marantonis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ποια ειναι η γνωμη σας για το εν λογω επαγγελμα; Κυριως απο ηθικη σκοπια. Εγω μπορω να πω οτι τρεφω μια προ-συμπαθεια για τα ατομα που το ασκουν συνειδητα, για λογους πολιτικης ανορθωτητας, ελευθεριας απο την επικρατουσα ηθικη. Θα σας πειραζε αν το -υποθετικο ή μη- παιδι σας αποφασιζε να ακολουθησει τη δουλεια;
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Θα σας πειραζε αν το -υποθετικο ή μη- παιδι σας αποφασιζε να ακολουθησει τη δουλεια; Φυσικα και θα με πειραζε, γιατι δεν το βλεπω σαν μια απλη δουλεια... αλλα σε τρωει λιγο λιγο απο μεσα σου. Εσενα θα σου αρεσε αν η κορη σου ακολουθουσε ενα τετοιο επαγγελμα?
marantonis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Φυσικα και θα με πειραζε, γιατι δεν το βλεπω σαν μια απλη δουλεια... αλλα σε τρωει λιγο λιγο απο μεσα σου. Εσενα θα σου αρεσε αν η κορη σου ακολουθουσε ενα τετοιο επαγγελμα? Αν επελεγε να το κανει και το γουσταρε δε θα με πειραζε. Ε, κι αν την ετρωγε, στη συνεχεια, λιγο λιγο μεσα της θα μπορουσε να σταματησει.
Marria Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Το θεμα ειναι οτι αν το αρχισεις, δυσκολα σταματα μετα. Παιζουν και πολλα συμφεροντα, και δεν ειναι ενας κοσμος αγγελικα πλασμενος. Παντως πολυ open mind σε βρισκω...
marantonis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Το θεμα ειναι οτι αν το αρχισεις, δυσκολα σταματα μετα. Παιζουν και πολλα συμφεροντα, και δεν ειναι ενας κοσμος αγγελικα πλασμενος. Μα προφανως δε μιλαω για εμποριο λευκης σαρκος και δουλικους εξαναγκασμους. Παντως πολυ open mind σε βρισκω... Αναγκαστικα, αλλα ολοι εχουμε ελαττωματα.
aledjo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 αναλογος πως εννοεις τη λεξη πορνεια. 1) πληρωμενος ερωτας με οποιονδηποτε? 2) γυνμες φωτογραφιες, strip show, pornοstar (κατι σαν τη Τζουλια)? 1) καμια γυναικα δε το θελει αυτο. οσες το κανουν το κανουν απο αναγκη. 2) το κρυφο ονειρο καθε γυναικας με Γ κεφαλαιο! βλεπε facebook τι φωτογραφιες ανεβαζει η καθε μια, τι στασεις περνουν και τη θηλυκοτητα βγαζουν. ΑΥΤΟ θα πει θηλυκοτητα και ειναι η φυση καθε φυσιολογικης γυναικας! να δειγχεται και να πιστευει για τον εαυτο της οτι ειναι η πιο ομορφη απ'ολες! μακαρι ολες οι γυναικες να ηταν ετσι αλλα κυκλοφορουν και πολλες αντρογυναικες οπου κατακρυνουν τις φυσικες γυναικες και τους εχουν δημιουργησει κομπλεξ.... περι πο*τανιας κτλ τι μινι ειναι γυναικειο αξεσουαρ. δε σημαινει οτι οποια το φοραει ειναι πουτ... το κραγιον >>>>>>>>>>>>> και παει λεγοντας... το στηθος και ο κολος ειναι γυναικειο χαρισμα. εχετε δει γυναικες να χαζευουν και κρινουν αντρικους κολους? ετσι μου ερχεται να τις πλακωσω στο ξυλο! το παω αλλου εγω τωρα.... περι πορνειας λοιπον, μπορει να χαρακτηρισει καποιος ακομα και τη γυναικα του οτι του καθεται για να της αγορασει αυτο που θελει... ποσες ειναι αυτες που παντρευονται για τα λεφτα και μονο? η διαφορα με τις επαγγελματιες ειναι οτι αυτε ειναι ερασιτεχνες... ειναι μεγαλο το θεμα. καλυτερα να εβαζες ερωτημα προς τους αντρες του forum, αν θα πηγαινανε με μια τετοια γυναικα ή αν εχουν παει.... edit: αινιγμα: ειναι η τζουλια πορνη?
jason_rethymno Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος σορρυ ,το σβήνω.σβήστο και συ
aledjo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 8 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος aledjo τις πέταξες πάλι τις κοτσάνες σου. Επίσης IbTL τι δε καταλαβες?
