evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - flame Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - flame Εσύ πάντως τώρα αναλώθηκες στο να πείς την μαλακία σου, ενώ εγώ προσπαθώ για εξηγήσω άλλο πράγμα. στις μαλακιες απαντας με μαλακιες.
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σπανιο 'Το προφυλακτικό δεν παρέχει ουσιαστική προστασία ενάντια στον HPV αλλά μειώνει τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού.' Aπο το wikipedia Λεπτομεριες
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - flame Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - flame στις μαλακιες απαντας με μαλακιες. Όχι καλή μου. Ή θα ανταπαντήσεις σωστά, η καλύτερα άσε το reply button και την ειρωνεία.
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Έυα δεν στα λέει κανένας με κακία.Για να σε προφυλάξουν τα λένε.Αν το σκέφτεσαι να ασχοληθείς έστω και σαν χόμπι να ξέρεις τους κινδύνους.
evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - flame Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - flame Όχι καλή μου. Ή θα ανταπαντήσεις σωστά, η καλύτερα άσε το reply button και την ειρωνεία. αν δεν καταλαβες την απαντηση δεν φταιω εγω.
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 'Το προφυλακτικό δεν παρέχει ουσιαστική προστασία ενάντια στον HPV αλλά μειώνει τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού.' Aπο το wikipedia Λεπτομεριες Ειπαμε σπανιο.Μικρη πιθανοτητα. Που διαφωνουμε?
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Όχι καλή μου. Ή θα ανταπαντήσεις σωστά, η καλύτερα άσε το reply button και την ειρωνεία. Αυτό που σου λέει η Εύα είναι πως το επάγγελμα της πουτάνας δεν είναι το μοναδικό που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αυτό που σου λέει η Εύα είναι πως το επάγγελμα της πουτάνας δεν είναι το μοναδικό που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία. Και εγώ δεν διαφώνησα σε αυτό. Άλλο ήθελα να τονίσω. Αλλά ας μην το συνεχίσουμε καλύτερα.
RedPanda Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ποια ειναι η γνωμη σας για το εν λογω επαγγελμα; Δεν έχει καριέρα, δεν έχει προοπτική, δεν χτίζεις κάτι, δεν δημιουργείς, δεν αφήνεις κάτι πίσω σου. Μόνος λόγος είναι τα λεφτά. ...και όπως είπε ο Corey των Slipknot "all the money in the world can't buy me, go ahead lie to me, tell me again how you're torturted, you're full of shit, you had a dream but this ain't it."
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ειπαμε σπανιο.Μικρη πιθανοτητα. Που διαφωνουμε? Aλλο σπανιο αλλο δεν παρεχει ουσιαστικη προστασια. Αλλο επιχειρημα?
zeniath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Οι πόρνοι δεν θα κληρονομήσουν Βασιλεία Θεού. Ούτε ένσημα
evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Οι πόρνοι δεν θα κληρονομήσουν Βασιλεία Θεού. τουλαχιστον θα πανε χορτατοι, αν και κατι μου λεει οτι με την λεξη πορνοι δεν αναφερεσαι αποκλειστηκα σε εκδηδωμενα ατομα.
Andreas2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Όλοι οι πόρνοι,αν δεν μετανοήσουν.Στην άλλη ζωή με ποιους θα βγάλουν τις ορμές τους;Με τους δάιμονες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.