Προς το περιεχόμενο

Εχω επιδοτηση καμια 500€ και πρεπει να διαλεξω κινητο ΤΩΡΑ

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to galaxy s2 δεν εχεις κατι αλο να σκεφτεις κ τα 2 ειναι φοβερα κινητα ,τα ειχα το καθενα εχει τα + κ τα μιον του το ενα ειναι Ios το αλο android.το ενα ειναι 4.3 το αλο 3.5 κ τα 2 ομορφα απο εκει κ περα ειναι τι προτημας κ τα 2 εχουν απιστευτους φανατικους οπαδους.το s2 για τα δικα μου γουστα ειναι καλυτερο αλα με χαλαει το μεγεθος του π.χ. το Iphone 4 ενω σαν κινητο ειναι φοβεροοοοοοοο με χαλαει απιστευτα το Itunes που χωρεις αυτο δεν κανεις τπτ κ οτι την οθονη την βρησκς μικρη 4¨ δαγκωτο...εσυ ομως δεν εχεις κατι αλο να σκεφτεις το s2 ειναι σαφως ανωτερο σε χαρακτηριστικα απο το iphone 4

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to galaxy s2 δεν εχεις κατι αλο να σκεφτεις κ τα 2 ειναι φοβερα κινητα ,τα ειχα το καθενα εχει τα + κ τα μιον του το ενα ειναι Ios το αλο android.το ενα ειναι 4.3 το αλο 3.5 κ τα 2 ομορφα απο εκει κ περα ειναι τι προτημας κ τα 2 εχουν απιστευτους φανατικους οπαδους.το s2 για τα δικα μου γουστα ειναι καλυτερο αλα με χαλαει το μεγεθος του π.χ. το Iphone 4 ενω σαν κινητο ειναι φοβεροοοοοοοο με χαλαει απιστευτα το Itunes που χωρεις αυτο δεν κανεις τπτ κ οτι την οθονη την βρησκς μικρη 4¨ δαγκωτο...εσυ ομως δεν εχεις κατι αλο να σκεφτεις το s2 ειναι σαφως ανωτερο σε χαρακτηριστικα απο το iphone 4

Απο Φθινωπορο θα ειναι PC free με το iOS 5!!! Και ΦΥΣΙΚΑ θα υποστηριζεται απο 3GS και 4 ;) Εγω ξαναλεω του προτεινω το iPhonακι αλλα ΟΚ παω πασο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλα το galaxy s2 δεν υπαρχει παιδια..

ταχυτητα, οθονη, λειτουργικοτητα...

και ευκολια τεραστια στο περασμα εφαρμογων!

Επισης ουτε συγχρονισμο ουτε τιποτα...

Υπαρχει κανενας τροπος να περασω τις επαφες μου απο το iphone στο galaxy??

• Moderators
Δημοσ.

Απλα το galaxy s2 δεν υπαρχει παιδια..

ταχυτητα, οθονη, λειτουργικοτητα...

και ευκολια τεραστια στο περασμα εφαρμογων!

Επισης ουτε συγχρονισμο ουτε τιποτα...

Υπαρχει κανενας τροπος να περασω τις επαφες μου απο το iphone στο galaxy??

Καπου ειχα διαβασει για συγχρονισμο επαφων απο iphone σε gmail. Αν το κανεις αυτο απλως βαζεις το mail σου στο galaxy και εχεις αυτοματα τις επαφες.

Δημοσ.

το πηρα παιδια...

θελω να ρωτησω κατι..

επειδη εχω 100ΜΒ ιντερνετ.. και βλεπω οτι το κινητο συνεχεια ανανεωνει τον καιρο, e-mail, fb κλπ

για να το ""απενεργοποιησω"" εκανα την παρακατω ρυθμιση.....:

sc20110624162433.jpg

θα γινει δουλεια ετσι;;

Για να καω ανανεωση mail+fb ΜΟΝΟ οταν θελω εγω

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι αυτή η ρύθμιση θα κόψει το ιντερνετ, εφόσον λέει "ειδοποίηση νέας εφαρμογής" και είναι μέσα στο Samsung Apps. Ασγφαλής και δοκιμασμένη λύση για να κόβεις την κίνηση του ιντερνετ εντελώς είναι να κατεβάσεις το APNdroid από το μαρκετ (δωρεάν), βάζεις το widget του στην home screen και ανοίγεις/κλείνεις το internet κατά βούληση με ένα πάτημα. Τα ΜMS μένουν ενεργά. Βάζεις μαζί και το 3G Watchdog και βλέπεις και όλη σου την κίνηση σε mb.

Τέλος, κάποιες εφαρμογές έχουν επιλογή αυτόματης ή όχι ανανέωσης, ψάξε τις επιλογές τους.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε!

θα το ψαξω τωρα..Απλα μπερδευομαι λιγο με τα widget γιατι ειναι τελειως διαφορετικη φιλοσοφια απο τις εφαρμογες του iphone!

Δημοσ.

Κατεβασε το droidwall αν εισαι rooted. Απο εκει φτιαχνεις whitelist για τις εφαρμογες σου πια θες να μπαίνει στο νετ και απο που 3g η wifi.

Ειναι πολυ καλο

Δημοσ.

Καπου ειχα διαβασει για συγχρονισμο επαφων απο iphone σε gmail. Αν το κανεις αυτο απλως βαζεις το mail σου στο galaxy και εχεις αυτοματα τις επαφες.

Τώρα το ειδα, τώρα απαντάω: )

Δικιά μου μέθοδος. Δεν την διάβασα από κάπου. Εγκαθιστουμε στο iphone την εφαρμογή syncinablink. Για email βάζουμε το google mail που θα χρησιμοποιήσουμε στην android συσκευή. Κάνουμε ένα συνχρονισμο στο iphone και αυτόματα όλες μας οι επαφές πάνε google. Πλέον στην android συσκευή κάνουμε συνχρονισμο και αυτόματα έχουμε όλες μας τις επαφές που είχαμε στο iPhone. Η ποιο εύκολη γρήγορη και απλή μέθοδος, και όμως δεν την γραφεί κανείς πουθενά. Την ανακαλυψα μονός μου.. :)

android.png

Δημοσ.

Δε ξερω πως ακριβως αλλα εγινε ψιλομονο του..σηγχρονισα το iphone με το google contacts και μετα το galaxy τις πηρε μονο του..φοβερο κινητο!!Υπαρχει κανα topic για γκαλαξι 2 γιατι θελω να μαθω και αλλα..πχ τους Ελληνικους υποτιτλους τους εμφανιζει με κογκολεζικα!!

android.png

Δημοσ.

Θα σας δω σε λίγο καιρο τι θα λέτε. Ενθουσιαζεστε πολυ εύκολα με τα νούμερα και τους αριθμούς. σύντομα θα λησμονησεις το παλιό σου τηλέφωνο και την ευκολία του. Να φέρω να ψησεις κανένα αυγό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...