akpe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον aledjo. Πρέπει να κοιτάξεις ανάμεσα στις γραμμές. Όχι τι κάνει, αλλά γιατί το κάνει. Άλλο η πόρνη που το κάνει από ανάγκη και καταντά να σιχαθεί τον εαυτό της, άλλο η "πόρνη" που προβάλλει ό,τι έχει και ότι δεν έχει (αλλά μπορεί να τουμπανιάσει) και, αν λάχει να τον φάει από δυο μαυρούληδες, ε δεν τρέχει και τίποτα. Χρησιμοποιώ ακραία παραδείγματα αλλά you get my point. Απο ηθικής πλευράς τώρα δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Αν και φαινομενικά υπάρχει κάποιο ηθικό "σαβουάρ βίβρ" η ηθική του καθένα διαφέρει. Πολλές φορές μπασταρδεμένα: ξέρω κοπέλα που κατακρίνει το επάγγελμα ως ανήθικο αλλά ταυτόχρονα διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις με πολλαπλούς συντρόφους, και guess what's her criteria. Το σκεπτικό της; Πως δεν το κάνει για τα λεφτά. Το κάνει όμως για τα ρούχα, τα κλάμπ, τις βόλτες με πόρσε. Ποιά η διαφορά; Τρέχα γύρευε, γενικώς η ηθική μας συχνά αλλάζει ή παραμετροποιείται (πάντα με εξαιρέσεις που και καλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα) ανάλογα με τα συμφέροντά μας, τις εμπειρίες μας, την ηλικία μας κ.ο.κ.
bluesattack Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ποια ειναι η γνωμη σας για το εν λογω επαγγελμα; Κυριως απο ηθικη σκοπια. Εγω μπορω να πω οτι τρεφω μια προ-συμπαθεια για τα ατομα που το ασκουν συνειδητα, για λογους πολιτικης ανορθωτητας, ελευθεριας απο την επικρατουσα ηθικη. Θα σας πειραζε αν το -υποθετικο ή μη- παιδι σας αποφασιζε να ακολουθησει τη δουλεια; Και γιατι το περιοριζεις στα τεκνα ? Για να καταληξουμε θελοντας και μη τελικα στο 'ε αμα ειναι αυτο ευτυχισμενο '.. (για τις περιπτωσεις που το εχει επιλεξει μιλαμε φυσικα) Γιατι οχι η γυναικα καποιου ?
marantonis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Και γιατι το περιοριζεις στα τεκνα ? Για να καταληξουμε θελοντας και μη τελικα στο 'ε αμα ειναι αυτο ευτυχισμενο '.. (για τις περιπτωσεις που το εχει επιλεξει μιλαμε φυσικα) Γιατι οχι η γυναικα καποιου ? Σορρυ, απλα αυτο με το τεκνο μου ηρθε πρωτα. Ναι, πειτε και για την υποθετικη πορνη συζυγο σας, γιατι οχι.
axaxouxas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ποια ειναι η γνωμη σας για το εν λογω επαγγελμα; Κυριως απο ηθικη σκοπια. Εγω μπορω να πω οτι τρεφω μια προ-συμπαθεια για τα ατομα που το ασκουν συνειδητα, για λογους πολιτικης ανορθωτητας, ελευθεριας απο την επικρατουσα ηθικη. Θα σας πειραζε αν το -υποθετικο ή μη- παιδι σας αποφασιζε να ακολουθησει τη δουλεια; Ειναι η καταντια του να ξεπουλας τον εαυτο σου προς χαρης του χρηματος..... Φυσικα και θα με πειραζε ως γονιο να εκανε μια τετοια δουλεια το παιδι μου .... Οχι τοσο απο ντροπη γιατι θα ενιωθα οτι δεν προσφερα τιποτα ως γονιος σε αυτο.... .... οσο απο τον φοβο οτι θα χαλουσε εσωτερικα και με τον καιρο θα επαιρνε εναν δρομο χωρις γυρισμο....... Το χρημα ειναι πολυ ''γλυκο'' και θελει κοτσια για να θεσεις ορια σε αυτο. Φυσικα εξαιρουνται περιπτωσεις οι οποιες ονομαζονται ''ΘΥΣΙΑ'' για επιβιωση. Θεραπεια μελων οικογενειας, μεγαλωμα και σπουδες παιδιων κτλ.... Σε αυτες τις περιπτωσεις απαιτειται ΣΕΒΑΣΜΟΣ !!!!!!!! Λιγες ειναι αυτες που καταφεραν να ''επαννελθουν'' κοινωνικα και ψυχολογικα απο αυτον τον δρομο οταν επελλεξαν να σταματησουν ...... Οι περισσοτερες θα πρεπει να εχουν τεραστιο ''ψυχολογικο προβλημα'' μετα απο ολο αυτο το καναλι..... Χωρις να προσθεσουμε το γεγονος οτι σιγουρα θα τους εχει μπει η ιδεα οτι ολοι οσοι τις πλησιαζουν ανθρωπινα μεσω της ελξης, εποφθαλμιουν το χρημα τους.... Και φυσικα θα πρεπει να θεωρειται λειτουργημα σε αναλογες συμπεριφορες της ''επαγγελματιας'' στον ''πελατη''
bluesattack Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Σορρυ, απλα αυτο με το τεκνο μου ηρθε πρωτα. Ναι, πειτε και για την υποθετικη πορνη συζυγο σας, γιατι οχι. Ευχαριστως .Οσο υπαρχει ζητηση , θα υπαρχει και προσφορα.Καποιος λοιπον θα κανει και αυτο το επαγγελμα..Εννοειται (βεβαια ) οτι θα πρεπει να ειναι καποια αλλη/ος .Φυσικα αυτο αφορα οχι μονο την πορνεια αλλα και εξωσυζυγικο παραστρατημα .Απλα τα πραγματα ( χωρις υποκριτικες υστεριες κλπ ..)
