Προς το περιεχόμενο

Εχω επιδοτηση καμια 500€ και πρεπει να διαλεξω κινητο ΤΩΡΑ

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σας δω σε λίγο καιρο τι θα λέτε. Ενθουσιαζεστε πολυ εύκολα με τα νούμερα και τους αριθμούς. σύντομα θα λησμονησεις το παλιό σου τηλέφωνο και την ευκολία του. Να φέρω να ψησεις κανένα αυγό;

Εγώ το εχω πλέον αρκετό καιρο. Μάλιστα δεν εχω πουλήσει το 3gs, γιατί υπήρχαν κάποια πράγματά που δεν μπορουσα να κάνω με το galaxy s2. Πλέον όμως εχω λυσει όλα τα προβλήματά, το εχω μεταμορφώσει τελείως, εχω βεκτιωσει και την αυτονομια, που το iphone όχι μονό δε μου λείπει, αλλα μου φαίνεται αρχαίο: ). Συνηθησα και το νεο λειτουργικό κάτι απαραίτητο. Υπολογίζω τα πάντα μέσα. Το ποσο μεγάλη και φοβερή οθόνη έχει, την ταχύτητα του, το ποσο άνετα δουλεύεις με αυτό, καθώς και μια σειρά πλεονεκτημάτων που πάντα είχε το android.

Αφού πιάνω στα χερια μου το iPhone και σκέφτομαι πως δούλευα σε αυτό τόσο καιρο..

Και οποίος διαβάζει τα post μου ξέρει πως με έχουν χαρακτηρισει apple fun boy (αν και ποτέ δεν ειμουν) .

Υπόψιν όταν το πειρα, ψιλοαπογοητευτικα λίγο. Υπήρχαν πολλά πράγματά που το iPhone έκανε καλύτερα. Και ακόμα υπάρχουν. Αλλα το θεμα είναι ότι το android το κανείς ότι θελεις. Μπορείς να το φέρεις απόλυτα στα μετρά σου αν έχεις χρόνο και γνώσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που γράφεις για το ψήσιμό του αυγού :)

Δίκιο έχεις. Όταν το πηρα βαραγε κάτι θερμοκρασίες που δεν μπορούσες να πιάσεις την κάμερα!! Όχι συχνά, αλλα γινόταν. Απορώ πως το πουλούσαν έτσι.

Είναι φανερό ότι κάτι δεν πήγαινέ καλα με το original software.

Τώρα με custom rom, και αφού χαμηλωσα τάσεις, είναι ψυγείο.. Μονό αν κανείς κάτι εξαιρετικά βαρύ θα θερμανθεί (λίγο).

Πολλά iphone killers περάσανε αυτά τα χρονιά, αλλα είναι ίσως η 1η φορά που υπάρχει ένα τέτοιο. Σε συνδιασμο με την εξέλιξή που είχε το android σε όλα τα επίπεδα.

android.png

Υπαρχει κανα topic για γκαλαξι 2 γιατι θελω να μαθω και αλλα

Ελληνικό: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=166

Από ξενα το καλύτερό: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1055

android.png

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα μας το μεταφρασεις κιολας;;; :Ρ

Το παλιο μου ηταν iphone και ο μονος τροπος να δω ταινια με υποτιτλους ηταν να τους ενσωματωσω!

Πηγα να χρησιμοποιησω το QQplayer αλλααπο 720p και πανω πεταει frames..

οποτε τα παιζω με το default player..

Παρολα αυτα θα δοκιμασω αυτο που λες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...