Προς το περιεχόμενο

Πορνεία

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - flame
Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - flame

Εσύ πάντως τώρα αναλώθηκες στο να πείς την μαλακία σου, ενώ εγώ προσπαθώ για εξηγήσω άλλο πράγμα.

στις μαλακιες απαντας με μαλακιες.

• Απαντ. 318
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σπανιο

'Το προφυλακτικό δεν παρέχει ουσιαστική προστασία ενάντια στον HPV αλλά μειώνει τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού.'

Aπο το wikipedia

Λεπτομεριες :rolleyes:

στις μαλακιες απαντας με μαλακιες.

Όχι καλή μου. Ή θα ανταπαντήσεις σωστά, η καλύτερα άσε το reply button και την ειρωνεία.

Δημοσ.

Έυα δεν στα λέει κανένας με κακία.Για να σε προφυλάξουν τα λένε.Αν το σκέφτεσαι να ασχοληθείς έστω και σαν χόμπι να ξέρεις τους κινδύνους.:P

Όχι καλή μου. Ή θα ανταπαντήσεις σωστά, η καλύτερα άσε το reply button και την ειρωνεία.

αν δεν καταλαβες την απαντηση δεν φταιω εγω.

Δημοσ.

'Το προφυλακτικό δεν παρέχει ουσιαστική προστασία ενάντια στον HPV αλλά μειώνει τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού.'

Aπο το wikipedia

Λεπτομεριες :rolleyes:

Ειπαμε σπανιο.Μικρη πιθανοτητα. Που διαφωνουμε?

Δημοσ.

Αυτό που σου λέει η Εύα είναι πως το επάγγελμα της πουτάνας δεν είναι το μοναδικό που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία.

Δημοσ.

Αυτό που σου λέει η Εύα είναι πως το επάγγελμα της πουτάνας δεν είναι το μοναδικό που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία.

Και εγώ δεν διαφώνησα σε αυτό. Άλλο ήθελα να τονίσω. Αλλά ας μην το συνεχίσουμε καλύτερα.

Δημοσ.

Ποια ειναι η γνωμη σας για το εν λογω επαγγελμα;

Δεν έχει καριέρα, δεν έχει προοπτική, δεν χτίζεις κάτι, δεν δημιουργείς, δεν αφήνεις κάτι πίσω σου. Μόνος λόγος είναι τα λεφτά.

...και όπως είπε ο Corey των Slipknot "all the money in the world can't buy me, go ahead lie to me, tell me again how you're torturted, you're full of shit, you had a dream but this ain't it."

Δημοσ.

Ειπαμε σπανιο.Μικρη πιθανοτητα. Που διαφωνουμε?

Aλλο σπανιο αλλο δεν παρεχει ουσιαστικη προστασια. Αλλο επιχειρημα?

Δημοσ.

Οι πόρνοι δεν θα κληρονομήσουν Βασιλεία Θεού.

τουλαχιστον θα πανε χορτατοι, αν και κατι μου λεει οτι με την λεξη πορνοι δεν αναφερεσαι αποκλειστηκα σε εκδηδωμενα ατομα. :devil:

Δημοσ.

Όλοι οι πόρνοι,αν δεν μετανοήσουν.Στην άλλη ζωή με ποιους θα βγάλουν τις ορμές τους;Με τους δάιμονες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...