s poly Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδες.. Ενας φιλος μου εκανε συνδεση με cosmoline και επειδη η εταιρεια δεν δινει router του εδωσα εγω ενα siemens sl2-141. εχουμε username kai password το σεταρουμε αλλα το ppp φωτακι δεν αναβει ποτε.. καταρχας ξερω απ την εταιρεια(μου το εχουν πει οι ιδιοι) οτι υπαρχει προβλημα με συνδεση μεσω ethernet οποτε το συνδεσαμε με usb. μπορειτε να μου δωσετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? επισης στο σεταρισμα επιλεγω ppp over ethernet ή ppp over atm( VC-MUX ή LLC)? (α ξεχασα να πω τωρα που το σκεφτομαι οτι δεν καναμε reset to modem πριν ξεκινησουμε το σεταρισμα... )
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Πρώτα απο ολα σύνδεσε το με ethernet δεν καταλαβαίνω αυτο που σου είπαν οτι υπάρχει πρόβλημα με το ethernet δηλαδή ξέρουν οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ethnernet του υπολογιστή ? τι αλλο θα ακούσουμε Αφού βάλεις username και password στην συνέχεια επιλέγεις Encapsulation: PPPoE LLC VPI/VCI: 8/35 Γενικά οι πάνω ρυθμίσεις ισχύουν για τις περισσότερες εταιρίες τώρα δεν ξέρω αν αλλάζει κατι με την cosmoline ....
s poly Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 μου ειπαν οτι εχει ξαναπαρουσιαστει προβλημα με την ethernet συνδεση και να προτιμησω το usb..!! και ομως ειναι αληθεια.. τελοσπαντων θα το ξαναπροσπαθησω... θα κανω και ενα hard reset.. θα βαλω και τις ρυθμισεις που μου προειπες και οτι γινει..
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μου ειπαν οτι εχει ξαναπαρουσιαστει προβλημα με την ethernet συνδεση και να προτιμησω το usb..!! και ομως ειναι αληθεια.. τελοσπαντων θα το ξαναπροσπαθησω... θα κανω και ενα hard reset.. θα βαλω και τις ρυθμισεις που μου προειπες και οτι γινει.. δεν γινεται αυτο που λενε.θα ξεχασω και αυτα που ξερω.εκτος αν εννοουσαν οτι δεν υποστηριζουν τα dslam τους Pppoe δηλαδη oe = over ethernet και οτι υποστηριζουν ολοι Pppoa οπου οα= over atm.καμια σχεση με το καλωδιο συνδεσης αυτο.αν και χλωμο να εχουν adsl2+ dslam και να παιζουν Pppoa/vcmux.κατα τα αλλα Reset vpi 8 vci 35 pppoe/llc kai ethernet καλωδιο και αστους να λενε.αλλιως σιγουρα θα χασεις σε ταχυτητα
s poly Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 thanx.. θα δοκιμασω και θα παρακουσω τα παραλογα της cosmoline..
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 δηλαδη με την δικια τους λογικ εγω πρεπει να εχω ρουτερ με Usb μονο να μην μπορω να συνδεσω αλλο pc επανω να μην εχω εταιρεια κτλ.θα καραφλιασω.
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 δηλαδη με την δικια τους λογικ εγω πρεπει να εχω ρουτερ με Usb μονο να μην μπορω να συνδεσω αλλο pc επανω να μην εχω εταιρεια κτλ.θα καραφλιασω. Ώρες ώρες απορώ αυτα τα σκέφτονται μόνοι τους προφανώς οι υπάλληλοι γιατι δεν πιστεύω οτι υπάρχουν τεχνικοί που μπορεί να πετάνε τέτοιες πατάτες. :-(
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ώρες ώρες απορώ αυτα τα σκέφτονται μόνοι τους προφανώς οι υπάλληλοι γιατι δεν πιστεύω οτι υπάρχουν τεχνικοί που μπορεί να πετάνε τέτοιες πατάτες. :-( για μενα δεν φταινε οι τεχνικοι.η εταιρεια παιρνει οποιον να νε του μαθαινει 2 βασικα του δινει 600 ευρω και του λεει σηκωνε τηλ.για μενα δεν υπαρχουν πλεον καλες τεχνικες υποστηριξεις.για μενα υπαρχουν ατομα που απλα σηκωνουν τα τηλ και προωθουν το προβλημα ενα level παραπανω και κανουν καταγραφη και ηρεμουν και τον πελατη.και επειδη εχω κανει την δουλεια του support ειλικρινα λυπαμαι οποιον την κανει γιατι ακουει τα παντα χωρις να φταιει.βεβαια στο χερι και του καθε τεχνικου ειναι να μαθει δυο τρια πραγματα παραπανω αμα γουσταρει αυτο που κανει για να μην λεει τετοιες χοντραδες.αλλο να μην ξερεις κατι advanced και αλλο να λες οτι δεν παιζει etnernet.δηλαδη θα ξεχασω οτι ξερω.λαθη επιτρεπονται αλλα σε τοσο απλα πραγματα.εκει ειναι να του πεις και αμα ειμαι εταιρεια τι θα κανω?ics??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.