Προς το περιεχόμενο

Gigabyte HD6990+Viewsonic VX2268WM 22'' ?

GiannisKap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία φορά που τσέκαρα, οι ΑΤΙ δεν υποστηρίζουν 3d απόλυτα. Έχουν ενεργοποιήσει στον driver 3D support και χρειάζεται third party γυαλιά για να παίξει με όχι τόσο καλά αποτελέσματα. Καλύτερα NVidia

Θέλεις την οθόνη που λες, μια Nvidia VGA που να υποστηρίζει 3d (270/75, 280/85, 460, 470, 480, 560, 570, 580 κλπ) και αυτό: Nvidia 3d Vision Glasses

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ:

Nvidia 3d Vision

ATI:

ATI HD3D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελευταία φορά που τσέκαρα, οι ΑΤΙ δεν υποστηρίζουν 3d απόλυτα. Έχουν ενεργοποιήσει στον driver 3D support και χρειάζεται third party γυαλιά για να παίξει με όχι τόσο καλά αποτελέσματα. Καλύτερα NVidia

Θέλεις την οθόνη που λες, μια Nvidia VGA που να υποστηρίζει 3d (270/75, 280/85, 460, 470, 480, 560, 570, 580 κλπ) και αυτό: Nvidia 3d Vision Glasses

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ:

Nvidia 3d Vision

ATI:

ATI HD3D

Χμμμμμ.... μια ερωτηση παιδια!!! Εχοντας μια καρτα Nvidia (3D τεχνολογιας) σε pc συνδεδεμενο σε 3D τηλεοραση, χρειαζομαι γυαλια Nvidia ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ? Ή αρκουν τα γυαλια που πηρα με την τηλεοραση?

Δημοσ.

Χμμμμμ.... μια ερωτηση παιδια!!! Εχοντας μια καρτα Nvidia (3D τεχνολογιας) σε pc συνδεδεμενο σε 3D τηλεοραση, χρειαζομαι γυαλια Nvidia ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ? Ή αρκουν τα γυαλια που πηρα με την τηλεοραση?

Χωρίς να μπορώ να σου απαντήσω απόλυτα, νομίζω όχι. Νομίζω το 3d ενεργοποιείται όταν συνδέσεις το kit. Καλύτερα όμως να σου απαντήσει κάποιος που έχει τον συνδυασμό που λες (αν βρεθεί κάποιος).

Στην θέση σου θα έστελνα και ένα email στην NVidia με το μοντέλο της TV/glasses που έχεις.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!

Την ερωτηση την εκανα γιατι εδω και μηνες που απεκτησα 3d tv δεν εχω κατορθωσει να δω 3d ταινια (3d mkv πιο σωστα...) μεσω του htpc που εχω "στησει" (AMD ATHLON X2-7750, ASUS M3A-H/HDMI, 2GB RAM KINGSTON DDR2-800, TWINTECH NVIDIA GTS450 - ενα configuration πιστευω υπεραρκετο για να βλεπεις μονο ταινιες, τα 1080p τα παιζει ανετοτατα...)

Εννοειται οτι συνδεοντας τον σκληρο μου απ'ευθειας στην tv βλεπω κανονικα, ο player της ομως δεν μπορει να παιξει τα παντα, καπου "τρωω χυλοπιτα" λεγοντας μου οτι το αρχειο δεν αναπαραγεται, ενω οσα εχουν ηχο dts δεν ακουγονται (θελουν μετατροπη σε Dolby Digital). Γι'αυτο το λογο αναρωτιεμαι, μηπως κατι δεν παει καλα στην συνεργασια γιαλιων-καρτας pc (δεν μπορω να τεκμηριωσω απολυτα αυτη τη σκεψη μου, απλα χθες εφαγα το "φλασακι διαβαζοντας αυτο το θεμα...)

Και παλι ευχαριστω...

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!

Την ερωτηση την εκανα γιατι εδω και μηνες που απεκτησα 3d tv δεν εχω κατορθωσει να δω 3d ταινια (3d mkv πιο σωστα...) μεσω του htpc που εχω "στησει" (AMD ATHLON X2-7750, ASUS M3A-H/HDMI, 2GB RAM KINGSTON DDR2-800, TWINTECH NVIDIA GTS450 - ενα configuration πιστευω υπεραρκετο για να βλεπεις μονο ταινιες, τα 1080p τα παιζει ανετοτατα...)

Εννοειται οτι συνδεοντας τον σκληρο μου απ'ευθειας στην tv βλεπω κανονικα, ο player της ομως δεν μπορει να παιξει τα παντα, καπου "τρωω χυλοπιτα" λεγοντας μου οτι το αρχειο δεν αναπαραγεται, ενω οσα εχουν ηχο dts δεν ακουγονται (θελουν μετατροπη σε Dolby Digital). Γι'αυτο το λογο αναρωτιεμαι, μηπως κατι δεν παει καλα στην συνεργασια γιαλιων-καρτας pc (δεν μπορω να τεκμηριωσω απολυτα αυτη τη σκεψη μου, απλα χθες εφαγα το "φλασακι διαβαζοντας αυτο το θεμα...)

Και παλι ευχαριστω...

Να κάνω μια αφελή ερώτηση. Φαντάζομαι δεν κατεβάζεις "απλά" 1080p mkv files, αλλά τα ανάλογα με 3d content. Σωστά? Στα γνωστά sites του θείου βρίσκεις τέτοια. Αν χρειαστεί σου στέλνω ένα link με PM.

Και φαντάζομαι συνδέεις την TV σου και το HTPC με HDMI. Γιατί με D-SUB δεν θα παίξει.

Επίσης εδώ θα βρεις αρκετά video, τα οποία θα παίξουν και από το USB της TV σου (αλήθεια ποιά είναι?) για δοκιμές.

http://3dvision-blog.com/category/3d-movies/

Δες κι εδώ. Έχει 2 καλά video: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=166605&st=0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...