφυλακτικό, για ψυχολογικούς επίσης λόγους).
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 @-nick- Παραπληροφορεις οτι ειναι τοσο μικρο το ποσοστο οταν στην Ελλαδα εχουμε απο τα μεγαλυτερα ποσοστα διαδοσης, και αυτο γιατι πολλοι το βρισκουν μαλακια να κανουν με προφυλακτικο γιατι χαλαει η αισθηση, ειναι αλλιως χωρις και αλλες τετοιες χαζομαρες. Οταν πας με καποιον, πας και με ολους τους προηγουμενους συντροφους που εχει παει. η Ελλάδα εμφανίζει διπλάσιο (x 2) ποσοστό μολύνσεων με τον ιό ΗΙV, από ότι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες Αισθανεσαι ακομα ασφαλης να κανεις χωρις? Δικαιωμα σου , αλλα οχι και να λες οτι δεν κολλας αν κανεις σεξ χωρις προφυλαξη. Εγω ακομα και εμπιστοσυνη να ειχα, θα επρεπε πολυ να περασει πολυ καιρος μεχρι να εμπιστευτω τοσο τον αλλο ωστε να κανω χωρις. Ποτε δεν ξερεις με ποια εχει παει ο αλλος. Και ενα στατιστικο .. http://www.hivaids.gr/homepage.php?id=pliroforisi/deltio Αυτα και σταματαω εδω, μπορεις να πιστευεις οτι θες.
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μαρρια, αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι μου βαζεις λογια ή διαστρεβλωνεις τα λογια μου 1) Παραπληροφορεις οτι ειναι τοσο μικρο το ποσοστο οταν στην Ελλαδα εχουμε απο τα μεγαλυτερα ποσοστα διαδοσης, Δεν μιλησα για μικρο ποσοστο διαδοσης, μιλησα για μικρη πιθανοτητα διαδοσης και το στηριξα με επισημες πηγες.Αρα δεν ειναι ΠΑΡΑπληροφορηση αλλα πληροφορηση σκετη. αλλα οχι και να λες οτι δεν κολλας αν κανεις σεξ χωρις προφυλαξη. 2)Ποτε ειπα εγω οτι δεν κολλας? Ειπα οτι οι πιθανοτητες ειναι μιρκες(για HIV παντα) (<8%) και το στηριξα με επισημη πηγη. Επισης Αισθανεσαι ακομα ασφαλης να κανεις χωρις? 3)Σου τονισα 2(!) φορες οτι δεν κανω χωρις,παρα μονο στοματικο , ή αν εμπιστευομαι την κοπελα. 4) Οι περισσοτεροι που κολλανε στην Ελλαδα ειναι ηρωινομανεις που χρησιμοποιουν την ιδια συριγγα. Παρολο που υπαρχει διαταξη/νομος στα φαρμακεια να τους δινεται δωρεαν συριγγα, δεν τηρεινται παντα, μερικες ωρες βαρανε οταν τα φαρμακεια ειναι κλειστα κλπ. End of discussion from my part.
freedubus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγώ ευχαρίστως θα γινόμουν πόρνος αλλά δεν έχω τα προσόντα.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Βρε βρε βρε.... Τα πουλάκια μου... Λεω κι εγώ, έλειψα για λίγες μέρες, όλο και κάποιο πιπεράτο επικ θέμα θα έχει ανοίξει στην Αϋπνία. Δηλώνω απογοητευμένος από τις απόψεις συγκεκριμένων ή μάλλον των περισσότερων ατόμων και από τα δύο φύλα, για τη χρονιά 2011. Αν ήταν 1970 θα δικαιολογούνταν πολλά. Ειδικά μερικά γυναικάκια εδω μέσα μικρής απ 'ότι φαίνεται ηλικίας, δεν έχουν ΙΔΕΑ τι εστί πορνεία,ιδέα για τα αφροδίσια, και κυρίως ιδέα για ψυχολογικά του θέματος πέρα από το κουτί της δικής τους σκέψεις. Καλό θα ήταν ειδικά τα γυναικάκια και τα αντράκια κάτω των 20 να μην εκφράζουν τόσο στεγνά κάποιες απόψεις, γιατί τους περιμένουν μεγάλες ΦΟΛΕΣ στο μέλλον. Σταματήστε να σπονσοράρετε πολιτικά ορθές μαλακίες περί των μύθων των προφυλακτικών και του AIDS σαν να βλέπω διαφήμιση του Durex στις αρχές του '90. Πρώτο το προφυλακτικό πρέπει να χρησιμοποιείται. ΔΕΥΤΕΡΟΝ το προφυλακτικό το φοράς περισσότερο για προστατευτείς από τις εύκολα μεταδιδόμενες ασθένειες και μετά από τον HIV.ΤΡΙΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ. Eσείς τον τρώτε ο άλλος χρειάζεται την αφή και του λείπει για το θέμα της ευχαρίστησης. Κοινώς εσείς χύνετε και με τον δονητή που είναι ένα μάτσο πλαστικό κ ας μην έχει νευρικές απολήξεις. Αν δεν το καταλαβαίνετε την επόμενη φορά που θα θέλετε foreplay φορέστε ένα ναύλον κοστούμι ολόσωμο και πείτε στον άλλον να σας κάνει προκαταρκτικά. Θα πάρετε μια ιδέα πως γαμάει ο άλλος. Τέλος εδώ με τα STD. Στο θέμα της ηθικής, καλύτερα ας το αφήσουμε το θέμα. Ο καθένας ζεί με τις επιλογές που κάνει και ανάλογα την κοινωνία στην οποία ζεί. Όσο κυκλοφορούν οι απόψεις που ανέφερα παραπάνω, θα έχουμε ηθικές αξίες λίγο πιο πάνω από τους μαύρους συγγενείς μας στας ανατολάς. Δηλ. ένα βήμα πριν την μπούργκα, λιθοβολισμούς, ευτελισμούς και τύπισσες νοθρές και σιχαμένες, ζαμπόν σαν την Τζούλια να κάνουν καριέρα πορνοστάρ, και να τυγχάνουν αναγνώρισης επειδή στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος και οι υπόλοιπες έχουν και πολύ αυστηρά πιστεύω να 'ουμ κ δεν θα πάνε με το κάθε τυχαίο. Μετά φτάνουν στα 40 και αναρωτιούνται γιατί έμειναν στο ράφι ενώ από τα 15 τους περιμένουν τον τέλειο άντρα που θα τους κάνει όλα τα χατήρια.Δε θέλουν φαλλοκράτες πάνω από κεφάλι τους. Έχουν γίνει οι ίδιες πλέον κλειτοριδοκράτες. Αι σιχτίρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.