tsoubes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Παιδιά θέλω την βοηθειά σας στο παρακάτω πρόβλημα που μου έχει προκύψει.. Καταρχάς να τονίσω ότι είμαι ψιλοάσχετος με ορολογίες που αφορούν PC κ τα παρελκόμενα τους, οπότε όποιος θελήσει να με βοηθείσει θα προτειμούσα να μου εξηγείσει όσο πιο "μπακαλίστικα" μπορει.. To πρόβλημα λοιπόν είναι το εξής: Ύστερα απο κάποιο φορμάτ που έκανα στο λαπτοπ μου για κάπιο πρόβλημα άσχετο με το συγκεκριμένο, αποφάσισα ο ξερόλας να δοκιμάσω τα linux.. Στην εγκατασταση τους λοιπόν όταν με ρώτησε άν θέλω να κανει "partition" και να τα εγκαταστίσει ως δευτερο λειτουργικό σύστημα απάντησα ναι, θέλοντας να έχω κ την έκδοση των αρχικών windows 7 που είχε.. Εκεί δοιπόν στην μπάρα που έβγαλε να επιλέξοθμε ποσο κ ποσο χώρο να διατηρείσει το καθένα επέλεξα καποθ στη μέση.. Μετά όμςσ απο μερες επειδή δεν με βολεύανε τα linux αποφάσισα να τα βγάλω ξανακάνοντας φορματ με windows αυτη τη φορά.. Στην εγκατάσταση όμως ήθελα να σβιστούν τα linux οριστικά απο το λαπτοπ κ θεώρησα καλό να σβίσω (διαμόρφωση) το part όπου πίστευα ότι ήταν τα linux... Για να μην μακρυγωρώ, έκανα το φορμάτ, ξαναγύρησα στα windows αλλά με ένα big trouble.. Από τα 320 GB συνολίκου εργαστασιακού αποθηκευτικού χώρου (με 2 σκλήρους απότι θυμάμαι απο το menou "Ο Υπολογιστής μου") κατέληξα να είμai με έναν συνολικής χωριτηκότητας 186 GB... Άν κάποιος ξέρει ότι διορθώνεται κ νομίζει ότι μπορεί να με βοηθείσει, θα περιμένω την απάντηση του.. Ευχαριστώ εξαρχής
chrisosfp488 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Βάλε το cd των windows και bootare απαυτο όταν ξεκινήσει ο υπολογιστής. Μόλις σε βγάλει στο παράθυρο με τους σκληρούς κάνε διαγραφή (όχι διαμοόρφωση) στο partition που είχες τα linux. Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημά σου. Βασικά δες αυτό το video
tsoubes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Βασικά εκεί είναι το πρόβλημα, έχω κάνει ήδη διαμόρφωση στο partition που ήτανε τα linux και γι αυτό απότι φαντάζομαι τώρα μου λείπουν όλα αυτά τα GB..
chrisosfp488 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Απλά κάνε αυτό που λέει στο video που σου έδειξα.
tsoubes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 chrisosfp488 Σε ευχαριστώ πάρα παρα πολύ.. Το έκανα κ δούλεψε.. Επανήλθε κάπου στα 300 GB.. Βέβαια ψιλίαζομαι ότι την μ@#$%ια την έχω κανει από τότε γιατί κ πάλι λείπουν σχεδόν 20 Gb και αυτό το καταλαβαίνω γιατί στους τόμους που βλέπω τώρα ότι υπάρχουν αφού επανέφερα κ το χαμένο υπάρχουν μόνο οι εξης δύο, ο C που έιναι 300 Gb και γράφει ότι είναι το πρωτευον διαμέρισμα και άλλος ένας που γράφει "Δεσμευμένος από το σύστημα" με 100ΜΒ. ¨Αρα κάτι λείπει κ πάλι αλλά σαφώς είναι 1000 φορές καλυτερα τώρα σε σχέση με τα 180 πριν... Κ για όλα βέβαια φταίει το ξερό μου το χέρι που θέλει να κάνει πειράματα.. Πάντως 1000 ευχαριστώ
GiOrGoSk21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Βέβαια ψιλίαζομαι ότι την μ@#$%ια την έχω κανει από τότε γιατί κ πάλι λείπουν σχεδόν 20 Gb Μην ανησυχείς, φυσιολογικό είναι αυτό. Πάντα συμβαίνει αυτό στους σκληρούς(διάβασε εδώ).
tsoubes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μην ανησυχείς, φυσιολογικό είναι αυτό. Πάντα συμβαίνει αυτό στους σκληρούς(διάβασε εδώ). Σωστά, έχεις δίκαιο.. Ευχαριστώ πολύ για την κατατόπιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.