apd453 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Αν ήμουν γυναίκα επιλεκτικές βίζιτες στανταράκι. Και τώρα όμως που είμαι άνδρας δεν έχω πρόβλημα να πάω με μια γυναίκα επί πληρωμή αρκεί να πληρεί τις προϋποθέσεις.
grigoriou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ποια ειναι η γνωμη σας για το εν λογω επαγγελμα; Κυριως απο ηθικη σκοπια. Εγω μπορω να πω οτι τρεφω μια προ-συμπαθεια για τα ατομα που το ασκουν συνειδητα, για λογους πολιτικης ανορθωτητας, ελευθεριας απο την επικρατουσα ηθικη. Θα σας πειραζε αν το -υποθετικο ή μη- παιδι σας αποφασιζε να ακολουθησει τη δουλεια; Eιναι ενα επαγγελμα οπως τοσα αλλα. Για ηθικη δε μπορουμε να μιλησουμε, γιατι η ηθικη ειναι οπως τη βλεπει κανεις(Ο Χριστοδουλος πχ. ηταν ηθικοτατος για το περισσοτερο λαο, αλλα οπως λεει στο διπλανο thread κολυμπουσε στα πλουτη). Τι εστι "πολιτικη ανορθωτητα"? Συμπαθεια τρεφω προς ολες τις επαγγελματικες ταξεις, εννοειται. Το αν θα με πειραζε για το παιδι μου, φυσικα η απαντηση ολων μας ειναι οτι θα μας πειραζε αν το παιδι μας εκανε ενα κακο επαγγελμα και θα μας ευχαριστουσε αν εκανε ενα καλο επαγγελμα Φυσικα και θα με πειραζε, γιατι δεν το βλεπω σαν μια απλη δουλεια... αλλα σε τρωει λιγο λιγο απο μεσα σου. Εσενα θα σου αρεσε αν η κορη σου ακολουθουσε ενα τετοιο επαγγελμα? Θα προτιμουσες να ηταν σκουπιδιαρης? αναλογος πως εννοεις τη λεξη πορνεια. 1) πληρωμενος ερωτας με οποιονδηποτε? 2) γυμνες φωτογραφιες, strip show, pornοstar (κατι σαν τη Τζουλια)? 3) καμια γυναικα δε το θελει αυτο. οσες το κανουν το κανουν απο αναγκη. 1) Eμ τι, κατ επιλογη? ο ταξιτζης διαλεγει τους πελατες του? 2) Δε νομιζω οτι οι ταινιες και οι φωτογραφιες συνιστουν πορνεια 3) Μην εισαι τοσο σιγουρος Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον aledjo. Πρέπει να κοιτάξεις ανάμεσα στις γραμμές. Όχι τι κάνει, αλλά γιατί το κάνει. Άλλο η πόρνη που το κάνει από ανάγκη και καταντά να σιχαθεί τον εαυτό της, άλλο η "πόρνη" που προβάλλει ό,τι έχει και ότι δεν έχει (αλλά μπορεί να τουμπανιάσει) και, αν λάχει να τον φάει από δυο μαυρούληδες, ε δεν τρέχει και τίποτα. Χρησιμοποιώ ακραία παραδείγματα αλλά you get my point. Ναι, τι σημασια εχει αν το φαει απο ενα μικροκαμωμενο ιαπωνα ή απο δυο ντουρους μαυρουληδες?? Γιατι οι μαυρουληδες ειναι "ακραιο παραδειγμα"? Δεν υπαρχουν μαυρουληδες σε αυτο το κοσμο? ανθρωποι δεν ειναι κι αυτοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.